Naše prvo priporočilo za vas je izlet v Trebinje, kjer boste obiskali znane cesarske vinograde Hercegovine, degustirali vina in imeli možnost, da se istega dne odpravimo še na izlet v Dubrovnik. Aranžma »Vinski turizem« vključuje polni penzion. Bivalne takse, zavarovanja in vsi podobni stroški so vračunani v ceno.

Časovnica ponudbe

DAN 1

Zajtrk do 8. ure zjutraj.
Zajtrk do 8. ure zjutraj. Odhod z našimi vozili preko Tjentišta, vožnja skozi slikovite pokrajine po soteski Sutjeske, čez prelaz Čemerno, Gacko, Bilećo do Trebinja.
Prihod v Trebinje. Obisk samostana Hercegovačka Gračanica, ki na hribu Gradina dominira nad celotno pokrajino. Prihod v vinsko klet Vukoje. Obisk znanih cesarskih vinogradov. Degustacija štirih vrst najbolj znanih vin vinoteke Vukoje, ki so prejela številna mednarodna priznanja. Prigrizek v hiši vinogradnika. Program degustacije vin in obiska vinograda s prigrizkom traja od 90 do 120 minut.
Po obisku vinske kleti se odpravimo proti samostanu Tvrdoš, ki je prav tako znan po svojih vinogradih in Tvrdoških vinih! Obisk samostana.
Kosilo.
Vrnitev v naš Rafting center Drina Tara približno ob 21. uri. Večerja, nato druženje ob ognju in glasbi po željah. Nočitev.

DAN 2

Zajtrk. Zaključek aranžmaja.
Na željo gostov lahko po obisku vinske kleti Vukoje nadaljujemo pot do Dubrovnika, kjer bomo prosto preživeli ostanek dneva. Cena takšnega aranžmaja znaša 79 evrov na osebo. V ceno so všteti vsi stroški, obroki, degustacije vin, obiski, transferji in vodniki. V ceno niso vključeni individualni stroški. Minimalno število sodelujočih za realizacijo aranžmaja vinskega turizma je 7 oseb.

CENA ARANŽMAJA: 70€ V STANDARDNEM BUNGALOVU / 85€ V LUX BUNGALOVU

Jedilnik / Menu

Zajtrk dan 1:

Naš domači pršut, pečenica, slanina in sušena klobasa. Vroči uštipki, vroče pogačice, domač sir in domač zreli kajmak iz meha. Jajca in omleta s prilogami po želji. Čaj, kislo mleko. Sladko (s sladkorjem vkuhano sadje), med, marmelada in evrokrem.

Kosilo dan 1:

Kosilo »A la Carte« v restavraciji z domačo tradicionalno kuhinjo.

Večerja dan 1:

Potočna postrv in lipan, »pura« (polenta) s kajmakom, pita sirnica in pita zeljanica, burek izpod peke.

Zajtrk dan 2:

Naš domači pršut, pečenica, slanina in sušena klobasa. Vroči uštipki, vroče pogačice, domač sir in domač zreli kajmak iz meha. Jajca in omleta s prilogami po želji. Čaj, kislo mleko. Sladko (s sladkorjem vkuhano sadje), med, marmelada in evrokrem.

Opomba glede jedilnika:

Vegetarijanske jedi, jedi, ki vsebujejo določena živila in podobno, naročite pred začetkom ali na samem začetku aranžmaja.

OPOMBE

Za realizacijo tega aranžmaja so potrebne najmanj 7 osebe, lahko pa se priključite obstoječi skupini.
Predhodne izkušnje niso nujne.
Vsi aranžmaji se lahko po dogovoru podaljšajo, kombinirajo ipd. .
Cene so v evrih na osebo.
Posebno pozornost posvečamo najvišji varnosti in udobju gostov.
Pridržujemo si pravico do ocene pripravljenosti udeleženca.

0 Komentarja za Vinsko pot (Game of Thrones)

Pustite komentar

captcha
Vinsko pot (Game of Thrones)Vinsko pot (Game of Thrones)Vinsko pot (Game of Thrones)Vinsko pot (Game of Thrones)Vinsko pot (Game of Thrones)Vinsko pot (Game of Thrones)Vinsko pot (Game of Thrones)Vinsko pot (Game of Thrones)Vinsko pot (Game of Thrones)Vinsko pot (Game of Thrones)