Kanjoning 3 dana

Kanjoning 3 dana

Dva noćenja, dva puna dana aktivnosti: dan za kanjoning + 42km raftinga

DVA NOČITVIJA

Pročitajte svih 0 komentara

Pogledajte svih 8 slika ove ponude

sata raftinga

TRODNEVNI ARANŽMAN SA DVA NOĆENJA. KANJON HRCAVKE JE PRELIJEP POTPUNO DIVLJI KANJON KOJI SE NALAZI U NACIONALNOM PARKU SUTJESKA. KANJON JE OSVOJEN TEK PRIJE NEKOLIKO GODINA A KOMERCIJALNE TURE KANJONINGA SE ORGANIZUJU TEK OD 2014. GODINE. KANJON HRCAVKE JE POSLJEDNJI OSVOJENI KANJON U EVROPI! KANJON HRCAVKE SE NALAZI NA SVEGA 10KM VAZDUSNE LINIJE OD NASEG RAFTING CENTRA, A VOZNJA DO KANJONA TRAJE OKO 1H. BOGATA TRADICIONALNA KUHINJA SA 42 KM RAFTINGA. DVIJE RIJEKE, TARA I DRINA, I NEZABORAVAN DAN ZA RAFTING KOJI CETE DUGO PAMTITI I PREPRIČAVATI.

Kanjoning 3 dana

Plan ponude

Dan I:

Doček gostiju do 19h u Rafting centru Drina-Tara (preporučena neobavezujuća satnica), koji se nalazi 18km od Foče, na obali rijeke. Smještaj u bungalove, slobodno poslije podne i veče. Rafting centar posjeduje lijepo uredjene terene za mali fudbal i odbojku, te stazu sa klupama pored rijeke. Čitav kompleks se nalazi na samoj obali, sa restoran-terasom nadnesenom nad rijekom.

Večera do 20h, druženje uz vatru i muziku po zelji. Za večeru ćete imati priliku probati razne specijalitete karakteristične za ovo podneblje, spremljene na licu mjesta od svježih organskih namirnica iz okoline kanjona i samog kanjona Tare!

Dan II:

Dorucak do 09h. Polazak nasim terenskim vozilima u pravcu kanjona Hrcavka. Po dolasku na pocetnu tacku presvlacimo se u kompletnu opremu za kanjoning i nakon brifinga ulazimo u kanjon.

Prolazak kroz kanjon traje oko 5-6h zavisno od broja ucesnika kao i od fizicke spremnosti ucesnika... Kroz kanjon se prolazi uz savladavanje raznih atraktivnih prepreka, skokova niz prirodne vodopade a na pojedinim dijelovima potrebna je i alpinisticka oprema. Predvidjene su i pauze za predah, fotografisanje.

Po izlasku iz kanjona, povratak do vozila. Presvlacenje u suvu garderobu. Povratak u Rafting centar Drina Tara.

Bogat rucak u Rafting centru, tradicionalni specijaliteti. Poslije ručka slobodno vrijeme za odmor, šetnju,kupanje ili rekreaciju.

Večera do 21h. Poslije jakog ručka u znaku planinskog mesa, za večeru imamo potočnu pastrmku na žaru, pečeni krompir i kajmak, kačamak, sirnicu zeljanicu i burek ispod sača, kiselo mlijeko i slično. U našem restoranu cijelo vrijeme možete piti izuzetno domaće crveno vino iz carskih vinograda Trebinja, našu rakiju od divljih krušaka ali i sva ostala pića, sokove i piva.

Dan III:

Doručak do 10 h sa specijalitetima ovog podneblja koje nemate priliku nigdje drugo probati! Domaći pršut, vrući uštipci sa kajmakom, pogače ispod sača su samo mali nagovještaj.. Poslije doručka gosti uz pomoć skipera-vodiča biraju opremu za rafting, obavezne sigurnosne prsluke, kacige, neoprenska odijela, neoprensku obuću, anorake.. Prevoz našim terenskim vozilima do Brštanovice-početne tačke za rafting.

Prije polaska skiperi-vodiči će održati brifing kojim će goste provesti kroz tehnike veslanja, način sjedenja i ponašanja u čamcu, ponašanje u raznim situacijama-ukratko-kratki kurs raftinga! Krećemo na rafting i u nekoliko sati prolazimo najatraktivniji dio kanjona i rijeke Tare za rafting. Obilazimo vodopade, divlje izvore, stajemo radi fotografisanja i kupanja.

Posle 25 kilometara adrenalina i prirode od koje zastaje dah, čamcima-raftovima dolazimo u naš rafting centar, ispod restoranske terase koja je nadnesena nad rijeku. Čeka nas topla voda, tuširanje i spreman ručak. Za ručak ponovo imamo priliku probati specijalitete ovog podneblja, za početak vruća teleća čorba, zatim jagnjetina, jaretina, teletina pod sačem, sa ukusnim povrćem ispod sača, salate, domaće pite ispod sača, ječmeni, još vruć hljeb i još mnogo toga, ipak nećemo Vam sve unaprijed otkriti...

Zavrsetak aranzmana poslije rucka.

Jelovnik

Večera Dan 1:Pečeni krompir i kajmak, domaći hljeb iz peći, salata, sarmice u raštanu i kiselom kupusu od mesa divljači, domaće pljeskavice s roštilja, miješano meso s roštilja, pite ispod sača.

Doručak Dan 2:Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem.

Ručak Dan 2:Teleća čorba, ječmeni hljeb ispod sača, salata. Jagnjetina, jaretina ili teletina po želji gostiju, spremljena ispod sača sa krompirima i paprikom, začinjena ruzmarinom. Pite pod sačem. Za desert baklave, ružice i tulumbe.

Večera Dan 2:Potočna pastrmka i lipljen, pura s kajmakom, pita sirnica i pita zeljanica ispod sača, burek ispod sača.

Doručak Dan 3:Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem.

Ručak Dan 3: Teleća ili jagnjeća čorba, ječmeni hljeb ispod sača, salata, rolat od mesa sa domaćom pršutom, šnicle u sosu od vrganja, musaka. Za desert ružice, baklava.

Napomena za jelovnik:Vegetarijansku hranu, hranu koja isključuje određene namirnice i slično molimo da poručite prije početka ili na početku aranžmana.

Napomene

Za realizaciju ovog aranžmana potrebno je najmanje 2 osobe ili se mozete prikljuciti postojecoj grupi.
Minimalna preporučena starost učesnika je 12 godina / 15 za kanjoning!
Prethodno iskustvo nije potrebno.
Cijene su izražene u evrima, po osobi. Svi aranžmani se uz dogovor mogu produžiti, kombinovati i sl.
Posebnu pažnju Rafting AC "Drina-Tara" posvećuje maksimalnoj sigurnosti i udobnosti za goste.

Rezervišite prije nego krenete!

Bez troškova otkazivanja reservation

0 Komentar(a) za Kanjoning 3 dana

    Dodaj komentar