Informacije

RC DRINA-TARA JE PRVI REGISTROVANI RAFTING KLUB U OKRUŽENJU. MI SMO KOMPANIJA KOJA SE BAVI AVANTURISTIČKIM TURIZMOM, ORGANIZOVANJEM RAFTING TURA NA RIJEKAMA TARA I DRINA, HIKING, TREKKING IZLETA, JEEP SAFARIJA I SL.

rafting centar drina tara

Ture su organizovane u vidu jednodnevnih i višednevnih aranžmana na bazi punog pansiona. Posjedujemo Rafting Centar sa bungalov-kampom za smještaj gostiju u kanjonu rijeke, izgrađen u planinskom stilu, a koji gostima pruža komfor visokog kvaliteta.

U Rafting Centru je naš restoran u kojem gostima služimo tradicionalna jela (jagnjetina sa ražnja, pršuta, kajmak, sir, pite i hljeb ispod sača, meso ispod sača itd). Sva hrana se priprema na licu mjesta i proizvedena je u ekološki potpuno čistoj sredini (organic food).

Pročitajte detaljnije

 

Oprema i sigurnost

RAFTING CENTAR DRINA-TARA POSEBNU PAŽNJU POSVEĆUJE MAKSIMALNOJ SIGURNOSTI I UDOBNOSTI GOSTIJU. ONO PO ČEMU SMO POSEBNI U OVOM SEGMENTU JE NAJBOLJI TIM SKIPERA ZA RAFTING, VODIČA ZA KANJONING I VODIČA ZA PLANINE!

Svaki gost dobija kompletnu vrhunsku opremu za rafting, izrađenu po EU standardima od najkvalitetnijih materijala.. Sigurnosni prsluci visoke nosivosti, kacige, neoprenska odijela, neoprenska obuća i anoraci čine boravak na raftingu ili kanjoningu maksimalno sigurnim i udobnim. Iznajmljivanje opreme se ne naplćauje i uključeno je u cijenu aranžmana.

Nasi vodiči za planine, Jeep safari, hiking izlete, su lovci, ribolovci i pravi zaljubljenici u prirodu koji su odrasli u ovim krajevima.

Pročitajte detaljnije
rafting tara


Smještaj u Rafting Centru Drina-Tara

NUDIMO VAM SMJEŠTAJ U 70 BUNGALOVA IZGRAĐENIH U PLANINSKOM STILU SMJEŠTENIH U NAŠEM CENTRU, NA SAMOJ OBALI RIJEKE U JEDINSTVENOM PRIRODNOM OKRUŽENJU! LAKO SMO DOSTUPNI AUTOMOBILOM KAO I JAVNIM TRANSPORTOM I IMAMO OBEZBJEĐEN PARKING U RAFTING CENTRU.

  • Besplatan Wi-Fi internet u kampu.
  • Besplatan parking.
  • Tradicionalna kuhinja.
  • Porodična dobrodošlica.
  • Pop-rock žive svirke vikendima.
  • 34 dvokrevetna bungalova.
  • 6 trokrevetnih bungalova.
  • 19 četverokrevetnih bungalova.

Pogledajte detaljnije
rafting centar drina tara