Rafting center Drina-Tara je odličen kraj za vse, ki si želijo raziskati največjo sotesko v Evropi in izjemno pokrajino, ki se razprostira v dveh narodnih parkih - Sutjeski in Durmitorju!

Nudimo vam namestitev v 90 bungalovih, zgrajenih v planinskem slogu, ki se nahajajo v našem centru v izjemnem naravnem okolju na samem obrežju reke!

Do nas boste zlahka prišli z avtomobilom in javnim prevozom, v centru pa imamo zagotovljeno parkirišče. Naše podjetje se ponaša z zmogljivostjo kar 300 postelj v dvoposteljnih in štiriposteljnih bungalovih. Dišeča posteljnina na udobnih posteljah iz masivnega lesa bo samo še dopolnila neprecenljivo doživetje v tej edinstveni pokrajini! Neposreden dotik divjine in narave, družinska dobrodošlica, okus toplega kruha, domačega sira in pršuta, vonj masivnega lesa v udobnih sobah, ki nudijo kar največji počitek in zadovoljstvo, so vse tisto, po čemer se nas boste spominjali!

Poleg najboljših pogojev in namestitve se brez lažne skromnosti lahko pohvalimo še z vrhunsko organizacijo in najboljšo izbrano ekipo! Kar 12 kuharic - gospodinj bo poskrbelo, da boste za vsak obrok izkusili naše vrhunske tradicionalne specialitete iz organskih živil, ki izvirajo iz soteske Tare in njene okolice! Našo ekipo sestavljajo ustrežljivi in vedno nasmejani natakarji ter najboljši skiperji v soteski Tare, ki skrbijo za najpomembnejše - vašo varnost! Naši skiperji so licencirani vodniki čolnov in vsak od njih ima za seboj več sto spustov po Tari, izkušnje na drugih divjih vodah in izkušnje v tekmovalnem športnem raftingu! Naši vodniki in vozniki terenskih vozil so tudi izkušeni lovci in ribiči, ki so odraščali v teh krajih.

Zaradi vsega naštetega je jasno, zakaj naš celotni poslovni uspeh temelji na priporočilih zadovoljnih gostov.

CHOOSE YOUR ADVENTURE!
 


#RAFTINGTARA@raftingcentardrinatara

Naši uradni prijatelji:
● Paxton Equity Serbia
● Ogorjelica Jahorina
● JAZON-6
● Ogistra nutrition shop

Promo videoRAFTING CENTAR DRINA-TARA

Dron videoRAFTING CENTAR DRINA-TARA

 Tradicionalna domača organska hranaADRENALIN PLUS KUHINJA

Pogosto pravimo, da nismo le destinacija pustolovcev in iskrenih zaljubljencev v naravo, temveč tudi raj za resnične hedoniste! Med svojim bivanjem boste med vsakim obrokom imeli priložnost poskusiti tradicionalne kulinarične specialitete iz tega področja, pripravljene pred vašimi očmi iz svežih organskih živil, pridelanih v okolici soteske Tare!
Domači kajmak, dimljen sir, domač pršut, topel ječmenov kruh, jagenjček, kozliček in teletina pod peko, sarmice iz divjačine in domače pite izpod peke so le del naše bogate kuhinje, v kateri boste resnično uživali! Vsak obrok boste začeli z žganjem iz divjih hrušk, končali pa z našim domačim črnim vinom iz cesarskih vinogradov Trebinja in z zlato Žilavko..

UNESCO World heritage Kanjon rijeke Tare, najlijepši i najdublji kanjon u Evropi, nalazi se na listi zaštićenih područja UNESCO-a! Rijeka Tara, sa ocjenom 3-5 stepeni na rafting skali je na vrhu svih svjetskih lista najatraktivnijih svjetskih rijeka.

Rafting Centar Drina-Tara

Dočekaće Vas topla, porodična dobrodošlica. Smještaj je u 34 dvokrevetna, 6 trokrevetnih i 19 četverokrevetnih bungalova. Na zahtjev, smještaj možemo i da organizujemo u hotelu u Foči.
Ono čime se posebno ponosimo i što nas odvaja od drugih je tradicionalna organska kuhinja u našem Rafting Centru.