Pripreme za novu rafting sezonu 2017.


pripreme za rafting sezonu 2017

Rafting centar "Drina-Tara" u Bastasima kod Foče, sa novih 47 kreveta i mnogo drugih novina, postaje lider raftinga u RS i BiH, pa i šire.

Da smo ozbiljno shvatili rafting, kao jedan od novih i  bez sumnje najatraktivnijih turističkih proizvoda na jugoistoku Evrope, pokazuju brojne pohvale i posjete gostiju koje se u našem Rafting centru iz godine u godinu značajno  povećavaju.

Po okončanju rafting sezone krajem septembra, u našem rafting centru "Drina-Tara" se, sa mislima o novoj sezoni, okrećemo poslovima i značajnim materijalnim i ljudskim ulaganjima, jer nam je od nastanka gost uvijek na prvom mjestu.

- Stari gost po ponovnom dolasku odmah mora uočiti  brojne inovacije, koje upotpunjuju i podižu nivo usluge u kampu, a novi gost, jednostavno, treba odmah da bude impresioniran i zadivljen, a nikako ravnodušan. - ističu Borko Todorović i Željko Milutinović, vlasnici Rafting centra "Drina-Tara", prvog zvanično registrovanog rafting kampa u Republici Srpskoj, BiH.

Ovih dana u Rafting centru „Drina-Tara“ vri kao u košnici. Lijepi, sunčani, martovski dani, omogućuju radnicima i majstorima da kraju privode poslove na novim luks apartmanima, sa kupatilima, koji su međusobno povezani lijepom stazom, popločanom hercegovačkim kamenom. Završeni su i zemljani radovi na proširenju našeg parkinga, koji će od nove sezone moći da primi oko 120 automobila! Uporedo sa završetkom ovih, izvode se i radovi na gradnji nove terase, na samoj obali Drine, na kojoj će, između ostalog, biti izgrađeno i dodatnih pet drvenih bungalova, tako da će Rafting centar svoje smještajne kapacitete uvećati za novih 47 kreveta!

NOVI APARTMANI, PARKING, TERASA...

pripreme za sezonu 2017

Da itekako mislimo na kompletan ugođaj gostiju, naročito što se gastronomije tiče, govori i podatak da naš Rafting centar ovih dana, u vlastitoj sušnici, suši svinjski, goveđi i ovčiji pršut, slaninu i stelju, koji su zaštitni znak ovog podneblja. Gosti Rafting centra "Drina-Tara" će već na startu sezone, na meniju imati sve same domaće proizvode organskog porijekla!

Pred početak nove sezone, uložili smo i  velika novčana sredstva i u kupovinu najkvalitetnije rafting opreme, kao što su sigurnosni prsluci, kacige i odijela, u čemu smo, takođe, bez premca u rafting turizmu. Dodamo li svemu nabrojanom podatak da će u novoj sezoni redove  Rafting centar "Drina-Tara" pojačati četiri nova skipera-vodiča, onda na najbolji nacin potvrdujemo svoj profesionalizam i brigu o gostu.

 
 
Podjelite ovaj tekst:
Автор raftingtara
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Оставьте свой комментарий