Oprema i sigurnost

RAFTING CENTAR DRINA-TARA POSEBNU PAŽNJU POSVEĆUJE MAKSIMALNOJ SIGURNOSTI I UDOBNOSTI GOSTIJU. ONO PO ČEMU SMO POSEBNI U OVOM SEGMENTU JE NAJBOLJI TIM SKIPERA ZA RAFTING, VODIČA ZA KANJONING I VODIČA ZA PLANINE!

Oprema po EU standardima

Svaki gost dobija kompletnu vrhunsku opremu za rafting, izrađenu po EU standardima od najkvalitetnijih materijala.. Sigurnosni prsluci visoke nosivosti, kacige, neoprenska odijela, neoprenska obuća i anoraci čine boravak na raftingu ili kanjoningu maksimalno sigurnim i udobnim. Iznajmljivanje opreme se ne naplćauje i uključeno je u cijenu aranžmana.

Licencirani skiperi

Sve vrijeme boravka na raftingu za bezbjednost gostiju se brinu vodiči grupa, odnosno čamaca - SKIPERI koji su licencirani i od strane Ministarstva Republike Srpske i od strane IRF - Svjetske Rafting Federacije za obavljanje tog posla. Na kanjoning grupe vode takođe naši licencirani vodiči za tu aktivnost.

Profesionalni vodiči

Nasi vodiči za planine, Jeep safari, hiking izlete, su lovci, ribolovci i pravi zaljubljenici u prirodu koji su odrasli u ovim krajevima.

rafting tara
rafting equipmentrafting tararafting tararafting tara