MAJSKI POPUSTI!! Vikendi za adrenalinski rafting i 4x4 Jeep safari za samo 95€!!


Na samom početku rafting sezone 2018. odlučili smo da vas početkom maja obradujemo specijalnim popustima! Za vikende od 4. i 11. maja napravili smo specijalnu ponudu: 2 noćenja u privatnim bungalovima, 2 puna dana aktivnosti (dan za rafting i dan za safari), 6 domaćinskih obroka za svega 95€!

Subota je Dan rezervisan za 4x4 Jeep safari i obilazak jedine prašume u Evropi – Perućice! Dan u prirodi na već prepoznatljivim vidikovcima, na kojima ćete u maju sigurno napraviti najbolje fotografije. Dan u prašumi Perućici je i dan za odmor i laganu šetnju u kome ćete uživati uz priče naših vodiča koji će vam otkriti tajne Perućice od kojih vjerovatno mnoge niste ranije čuli! U prirodi cete provesti cijeli dan I sami diktirati duzinu izleta, obici planinske prevoje, katune kao I Tjentiste.

Ova jedinstvena ponuda uključuje i jedan dan za rafting najboljim dijelom Tare, koji je standardna rafting dionica u većini naših ponuda. Početkom maja očekujte najjači adrenalin na rijekama i najviše uzbuđenja. Tara će vas tada očarati svojom ljepotom i snagom i sigurno neće manjkati adrenalina!

PROLJEĆNI VIKENDI NA RAFTINGU SA SPECIJALNIM POPUSTIMA

Naš rafting centar je već sada renoviran i otvoren sa potpuno novim restoranom i dosta novih bungalova! U kampu ćete biti smješteni u privatnim bungalovima – svako će biti smješten za sebe kao sto je inace u nasem rafting centru pravilo. O našoj kuhinji se već zna mnogo toga i ona jeste jedan od naših najprepoznatljivih kvaliteta, tako da očekujte šest obilnih obroka spremljenih od organskih namirnica na naš, tradicionalan način. Kalorije na Tari se u maju brzo troše, ali obroci će i više nego nadoknaditi sve i pripremiti vas za nezaboravne večernje žurke u našem kampu sa svirkama uzivo uz vatru i u petak i u subotu! :)

IZABERITE JEDAN OD VIKENDA POČETKOM MAJA (4. ILI 11. MAJ), PIŠITE NAM NA E-MAIL: OFFICE@RAFTINGTARA.COM ILI VIBER: +381644201956 I NAPRAVITE VAŠU REZERVACIJU UZ OVAJ SPECIJALNI MAJSKI POPUST. POKUŠAJTE DA NABAVITE AKCIONE KAMERE ILI FOTOAPARATE ZA NEZABORAVNE PROLJEĆNE KADROVE I VIDIMO SE NA TARI U MAJU, UZ PUNO ADRENALINA!!

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar