Jesenji team building u kanjonu Tare


rafting tara jesenji team building

Još ima vremena za organizaciju savršenog team buildinga prije početka hladnih dana! Ako se odlučite za team building kod nas ove jeseni: poboljšaćete svoje poslovne kapacitete, otkloniti sve simptome stresa, izgraditi čvršće veze među zaposlenima i odlično se provesti u kanjonu Tare!

Sunčani dani i zakasnjelo ljeto daju nam priliku da cijelu jesen aktivno odmaramo i punimo kapacitete svježom energijom brzih planinskih rijeka, visokih planina i prastarih šuma!

NAŠ RAFTING CENTAR DRINA TARA VAM NUDI JEDINSTVEN AKTIVAN ODMOR U PRIRODI I MNOŠTVO AKTIVNOSTI!

Uz lijepo vrijeme nastavljamo svakodnevne rafting i kanjoning ture u septembru i oktobru mjesecu, a za one koji ne bi u vodu...tu je voznja ATV kvadova, svakodnevne Jeep safari ture, hiking aranžmani i sjajno večernje druženje uz vatru!

rafting tara team building sala

Na raspolaganju vam je besplatno naša sala za sastanke i prezentacije opremljena za video prezentacije, besplatan Wi-Fi u cijelom kompleksu, besplatan parking za više stotina automobila kao i autobuse itd.

Nudimo vam i posebne pogodnosti, specijalne cijene i aranžmane prilagođene samo vama i vašim željama i potrebama!

rafting tara jesenji team building

Ovo je samo kratka prezentacija o onome što vas očekuje ako odlučite da sa svojim zaposlenima provedete nekoliko dana u drugačijem okruženju – netaknutoj prirodi u raznim rekreativnim aktivnostima i konferencijama na obali rijeke, gdje će sigurno neke kreativne i produktivne ideje da zažive i poboljšaju kvalitet vašeg poslovnog okruženja.

Kontaktirajte nas na: office@raftingtara.com ili +381644201956 za sva pitanja i dodatne informacije.

 
 
Podjelite ovaj tekst:
Автор raftingtara
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Оставьте свой комментарий