Vikend tradicionalne kuhinje


tradicionana kuhinja

Još jednom pričamo o tradicinalnoj kuhinji, ali ovaj put na malo drugačiji način. Ovog vikenda (17.-18. septembar) organizujemo vikend otvorene kuhinje. Zajedno sa gostima, u našem restoranu pripremaćemo neka od naših najpopularnijih jela.

Ovaj septembar nas je obradovao prijatnim ljetnim temperaturama, pa smo i mi odlučili da obradujemo goste i podijelimo sa njima neke tajne naše tradicionalne organske kuhinje.  Nakon adrenalinskog rafting spusta, u restoranu našeg Rafting centra Drina-Tara organizujemo  otvorenu kuhinju, gdje će naši kuvari zajedno sa gostima učestvovati u pripremanju obroka. Svi naši gosti, koji su makar jednom bili na raftingu, znaju da se druženje nakon raftinga još intezivnije nastavlja u restoranu kampa. Ovog vikenda potrudićemo se da to druženje obojimo prijatnim mirisima tradicionalnih jela.

Šef naše kuhinje, kuvar Sanjin Njuhović, finalista popularne TV emisije "Luk ili med", biće vodič ovog edukativno-zabavnog časa kulinarstva u našem restoranu. Ovaj već popularni kuvar radio je u mnogim elitnim restoranima u regionu kao što je restoran Grand na Zlatiboru. Svojim šarmom i umijećem, kroz interaktivno druženje, zajedno sa kuvarima i  gostima,  pripremaće piletinu u stroganov sosu i piletinu u sosu od vrganja.

tradicinalna kunjinja sanjin njuhovic

Želimo da ovaj vikend naši goste pored adrenalinskog raftinga, prijatnog odmora, druženja, predivnih boja septembarske prirode...  pamte i po naučenim novim receptima i tajnama naše organske tradicionalne kuhinje.

Galeriju fotografija iz naše kuhinje možete pogledati ovdje.

 

 
 
Podjelite ovaj tekst:
Автор raftingtara
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Оставьте свой комментарий