ATV Štirikolesniki

Avanturistična vožnja z ATV Quad štirikolesniki!
ZA VSE NAŠE GOSTE, KI SI ŽELIJO DODATNEGA RAZBURJENJA, SMO PRIPRAVILI NOVE ARANŽMAJE Z ADRENALINSKO VOŽNJO Z MOČNIMI XXL ŠTIRIKOLESNIKI! NOVE STEZE ZA VOŽNJO!

QUADVENTURE - Avanturistična vožnja z ATV štirikolesniki!

Vse naše ATV ture vodijo profesionalni licencirani vodniki.
Doživite nepozabno avanturo, enkraten adrenalin in razburjenje med vožnjo z našimi novimi, močnimi in velikimi ATV-ji (all terain vehicles) - štirikolesniki - po izjemni krajini soteske reke Tare, gora Plijes, Vukuša, po obodu soteske Tare ali med CELODNEVNIMI ATV TURAMI v Nacionalnem parku Sutjeska in po fantastični pokrajini Zelengore.
 

RAFTING CENTER DRINA TARA V PONUDBI IMA ŠE VEČ ADRENALINSKIH ARANŽMAJEV!! ATV QUAD TURE Z MOČNIMI XXL ŠTIRIKOLESNIKI SO NAŠA NOVA PONUDBA ZA GOSTE, KI SI ŽELIJO DODATNEGA RAZBURJENJA.

Vse naše ATV ture vodijo profesionalni licencirani vodniki. Lahko si izberete ture, ki trajajo 2 ali 3 ure ali celodnevne ture s štirikolesniki. Vožnjo z ATV štirikolesniki lahko opravite zgodaj zjutraj, na primer pred raftingom, ali po raftingu in kosilu kot dodatno aktivnost v vaših prostih urah.

Celodnevne ATV quad ture so sam vrh naše ponudbe in nekaj, kar si morate privoščiti vsaj enkrat v življenju! Naši vodniki so profesionalci, ki so dolgo časa iskali in pripravljali najbolj razburljivo celodnevno turo, na kateri boste uživali kot nikoli prej!

ATV QUAD TURE S ŠTIRIKOLESNIKI SO MOŽNE MED CELIM LETOM

Nikoli niste vozili ATV quada? Ne skrbite! Večina naših gostov na teh turah to počne prvič v življenju. Naši izkušeni vodniki bodo posvetili posebno pozornost tisim, ki so prvič na takšni turi. Pred začetkom ture boste imeli kratek briefing in usposabljanje za uporabo ATV-ja, kar bo zadostovalo, da brez kakršnih koli težav izpeljete katero koli ruto. Naši ATV štirikolesniki so resni močni stroji, vendar zelo enostavni za vožnjo. Vsa vozila imajo avtomatske menjalnik z elektronskimi komandami za 4x4 pogon itn. Vsa vozila so XXL velikosti in so namenjena udobni vožnji 2 potnikov.

QUADVENTURE - NOVO PUMPANJE ADRENALINA V RAFTING CENTRU DRINA TARA!
 

 

ATV ŠTIRIKOLESNIKI PONUDBE

HIT PONUDBA 2020: ATV ŠTIRIKOLESNIKI IN RAFTING
Dva polna adrenalinska dneva na ATV štirikolesnikih in raftingu!QUAD - FIRST CONTACT
Vožnja s štirikolesnikom v okolici našega Rafting centra Drina Tara.ŠTIRIKOLESNIK - DUBROVNIŠKA CESTA / VIA RAGUSA
Po trasi nekdanje Dubrovniške ceste.ŠTIRIKOLESNIKI - EKSPEDICIJA ZELENGORA in »GORSKE OČI«
Krožna tura po najlepši pokrajini Zelengore.