Rafting Center
Drina Tara

Več kot 100 bungalovov v naravnem okolju, med dvema nacionalnima parkoma, na sami obali reke. Zgradili smo udobne bungalove, z zmogljivostjo približno 350 postelj, od tega polovica v Lux bungalovih s kopalnicami.

O1.#rcdrinatara

Rafting Tara,
Sezona 2020!

Rafting sezona 2020. Rafting ture in vse druge naše outdoor aktivnosti organiziramo vsak dan med sezono. Začetek sezone je načrtovan za prvo polovico aprila. Poglejte si naše ponudbe in izkoristite zgodnjo rezervacijo.

O2.#raftingtara

NP Sutjeska,
Perućica..

Poleg raftinga po Tari, je sprehod po Nacionalnem parku Sutjeska naša najpopularnejša aktivnost. Sutjeska z gorama Maglić in Zelegora, pragozdom Perućica, jezeri Zelengore, Tjentište ... sprehod, kamor se vsi vrnejo.

O3.#hiking

Organska,
domača hrana

Vsa hrana je biološko predelana in pripravljena na tradicionalni način, po receptih iz naših krajev. Naša kuhinja je ena izmed storitev, na katero smo najbolj ponosni in zaradi katere se zagotovo razlikujemo od drugih ponudnikov.

06.#organicfood

Več kot 100
Bungalovov

Namestitev v našem Rafting centru Drina Tara je v bungalovih, z zmogljivostjo več kot 350 postelj. Bungalovi so zgrajeni v planinskem slogu, na obali reke. Polovica naših bungalovov so Lux bungalovi s kopalnicami.

06.#raftingkamp

Dodatni ATV
Adrenalin

Naši močni ATV štirikolesniki so že postali prava atrakcija v našem rafting centru. V vožnji, nabiti z adrenalinom, po starih poteh soteske Tare ali na Zelengori, vedno odkrivamo stare, pozabljene poti in nevsakdanje razgledne točke.

O4.#atvquads

Canyoning
Hrčavka,Nevidio

Imamo srečo, da sta dve najbolj atraktivni soteski za canyoning, soteska Nevidio in soteska Hrčavke, v bližini našega rafting centra. Canyoning je aktivnost, v kateri se prepoznajo tisti najbolj zaljubljeni v naravo in adrenalinski avanturisti!

O5.#canyoning

Rafting Center Drina Tara
RAFTING PO TARI IN DRINI VSAK DAN /Rafting Tara - Sezona 2020


Rafting Center Drina-Tara, največji center za aktivni oddih v Evropi, je sanjski kraj za vse tiste, ki si želijo raziskovati največjo in najlepšo sotesko Evrope - sotesko reke Tare - in fantastične pokrajine, ohranjene v dveh nacionalnih parkih - Nacionalnem parku Sutjeska in Nacionalnem parku Durmitor.
Rafting Tara - Sezona 2020!


Z NAMI, TUDI V SEZONI 2020, NA RAFTINGU NA TARI I DRINI VAS PRIČAKUJE NEPOZABNA ADRENALINSKA IZKUŠNJA!

V rafting sezoni 2020. vam nudimo namestitev v več kot 100 bungalovih, zgrajenih v planinskem slogu, ki se nahajajo v našem Rafting Centru Drina-Tara v izjemnem naravnem okolju na samem obrežju reke


Do nas boste zlahka prišli z avtomobilom in javnim prevozom, v kampu samem pa imamo zagotovljeno parkirišče. Naše podjetje se ponaša z zmogljivostjo kar 300 postelj v dvoposteljnih in štiriposteljnih bungalovih! Od tega je več kot 50 Lux bungalovov s kopalnicami in namestitvenimi zmogljivostmi več kot 100 posteljami! Dišeča posteljnina na udobnih posteljah iz masivnega lesa bo samo še dopolnila neprecenljivo doživetje v tej edinstveni pokrajini! Neposreden dotik divjine in narave, družinska dobrodošlica, okus toplega kruha, domačega sira in pršuta, vonj masivnega lesa v udobnih sobah, ki nudijo kar največji počitek in zadovoljstvo, so vse tisto, po čemer se nas boste spominjali!

