Početak rafting sezone 2016! 15-17. APRIL


Adrenalinski zavisnici već mjesecima najavljuju svoj dolazak kod nas za april i maj, tako da smo prvo pravo druženje i zvanični početak rafting sezone zakazali za vikend 15-17. april!

Visok vodostaj, naši gosti iz nekoliko zemalja, tradicionalna kuhinja, najnovija generacija opreme za rafting i naš tim, odmoran i pun energije, već su dovoljna garancija za fenomenalan provod u najvećem kanjonu Evrope, najljepše rijeke svijeta, naše TARE.

Uveče ćemo imati cjelovečernje svirke uživo, fantastičan bend u akustičnom ambijentu i sa sjajnim repertoarom najboljih rock i pop hitova! Provjereno dobra atmostfera za neponovljive žurke u kampu, koje se dugo pamte!

Posebno želimo istaći da svim našim gostima koji uplate aranžman za vikend otvaranja želimo da POKLONIMO RAFTING U NEDJELJU, pa će aranžman sa dva noćenja, 6 obroka i dva puna dana raftinga koštati svega 85€ po osobi umjesto standardnih 110€!

Za ovaj vikend za sve naše goste imamo i organizovan prevoz iz Beograda do našeg Rafting centra Drina-Tara i nazad, po cijeni od 35€.

Pripremili smo još mnogo noviteta u kampu - sazrelo nam je novo vino, a pršut će biti tek skinut sa promaje, rakiju čuvamo jos od prošle jeseni i sve će to čekati degustaciju naših prvih gostiju!

ADRENALINSKI RAFTING / SVIRKE UŽIVO / POKLON DAN RAFTINGA ZA UČESNIKE!

Izgradili smo nove lux apartmane, skoro cijelo novo naselje. Proširili smo šank i poboljšali se velikim setom nove najsavremenije opreme za čak 200 gostiju!

rafting centar drina tara ulaz

Najveće zadovoljstvo u ovom poslu, koji smo imali sreću da odaberemo da radimo, čine nam zadovoljna lica i zahvalnost naših gostiju koje uvijek uspijemo počastiti novom energijom, novom nadom i od toga ne odustajemo.. Zato se trudimo napredovati..uvijek barem po malo, ali ipak što više možemo, jer u ono što radimo ne ulazimo proračunato, već srcem i sa zadovoljstvom, a to naši gosti znaju prepoznati, zbog čega nam se i vraćaju!

Parafraziraćemo Oskara Vajlda: U današnje vrijeme da biste bili u najboljem društvu ljude trebate ili nahraniti, ili zabaviti ili šokirati. Mi smo odlučili da ne izostavimo ništa od navedenog!

Za naše goste, nasjstrastvenije ljubitelje raftinga željne maksimalnog adrenalina, rafting sezonu počećemo već sa prvim danima aprila!

Naša kuhinja je nadaleko čuvena, zabave se prepričavaju, a adrenalin je stalno na najvišoj razini...

Sljedeća velika žurka je 01.maja.

 
 
Podjelite ovaj tekst:
Автор raftingtara
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Оставьте свой комментарий