Team Building

Smo ena izmed najbolj obiskanih destinacij za Team Building!
IMAMO SOBO ZA PREZENTACIJE, KONFERENČNO DEJAVNOST IN VSE AKTIVNOSTI V OKVIRU TEAM BUILDINGA, OPREMLJENO Z VSO VIDEO-AVDIO OPREMO, V IZMERI 200 m2!

Team Building na rafting

Smo ena izmed najbolj obiskanih destinacij za Team Building v celotni regiji!

LAHKO SE POHVALIMO, DA SMO POSTALI ENA IZMED NAJBOLJ OBISKANIH DESTINACIJ ZA »TEAM BUILDING« - ORGANIZIRAN IZLET IN DRUŽENJE ZAPOSLENIH Z NAMENOM IZBOLJŠANJA SKUPNIH CILJEV. VSAKO LETO GOSTIMO VSE VEČJE ŠTEVILO PODJETIJ IN ORGANIZACIJ, VELEPOSLANIŠTEV IN PODOBNO. IZ CELE EVROPE, PA TUDI IZ CELEGA SVETA.

V ZADNJIH SEZONAH SMO Z VESELJEM GOSTILI ŠTEVILNA PODJETJA, KI SO V NAŠEM KAMPU UŽIVALA V RAFTINGU, HIKINGU, JEEP SAFARIJU, CANYONINGU, VOŽNJI Z ATV ŠTIRIKOLESNIKI … ALI ENOSTAVNO V POČITKU V NARAVI. NAŠ PROFESIONALNI TIM, S KOMBINACIJO VEČLETNIH IZKUŠENJ IN NENEHNEGA USPOSABLJANJA, BO USPEŠNO ODGOVORIL NA VSE ZAHTEVE VAŠEGA PODJETJA, NE GLEDE NA ŠTEVILO UDELEŽENCEV.

 

Od letos se Rafting center Drina Tara lahko pohvali z novozgrajeno restavracijo-teraso na 3 nivojih, nad reko samo. V okviru tega novega objekta se nahaja tudi izolirana dvorana za prezentacije in sestanke v velikosti več kot 200 m2.

Naše namestitvene zmogljivosti neprestano izboljšujemo in povečujemo tako, da se zdaj lahko pohvalimo z več kot 400 postelj v približno 100 bungalovih. Od tega števila je polovica postelj v LUX bungalovih s kopalnicami.

MI NISMO LE NAJVEČJI RAFTING CENTER NA BALKANU, TEMVEČ TUDI EDEN IZMED NAJVEČJIH OBJEKTOV ZA TEAM BUILDING V REGIJI NASPLOH

 

Sezona se začne že v prvih dnevih aprila. Čez vikend se zmogljivosti dokaj zgodaj napolnijo, tako da bi bilo dobro, če rezervirate kapacitete za vaš team building vsaj 20 dni pred prihodom. Ob petkih in sobotah imamo glasbo v živo ob velikem tabornem ognju, atmosfera v našem kampu na sami obali reke pa je nekaj, kar ne boste zlahka pozabili.

ZA MIRNEJŠI ODDIH IN ZA VEČJE SKUPINE (200, 300 ALI VEČ UDELEŽENCEV) VEDNO PRIPOROČAMO DELOVNE DNEVE ALI VIKEND TERMINE V SEPTEMBRU, OKTOBRU ALI APRILU.

Tisto, po čem se naša ponudba razlikuje od drugih podobnih ponudb, razen velike zmogljivosti, so tudi vrhunska organizacija, najboljši skiperji in vodniki v soteski Tare ter organizacija številnih izletov: 4x4 Jeep safari, hiking, canyoning, ture z ATV štirikolesniki itn., za manjše in večje skupine na Team Buildingu.

Posebej izpostavljamo našo tradicionalno kuhinjo iz biološko pridelanih živil, ki jo lahko poskusite le v Rafting centru Drina-Tara, tako pristno, bogato in okusno!

Vsak udeleženec aktivnosti na vodi od nas dobi vrhunsko opremo za rafting po EU standardih, v našem skladišču imamo več kot 500 kompletov najboljše opreme, ki je naprodaj v tem trenutku, kar zagotavlja popolno udobnost in varnost.

TISTO, KAR NUDIMO PODJETJEM IN ZARADI ČESA SMO PRAV MI NJIHOVA IZBIRA, JE:

  • Visoka raven storitve in kakovostna namestitev v našem kampu (organizacija, profesionalno osebje in oprema, neoporečna higiena), najboljša namestitev v soteski Tare.
  • Možnost organizacije poslovnih aktivnosti - v novozgrajeni dvorani za konference pred ali po adrenalinskih outdoor aktivnostih, z izjemnimi pogoji za poslovne sestanke, prezentacije in podobno.
  • Tradicionalna kuhinja iz biološko pridelanih živil za vsak obrok, ki ga pripravimo v naši restavraciji v kampu, kar je eno izmed naših najboljših priporočil vsa ta leta. Celo 14 kuharic/gospodinj je zadolženo za pripravo najboljše hrane za naše goste.
  • Domače vzdušje in prijetno osebje, ki se trudi, da se takoj pri prihodu počutite prijetno in sproščeno. Od domačina kampa, ki vas bo pričakal na recepciji, njegovih pomočnikov, ki govorijo angleško in so vedno na voljo, do naših barmenov, 10 natakarjev, checkerja in drugega osebja.
  • Enkratna reka Tara! Organizirani rafting z licenciranimi skiperji po najlepši reki Evrope, in nepozabna narava soteske Tare, ki se je boste vedno spominjali. Našo skupino sestavlja 27 najboljših skiperjev na reki Tari - vsi so licencirani za opravljanje svojega dela. Odrasli so v teh krajih in vsi vam vedno lahko kaj povedo o naravi, v kateri v trenutku uživate, o bogati zgodovini itn.
  • Še ena ponudba, za katero se številna podjetja odločajo, ob raftingu, je hiking - sprehod z našimi usposobljenimi vodniki po Nacionalnem parku Sutjeska, čudoviti gori Zelengori, skozi pragozd Perućica...
  • Tu so še druge organizirane aktivnosti v naravi: 4x4 Jeep safari, canyoning, vožnja z ATV štirikolesniki, enodnevni izleti...
 

Organiziran prevoz iz Beograda in Novega Sada vsak vikend!

Pokličite nas +381691255320 ali pišite na e-mail info@raftingtara.comRezervirajte zdaj