Stranica nije pronađena

Rafting centar
Drina Tara

Više od 100 bungalova u prirodnom okruženju, između dva nacionalna parka, na samoj obali rijeke. Izgradili smo udobne bungalove u planinskom stilu, sa kapacitetom od oko 350 ležajeva, od kojih je polovina u Lux bungalovima sa kupatilima.

O1.#rcdrinatara

Rafting Tara,
Sezona 2019!

Rafting Tara - Sezona 2019. je počela!! Rafting ture i sve ostale naše outdoor aktivnosti organizujemo svaki dan u toku sezone. Proljećni rafting je najbolja adrenaliska avantura! Pogledajte naše ponude i napravite rezervaciju.

O2.#raftingtara

NP Sutjeska,
Perućica..

Pored raftinga Tarom, dan proveden u šetnji u Nacinalnom parku Sutjeska je naša najpopularnija aktivnosti. Sutjeska sa planinama Maglićem i Zelegorom, prašumom Perućicom, jezerima Zelengore, Tjentištem.. šetnja kojoj se svi vraćaju.

O3.#hiking

Organska,
domaća hrana

Sva hrana koju pripremamo našim gostima je ogranskog porijekla, pripremana na tradicinalan način, po receptima sa našeg podneblja. Naša kuhinja je jedna od usluga na koju smo najviše ponosni i koja nas zasigurno odvaja od ostalih.

06.#organicfood

Više od 100
Bungalova

Smještaj u našem Rafting centru Drina Tara je bungalovima, sa kapacitetom preko 350 ležajeva. Bungalovi su izrađeni u planinskom stilu, na obali rijeke. Polovina naših bungalova su Lux bungalovi sa kupatila.

06.#raftingkamp

Dodatni ATV
Adrenalin

Naši snažni ATV četverotočkaši već su postali prava atrakcija u našem rafting centru. U vožnji prepunoj adrenalina, po starim putevima kanjona Tare ili na Zelengori, uvijek otkrivamo neke stare, zaboravljene puteve i nesvakidašnje vidikovce..

O4.#kvadovi

Kanjononing
Hrčavka,Nevidio

Imamo sreću da su dva najatraktivnija kanjona za kanjoning, Kanjon Nevidio i kanjon Hrčavke, u blizini našeg rafting centra. Kanjoning je aktivnost gdje se prepoznaju oni najveći zaljubljenici u prirodu i adrenalinski avanturisti!

O5.#kanjoning

Rafting Centar Drina Tara
RAFTING TAROM I DRINOM SVAKI DAN / Rafting Tara - Sezona 2019


Rafting Centar Drina-Tara, najveći centar aktivnog odmora u Evropi, savršeno je mjesto za sve one koji žele istražiti najveći i najljepši kanjon Evrope - kanjon rijeke Tare - i fantastične predjele očuvane u dva nacionalna parka - Nacinalnom parku Sutjeska i Nacinalnom parku Durmitor. Rafting Tara - Sezona 2019!

SA NAMA, I U SEZONI 2019., NA RAFTINGU NA TARI I DRINI VAS OČEKUJE NEZABORAVNO ADRENALINSKO ISKUSTVO!

U rafting sezoni 2019. nudimo Vam smještaj u više od 100 bungalova izgrađenih u planinskom stilu smještenih u našem Rafting Centru Drina-Tara, na samoj obali rijeke u jedinstvenom prirodnom okruženju.


Lako smo dostupni automobilom kao i javnim transportom i imamo obezbjeđen parking u samom kampu. Naša kompanija se ponosi kapacitetom od čak 300 ležajeva u dvokrevetnim i četvorokrevetnim bungalovima! Od toga je više od 50 Lux bungalova sa kupatilima i smještajnim kapacitetom od 100 ležajeva! Mirišljave tkanine na udobnim krevetima od punog drveta samo će upotpuniti vaš bezvremeni doživljaj ovih jedinstvenih predjela! Neposredan dodir divljine i prirode, porodična dobrodošlica, ukus vruće pogače, domaćeg sira i pršuta, miris masivnog drveta u udobnim sobama izgrađenim za Vaš odmor i zadovoljstvo, su ono po čemu ćete nas pamtiti!

Osim najboljih uslova i smještaja, bez lažne skromnosti, pohvalićemo se vrhunskom organizacijom i na Osim najboljih uslova i smještaja, bez lažne skromnosti, pohvalićemo se vrhunskom organizacijom i najboljim, probranim timom! Čak 12 kuvarica-domaćica sprema za svaki Vaš obrok vrhunske tradicionalne specijalitete od organskih namirnica iz kanjona i okoline Tare! Naš tim čine i uslužni i nasmijani konobari te najbolji skiperi u kanjonu Tare koji se brinu o najvažnijem-Vašoj bezbjednosti! Naši skiperi su licencirani vodiči čamaca i svaki od njih ima iza sebe više stotina spustova Tarom, iskustvo na drugim divljim vodama kao i iskustvo u takmičarskom-sportskom raftingu! Naši vodiči i vozači terenskih vozila su takođe i iskusni lovci i ribolovci odrasli u ovim krajevima! Sve ovo čini da se naš cijeli poslovni uspjeh zasniva na preporukama zadovoljnih gostiju!

TEAM BUILDING NA RAFTINGU TAROM! ORGANIZUJTE I REZERVIŠITE TERMIN ZA TEAM BUILDING ZA ZAPOSLENE U SVOJOJ KOMPANIJI. POPULARNE AKTIVNOSTI ZA TEAM BUILDING NA RAFTINGU NA TARI: RAFTING + HIKING (DVA NOĆENJA)!
ORGANIZUJEMO PREVOZ NA RAFTING IZ SVIH GRADOVA U REGIONU! DETALJE POGLEDAJTE OVDJE .

Rafting kamp Drina Tara

100 bungalova napravljenih u planinskom stilu. Restoranom na tri nivoa, na obali rijeke.

Detaljnije
Adrenalinski rafting, hiking, safari, atv kvadovi, kanjoning, izleti

Popularne ponude

NAŠA TRADICIONALNA KUHINJA

100% organska kuhinja

Mi smo iskonski raj za gurmane i prave hedonsite! Svi naši obroci su pripreljeni od domaćih namirnica, po tradicinalanim receptima sa našeg podneblja.

Naš jelovnik

Smještaj u našem kampu

Lux bungalovi sa kupatilima

U našem rafting kampu raspolažemo sa više od 100 bungalova izgradjenih u planisnskom stilu, od kojih je pola Lux bungalova sa kupatilima!

Naš smještaj

Kanjon i rijeka Tara

Kanjon rijeke Tare, najlijepši i najdublji kanjon u Evropi, nalazi se na listi zaštićenih područja UNESCO-a! Rijeka Tara, sa ocjenom 3-5 stepeni na rafting skali je na vrhu svih svjetskih lista najatraktivnijih svjetskih rijeka.

Detaljnije

Najnovije sa našeg Bloga

Organizovan prevoz iz Beograda i Novog Sada svakog vikenda!

Pozovite nas +381691255320 ili pišite na e-mail info@raftingtara.comRezervišite sada