QUADVENTURE - Avanturistička vožnja ATV Kvadova!

Iskusite nezaboravnu avanturu, jedinstven adrenalin i uzbuđenje dok vozite naše nove, snažne i velike ATV (all terain vehicles) kvadove jedinstvenim predjelima kanjona rijeke Tare, planine Plijes, Vukuše, obodom kanjona Tare ili u CJELODNEVNIM ATV TURAMA Nacionalnim parkom Sutjeska i fantastičnim predjelima planine Zelengore.

OD OVE SEZONE RAFTING CENTAR DRINA TARA U PONUDI IMA JOS VIŠE ADRENALINA!! ATV QUAD TURE SNAŽNIM XXL ČETVOROTOČKAŠIMA SU NAŠA NOVA PONUDA ZA GOSTE KOJI ŽELE DODATNO UZBUĐENJE.

Sve naše ATV ture su vođene od strane profesionalnih licenciranih vodiča. Možete odabrati ture u trajanju od 2h, 3h, ili cjelodnevne ture na četvorotočkašima. ATV vožnju možete napraviti rano ujutro, na primjer prije raftinga, ili poslije raftinga i ručka kao dodatnu aktivnost u par sati koje ćete imati slobodno.

Cjelodnevne ATV quad ture su sami vrh naše ponude i nešto što se mora priuštiti sebi barem jednom u životu! Naši vodiči su profesionalci koji su proveli puno vremena da bi našli najbolju i najuzbudljiviju cjelodnevnu rutu u kojoj ćete uživati kao nikad prije!

ATV QUAD TURE ČETVOROTOČKAŠIMA SU MOGUĆE TOKOM CIJELE GODINE

QUADVENTURE - NOVO PUMPANJE ADRENALINA U RAFTING CENTRU DRINA TARA!

Nikada niste vozili ATV quad? Ne brinite! Većina naših gostiju na ovim turama to rade prvi put u životu. Naši vješti vodiči će posvetiti posebnu pažnju onima koji su prvi put na ovakvoj turi. Prije početka ture proći ćete kratak brifing i obuku kako rukovati ATV-om, čto će biti više nego dovoljno da bez ikakvih problema odvezete bilo koju rutu. Naši ATV kvadovi su ozbiljne snašne mašine ali veoma jednostavni za vožnju. Sva vozila su full automatic sa elektronskim komandama za 4x4 pogon itd. Sva vozila su XXL veličine namjenjena za udobnu vožnju 2 putnika.

QUAD ponude:

 
 
quad voznja
quad voznja
quad voznja
quad voznja
quad voznja
quad voznja