Poleg najboljših pogojev in namestitve se brez lažne skromnosti lahko pohvalimo še z vrhunsko organizacijo in najboljšo izbrano ekipo! Kar 12 kuharic - gospodinj bo poskrbelo, da boste za vsak obrok izkusili naše vrhunske tradicionalne specialitete iz biološko pridelanih živil, ki izvirajo iz soteske Tare in njene okolice! Našo ekipo sestavljajo ustrežljivi in vedno nasmejani natakarji ter najboljši skiperji v soteski Tare, ki skrbijo za najpomembnejše - vašo varnost! Naši skiperji so licencirani vodniki čolnov in vsak od njih ima za seboj več sto spustov po Tari, izkušnje na drugih divjih vodah in izkušnje v tekmovalnem - športnem raftingu! Naši vodniki in vozniki terenskih vozil so tudi izkušeni lovci in ribiči, ki so odraščali v teh krajih! Zaradi vsega naštetega je jasno, zakaj naš celotni poslovni uspeh temelji na priporočilih zadovoljnih gostov!

TEAM BUILDING NA RAFTINGU PO TARI! ORGANIZIRAJTE IN REZERVIRAJTE TERMIN ZA TEAM BUILDING ZA ZAPOSLENE V SVOJEM PODJETJU. POPULARNE AKTIVNOSTI ZA TEAM BUILDING NA RAFTINGU NA TARI: RAFTING + HIKING (DVE NOČITVI)!
ORGANIZIRAMO PREVOZ NA RAFTING IZ VSEH KRAJEV V REGIJI! PODROBNOSTI SI POGLEJTE TUKAJ .

Rafting kamp Drina Tara

100 bungalovov, izdelanih v planinskem slogu. Restavracija na treh nivojih, na obali reke.

Podrobneje
Adrenalinski rafting, hiking, safari, ATV štirikolesniki, canyoning, izleti

Popularne ponudbe

4x4 Zelengorski prstan

Ta ponudba je pripravljena za prave ljubitelje bivanja v naravi. En dan na Zelengori, naslednji dan na raftingu.
3 NOČITVE
8 OBROKI
3 Aktivnosti
Rafting Hiking Jeep Safari

Kamp in rafting

Druženje v našem kampu večer pred raftingom, izjemna kombinacija za majhen aktivni oddih v naravi.
1 NOČITVE
3 OBROKI
1 Aktivnosti
Rafting

Rafting in hiking

Dan za rafting, potem pa strnjevanje vtisov ob sprehodu v naravi Naravnega parka Sutjeska.
3 NOČITVE
8 OBROKI
3 Aktivnosti
Rafting Hiking Jeep Safari

Canyoning - 3 dni

Rafting in canyoning - kombinacija za prave ljubitelje narave in outdoor adrenalina, za nepozabne izkusnje.
2 NOČITVE
6 OBROKI
2 Aktivnosti
Rafting Canyoning

NAŠA TRADICIONALNA KUHINJA

100 % kuhinja z biološko pridelanimi živili

Smo pravi raj za sladokusce in prave hedoniste! Vsi naši obroki so pripravljeni iz domačih živil, po tradicionalnih receptih iz naših krajev.

Naš jedilnik

NAMESTITEV V NAŠEM KAMPU

Lux bungalovi s kopalnicami

V našem rafting kampu je na voljo več kot 100 bungalovov, zgrajenih v planinskem slogu, od tega je polovica Lux bungalovov s kopalnicami!

Naša namestitev

Soteska in reka Tara

Soteska reke Tare, najlepša in najgloblja soteska v Evropi, je uvrščena na seznam varovanih področij organizacije UNESCO! Reka Tara, z oceno 3. do 5. stopnje na rafting lestvici, sodi v sam vrh svetovnega seznama najbolj atraktivnih rek na svetu.

Podrobneje