Rashlađivanje - sa Jadrana na 2 dana rafting avanture!


sa mora na rafting

Svake godine sve više stranih gostiju posjećuje naše krajeve. Gosti iz svih krajeva svijeta koji ljeti stižu i sa plaža Jadrana, govore najrazličitijim jezicima i svojim boravkom kod nas oplemenjuju naš kamp detaljima iz svoje kulture i tradicije.

Najveći broj turista obilazi Jadran, pa planski zađu nešto malo dublje u kopno da bi obišli naš kraj, jer je ovaj dio Stare Hercegovine globalno poznat kao jedan od najljepših krajeva u Evropi, sa mnogim jedinstvenim prirodnim fenomenima. Za takve turiste posjeta nama predstavlja pravo osvježenje i obično im boravak kod nas bude zenit odmora na Balkanu. Kad sa pretrpane Jadranske obale gosti dođu kod nas da uživaju u prirodi i tišini ili nekoj prijatnoj žurci vikendom, i sve to uz iskrenu dobrodošlicu i tradicionalnu kuhinju, tek tada mogu uživati i opustiti na pravi način, daleko od masovnog turizma i njegovih pravila. A za nas, takvi gosti uvjek donesu dobro raspoloženje svojom pozitivnom atmosferom. Interesantnim, novim pričama obogate naš kamp novim bojama.

Iako je naš kamp relativno blizu jadranske obale, planinska klima u kojoj je smješten predstavlja pravo rashlađenje, poslije vrelog pijeska sa plaža Jadrana. Temperature noću nerijetko zahtjevaju pokrivanje toplim prekrivačima i ono što čujemo od svakog gosta je da se napokon naspavao! :) Kada tome dodamo rafting i kupanje u uvijek svježoj, planinskoj Tari, naši gosti dobiju definitivno pravo osvježenje i rashlađivanje u toplim ljetnim mjesecima!

sa jadrana na rafting

Mi se trudimo prilagoditi se svim našim gostima maksimalno. Nerijetko se desi da serviramo večeru i u ponoć, ili doručak veoma rano ujutro, kako bi se naši gosti mogli uklopiti u svoj gust raspored i vidjeti sve sto žele.

Od jadranske obale do našeg rafting kampa ima najčešće oko 3h vožnje, tako da preporučujemo gostima da dodju barem na 1-2 noći, jer se dolazak na samo jedan dan, u ljetnim mjesecima, može učiniti poprilično naporan.

 
 
Podjelite ovaj tekst:
Автор raftingtara
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Оставьте свой комментарий