Jednodnevni aranžman napravljen za sve one koji vole adrenalin. Nesvakidašnje iskustvo spuštanja na najvećem Zip line-u u ovom dijelu evrope uz obilazak Pivskog jesera i predivnog kanjona rijeke Pive.

A Time Schedule for This Offer

Zip Line & kanjon Pive i Pivsko jezero

Polazak iz našeg Rafting centra Drina-Tara našim vozilima u dogovoreno vrijeme. Vožnja do Zip line-a traje oko 30ak minuta ali usput ćemo stati na prelijepim vidikovcima u kanjonu Pive koji po mnogima ljepotom čak prevazilazi kanjon Tare. Prelazimo jedinstveni "Cicmilov most" koji se bez ijednog centralnog stuba pruža od litice do litice u srcu Pivskog kanjona. Pravimo kratku pauzu na brani HE Mratinje koja je u vrijeme izgradnje bila druga najviša brana na svijetu sa dubinom jezera od preko 200m.

Dolazimo na Zip line preko kanjona. Dužina Zp line-a je čak 1400m i to ga čini najvećom atrakcijom ove vrste u regionu. Gosti dobijaju kompletnu opremu i spuštaju se Ziplineom. Nakon spusta slijedi povratak našim vozilima u naš Rafting centar.

Cijena izleta je 30€ po osobi. U cijenu je uključeno: prevoz od našeg Rafting centra do Zip linea i nazad, sve takse, oprema za zip line, obilazak kanjona Pive i HE Mratinje.

Napomena: Zip Line turu je moguće izvesti za ukupno 2-3h tako da tu turu možete planirati kao dodatnu aktivnost poslije raftinga ili neke druge aktivnosti. Turu je uz dogovor moguće realizovati u bilo koje doba dana. Minimalan broj osoba za realizaciju ture je 2.

Organic Food - Menu for This Offer

Lunch day 1:

OVAJ ARANŽMAN NEMA UKLJUČENE OBROKE.

NAPOMENE

Za realizaciju ovog aranžmana potrebno je najmanje 2 osobe ili se mozete priključiti postojećoj grupi
Minimalna preporučena starost učesnika je 8 godina (mlađa djeca mogu uz pratnju roditelja),
Prethodno iskustvo nije potrebno,
Svi aranžmani se uz dogovor mogu produžiti, kombinovati i sl., Cijene su izražene u evrima, po osobi,
Posebnu pažnju posvećujemo maksimalnoj sigurnosti i udobnosti za goste,
Subotom, zbog gužve, start rafting ture toga dana može biti u 09h, 11h ili 14.30h,
Zadržavamo pravo procjene spremnosti učesnika.

0 Komentara za Zip line & Pivsko jezero

Ostavite komentar

Zip line & Pivsko jezero