ATV kvadovi

Avanturistička vožnja ATV kvadova u kanjonu Tare!
ZA SVE NAŠE GOSTE KOJI ŽELE DODATNO UZBUDJENJE NAPRAVILI SMO NOVE ARANŽMANE SA ADRENALINSKOM VOŽNJEOM SNAŽNIH XXL KVADOVA! OD OVE SEZONE I NOVE STAZE ZA VOŽNJU!

Vožnja kvadova | Rafting Tara

Sve naše ATV ture su u pratnji licenciranih profesionalaca.

Iskusite nezaboravnu avanturu, jedinstven adrenalin i uzbuđenje dok vozite naše nove, snažne i velike ATV (all terain vehicles) četvorotočkaše jedinstvenim predjelima kanjona rijeke Tare, planine Plijes, Vukuše, obodom kanjona Tare ili u CJELODNEVNIM ATV TURAMA Nacionalnim Parkom Sutjeska i fantastičnim predjelima planine Zelengore.

Broj kvadova u našem Rafting Centru Drin-Tara i njihove karakeritike
U jednom trenutku više od 20 naših gostiju može da ide u vožnju kvadova

Broj kvadova u našem Rafting Centru Drina-Tara se stalno povećava, tako da sada u našoj garaži imamo čak 12 velikih ATV kvad vozila u perfektnom stanju, spremnih za vožnju. Ovo znači da u jednom trenutku na izlet mogu ići i grupe veće od 20 osoba. Naši kvadovi su XXL veličine, sa dva odvojena sjedišta, sa pogonom na sva četiri točka, elektronskim blokadama diferencijala, sa elektro vitlima svaki, tako da se skoro ne može naći staza koju uz pomoć naših iskusnih vodiča ne možemo zajedno savladati! Krajem prošle sezone smo na sva naša vozila namontirali najnovije modele terenskih guma za blato i kamen tako da nas sve to čeka spremno za novu sezonu adrenalina!

Da li je potrebna vozačka dozvola za vožnju kvadova?
Šta je sve potrebno znati prije polaska na vožnju kvadova

Za vožnju kvadova je potrebno a i dovoljno imati običnu dozvolu B kategorije. Naši kvadovi su velike i veoma snažne mašine od 450 i 550ccm i znaju biti prilicno nezgodni za kontrolisanje ukoliko se nema iskustva a misli se da je dovoljno ''pritisnuti pun gas''. Takođe, bez obzira na velike, skoro neiscrpne sposobnosti ovih mašina da savladaju skoro svaki prirodni teren, na kraju je ipak glavni ljudski faktor tj. vozač, koji upravlja kvadom. Stoga su sve naše ATV kvad ture uvijek vođene od strane vodiča, koji će vam znati dati dovoljno korisnih savjeta kako bismo u avanturu mogli otići i vratiti se sigurni. Zavisno koju turu uzimate, i od doba godine, za kvadove nam ne treba neka posebna odjeca. Treba znati da ukoliko idemo na dužu turu i veću nadmorsku visinu trebaće nam neka toplija garderoba, posebno ako nas usput stigne sumrak. U slučaju kiše, svako vozilo je opremljeno kabanicama za vozača i suvozača, a u proljetnom periodu je potrebno obući se mnogo bolje, skoro u skladu sa zimskim uslovima vožnje.

 

RAFTING CENTAR DRINA TARA U PONUDI IMA JOS VIŠE ADRENALINSKIH ARANŽMANA!! ATV QUAD TURE SNAŽNIM XXL KVAD ČETVOROTOČKAŠIMA SU NAŠA PONUDA ZA GOSTE KOJI ŽELE DODATNO UZBUĐENJE.

Sve naše ATV ture su vođene od strane profesionalnih licenciranih vodiča. Možete odabrati ture u trajanju od 2h, 3h, ili cjelodnevne ture na četvorotočkašima. ATV vožnju možete napraviti rano ujutro, na primjer prije raftinga, ili poslije raftinga i ručka kao dodatnu aktivnost u par sati koje ćete imati slobodno.

Cjelodnevne ATV quad ture su sami vrh naše ponude i nešto što se mora priuštiti sebi barem jednom u životu! Naši vodiči su profesionalci koji su proveli puno vremena da bi našli najbolju i najuzbudljiviju cjelodnevnu rutu u kojoj ćete uživati kao nikad prije!

SVE ARANŽMANE SA KVADOVIMA JE MOGUĆE ORGANIZOVATI TOKOM CIJELE GODINE

Nikada niste vozili ATV quad? Ne brinite! Većina naših gostiju na ovim turama to rade prvi put u životu. Naši vješti vodiči će posvetiti posebnu pažnju onima koji su prvi put na ovakvoj turi. Prije početka ture proći ćete kratak brifing i obuku kako rukovati ATV-om, čto će biti više nego dovoljno da bez ikakvih problema odvezete bilo koju rutu. Naši ATV kvadovi su ozbiljne snašne mašine ali veoma jednostavni za vožnju. Sva vozila su full automatic sa elektronskim komandama za 4x4 pogon itd. Sva vozila su XXL veličine namjenjena za udobnu vožnju 2 putnika.

QUADVENTURE - NOVO PUMPANJE ADRENALINA U RAFTING CENTRU DRINA TARA!

 

ATV KVAD PONUDE

HIT PONUDA 2020: ATV KVADOVI I RAFTING
Dva puna adrenalinska dana na ATV kvadovima i raftingu!
Pogledajte detaljnijeATV KVADOVI - FIRT CONTACT
Vožnja kvadova u okolini našeg Rafting centra Drina Tara.
Pogledajte detaljnijeATV KVADOVI - DUBROVAČKI PUT / VIA RAGUZZA
Trasom nekadašnjeg Dubrovačkog puta.
Pogledajte detaljnijeATV KVADOVI - CJELODNEVNA EKSPEDICIJA NA ZELENGORI
Kružna tura najljepšim predjelima Zelengore, obilazak jezera..
Pogledajte detaljnije