AMADEUS BAND, 30.04.2019. Veliki koncert!! Slavimo jubilej 20. godina RC Drina-Tara!! Rafting za 1. maj!!


amadeus band

Već tradicionalno, i ove godine, uz prvomajski rafting, naš Rafting centar Dina Tara pravi veliku žurku koja simbolično predstavlja početak nove rafting sezone na Tari. Povod je ove godine još značajniji – slavimo 20. godina rada Rafting kluba Drina-Tara! Ovaj jubilej ćemo proslaviti velikom žurkom i koncertom jedog od najpopuparnijih pop/rock bendova u regionu - koncertom Amadeus Band-a!

Naši stalni gosti već znaju šta znače prvomajski praznici kod nas – vesela, praznična atmosfera, koja traje danima u kampu i kulminira velikom večernjom žurkom.  Kaoi svake godine, odlučili smo da vas obradujemo i organizujmo koncert, a nije bilo teško da se odlučimo za izvođača, jer momci iz Amadeus Band-a svojim hitovima već godinama prave najbolju atmosferu na svojim nastupima. 

Od nas svake sezone zaslužujeta sve veća i ljepša iznenađenja, a prvomajski rafting je uvijek pravo vrijeme za to! Žurka, koncert i druženje u prirodi uz prvomajski rafting, hiking, vožnju kvadova i našu domaću kuhinju,  zagarantovan je jedinstven odmor u prirodi koji ćete dugo pamtiti!

NAŠA PREPORUKA - I PORED PROŠIRENIH KAPACITETA, NA VRIJEME NAPRAVITE SVOJU REZERVACIJU!

I ove godine proširili smo kapacitete I sada raspolažemo sa preko 350 ležajeva u preko 100 bungalova, od kojih je polovina Lux, sa kupatilima. Tu je i nova terasa sa 350 mjesta za sjedenje. Testiraćemo ih zajedno i ovaj put i postavljati nove rekorde oko 1. maja. :)

Napravite rezervaciju na email: office@raftingtara.com
ili telefone: +381 64 420 1956 (SRB) +387 65 906 188 (BiH)
Vidimo se 30.04. na koncertu Amadeus Band-a!

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar