Enodnevni aranžma je zasnovan za vse tiste, ki imajo radi adrenalin. Nevsakdanja izkušnja spuščanja na največjem Zip line-u v tem delu Evrope z obiskom Pivskega jesera in čudovite soteske reke Pive.

Časovnica ponudbe

Zip Line in soteska Pive in Pivsko jezero

Odhod iz našega Rafting centra Drina-Tara z našimi vozili ob dogovorjenem času. Vožnja do Zip line-a traja približno 30 minut, vendar se bomo po poti ustavljali na čudovitih razglediščih v soteski Pive, ki je po mnenju številnih obiskovalcev celo lepša od soteske Tare. Gremo čez enkraten »Cicmilov most«, ki je postavljen od obale do obale v osrčju Pivske soteske brez kakršnega koli centralnega stebra. Kratko se ustavimo na jezu HE Mratinje, ki je med gradnjo bil drugi najvišji jez na svetu z globino jezera več kot 200 m.

Pridemo na Zip line čez sotesko. Dolžina Zp line-a je celih 1400 m in je zaradi tega največja atrakcija te vrste v regiji. Gosti dobijo vso opremo in se spuščajo po Zip line-u. Po spustu sledi vrnitev z našimi vozili v naš Rafting center.

Cena izleta je 30€ na osebo. V ceni je zajeto: prevoz od našega Rafting centra do Zip line-a in nazaj, vse takse, oprema za zip line, obisk soteske Pive in HE Mratinje.

Opomba: Zip Line tura se lahko izvede v skupaj 2-3 urah tako, da to turo lahko načrtujete kod dodatno aktivnost po raftingu ali drugih aktivnostih. Tura se ob dogovoru lahko izvede kadar koli čez dan. Minimalno število oseb za realizacijo ture je 2.

Jedilnik / Menu

Zajtrk dan 1:

TA ARANŽMA NE ZAJEMA OBROKOV.

OPOMBE

- Za realizacijo tega aranžmaja so potrebne najmanj 2 osebe, lahko pa se priključite obstoječi skupini,
- Minimalna priporočena starost udeležencev je 8 let (mlajši otroki lahko v spremstvu staršev),
- Pridržujemo si pravico do ocene pripravljenosti udeleženca.

0 Komentarja za Zip line & Pivsko jezero

Pustite komentar

Zip line & Pivsko jezeroZip line & Pivsko jezero