Radnim danima na rafting i termini naših aktivnosti


rafting radnim danima

Rafting centar Drina Tara organizuje rafting ture i sve ostale outdoor aktivnosti svakoga dana! To znači da svakog dana možete doći kod nas i pridružiti se raftingu, hikingu, 4x4 safariju, kanjoningu, vožnji kvadova itd..

Često nas kontaktiraju gosti sa pitanjima da li se rafting i druge aktivnosti održavaju samo vikendima ili mogu da se organizuju i drugim danima. Mi to jasno ističemo na našem sajtu, ali ćemo se u ovom tekstu malo detaljnije pozabaviti terminima održavanja aktivnosti.

NAŠA SEZONA POČINJE U APRILU MJESECU, I SVAKOGA DANA SVE DO POLOVINE OKTOBRA, IMAMO SVAKODNEVNE AKTIVNOSTI. RAFTING SE ORGANIZUJE APSOLUTNO SVAKOGA DANA U OVOM PERIODU.

Rafting se nikada ne otkazuje zbog vremenskih prilika, ili vodostaja. Obično u maju mjesecu usljed visokog vodostaja, na nekoliko dana ruta raftinga iz sigurnosnih razloga bude skraćena za oko 2km. To je najčešće period od nekih 7dana, nakon čega se ponovo vozi standardna ruta.

rafting radnim danima

Hiking kao aktivnost postaje moguć za sve turiste koji nemaju posebnu opremu za zimske uslove već krajem aprila ili s prvim danima maja. Hiking na Trnovačko jezero, planinu Zelengoru ili Durmitor obično nije moguć ranije (u martu i aprilu) zbog previsokog snijega u planini.

Canyoning je aktivnost koja obično počinje sa prvim danima juna mjeseca. Ova outdoor aktivnost zavisi od vodostaja u malim kanjonima (Nevidio i Hrčavka), tako da se zna desiti da kanjoning nekada ne počne baš početkom juna,  nego nešto kasnije. Nekad nije moguć dan ili dva poslije kiše i slično.

ATV Quadovi su aktivnost koju nudimo 365 dana u godini!!! ATV Quadove možete voziti I ljeti i zimi, eventualno u uslovima prevelikog snijega to postaje nemoguće.

rafting radnim danima

KOJU GOD AKTIVNOST DA ODABERETE, NAŠA PREPORUKA JE UVIJEK DA, AKO STE U MOGUĆNOSTI, BIRATE RADNE DANE ZA BORAVAK U KANJONU I OKOLINI KANJONA TARE. PREDNOSTI SU MNOGE.

Na primjer, u periodu od nedjelje do petka, mnogo je lakše doći do nas - gužva na putu je manja, zastoja nema a na graničnim prelazima prelazak traje svega minut ili dva.

U Rafting centru Drina Tara je takođe mnogo manja gužva - cjelokupno naše osoblje  ima više vremena i prostora da se posveti svakom gostu ponaosob - ostaje nam više vremena za razgovor, upoznavanje, druženje... Oni koji vole naše žurke uz živu svirku petkom i subotom uveče , možda će se iznenaditi kada i radnim danima naiđu na sjajnu atmosferu, iako je u kampu manje gostiju. Cijelokupna atmosfera u kampu je takva da nije tako glasno kao vikendom i daje puno više prostora da se uživa u pravoj i nedirnutoj prirodu koja nas krasi.

Radnim danima ćete takođe, naročito za pojedine aranžmane dobiti neuporedivo povoljniju cijenu, ili će Vam biti omogućene druge pogodnosti.

U našem Rafting centru nikada nećete doći u situaciju da ste smješteni sa nepoznatim ljudima. Kod nas bungalove dobijate samo za Vaše društvo, Vašu grupu, ali ćete radnim danima imati puno više prostora da birate i veći broj različitih bungalova na raspolaganju.

I na aktivnostima je radnim danima manje ljudi. Subotom na raftingu imamo na desetine čamaca, dok je taj broj ostalim danima neuporedivo manji, što znači da ćete zaista biti u prilici osjetite svu ljepotu, mir, tišinu i najljepse zvuke prave prirode i divljine..

Mi smo poznati kao neobično fleksibilni po svim pitanjima - po dočeku gostiju do kasno u noć, po prilagođavanju vremena obroka, aktivnosti, ili kompletnih aranžmana željama i potrebama gostiju - a u toku nedelje smo jos fleksibilniji! :)

Radnim danima ćete uz manju gužvu moći sa vašim skiperom ili vodičem napraviti jos više nekih stvari koje nisu uobičajene u standardnom programu, možda nesto produžiti, mozda nešto novo vidjeti, ili prilagoditi program i aktivnost sopstvenim potrebama.

Najveći broj naših gostiju je dolazio, dolazi a i dolaziće u dane vikenda...

Neki dolaze tako jer zbog poslovnih obaveza moraju, neki jer vole odličnu večernju zurku i puno ljudi na aktivnostima, neki jer misle da drugačije ne postoji…I svi ti naši gosti odlaze od nas više nego zadovoljni, ali mi Vas sve želimo pozvati da nas posjetite i izmedju nedjelje i petka, i do uživate ovaj put u nečemu malo drugačijem, bliže prirodi i bliže sebi!

Izaberite svoju avanturu!

 
 
Podjelite ovaj tekst:
Автор raftingtara
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Оставьте свой комментарий