ATV kvadovi

Avanturistička vožnja ATV Quad četvorotočkaša!
ZA SVE NAŠE GOSTE KOJI ŽELE DODATNO UZBUDJENJE NAPRAVILI SMO NOVE ARANŽMANE SA ADRENALINSKOM VOŽNJEOM SNAŽNIH XXL KVADOVA! OD OVE SEZONE I NOVE STAZE ZA VOŽNJU!

QUADVENTURE - Avanturistička vožnja ATV kvadova!

Sve naše ATV ture su vođene od strane profesionalnih licenciranih vodiča.
Iskusite nezaboravnu avanturu, jedinstven adrenalin i uzbuđenje dok vozite naše nove, snažne i velike ATV (all terain vehicles) četvorotočkaše jedinstvenim predjelima kanjona rijeke Tare, planine Plijes, Vukuše, obodom kanjona Tare ili u CJELODNEVNIM ATV TURAMA Nacionalnim Parkom Sutjeska i fantastičnim predjelima planine Zelengore.
 

RAFTING CENTAR DRINA TARA U PONUDI IMA JOS VIŠE ADRENALINSKIH ARANŽMANA!! ATV QUAD TURE SNAŽNIM XXL ČETVOROTOČKAŠIMA SU NAŠA NOVA PONUDA ZA GOSTE KOJI ŽELE DODATNO UZBUĐENJE.

Sve naše ATV ture su vođene od strane profesionalnih licenciranih vodiča. Možete odabrati ture u trajanju od 2h, 3h, ili cjelodnevne ture na četvorotočkašima. ATV vožnju možete napraviti rano ujutro, na primjer prije raftinga, ili poslije raftinga i ručka kao dodatnu aktivnost u par sati koje ćete imati slobodno.

Cjelodnevne ATV quad ture su sami vrh naše ponude i nešto što se mora priuštiti sebi barem jednom u životu! Naši vodiči su profesionalci koji su proveli puno vremena da bi našli najbolju i najuzbudljiviju cjelodnevnu rutu u kojoj ćete uživati kao nikad prije!

SVE ATV KVAD TURE JE MOGUĆE ORGANIZOVATI TOKOM CIJELE GODINE

Nikada niste vozili ATV quad? Ne brinite! Većina naših gostiju na ovim turama to rade prvi put u životu. Naši vješti vodiči će posvetiti posebnu pažnju onima koji su prvi put na ovakvoj turi. Prije početka ture proći ćete kratak brifing i obuku kako rukovati ATV-om, čto će biti više nego dovoljno da bez ikakvih problema odvezete bilo koju rutu. Naši ATV kvadovi su ozbiljne snašne mašine ali veoma jednostavni za vožnju. Sva vozila su full automatic sa elektronskim komandama za 4x4 pogon itd. Sva vozila su XXL veličine namjenjena za udobnu vožnju 2 putnika.

QUADVENTURE - NOVO PUMPANJE ADRENALINA U RAFTING CENTRU DRINA TARA!

 

ATV KVAD PONUDE

HIT PONUDA 2019: ATV KVADOVI I RAFTING
Dva puna adrenalinska dana na ATV kvadovima i raftingu!ATV KVADOVI - FIRT CONTACT
Vožnja quada u okolini našeg Rafting centra Drina Tara.ATV KVADOVI - DUBROVAČKI PUT / VIA RAGUZZA
Trasom nekadašnjeg Dubrovačkog puta.ATV KVADOVI - EKSPEDICIJA ZELENGORA i GORSKE OČI
Kružna tura najljepšim predjelima Zelengore.