NAMESTITEV V BUNGALOVIH V NAŠEM RAFTING KAMPU / BREZPLAČEN Wi-Fi

V našem Rafting centru imamo več kot 120 bungalovov, od tega je približno 70 Lux bungalovov s kopalnicami. Največ namestitvenih zmogljivosti je v dvoposteljnih ter v štiriposteljnih bungalovih.

Način namestitve naših gostov je takšen, da se nikoli ne zgodi, da je kdor koli nameščen s tujci. Če sta na primer dve osebi, vas bomo namestili v bungalov za dve osebi. Če ste skupina prijateljev, ki šteje 5 oseb, lahko dobite dvoposteljni in triposteljni bungalov ali petposteljni bungalov. V nobenem primeru pri nas ne boste nameščeni z ljudmi, ki vam niso znani.

V našem Rafting centru prav tako imamo v ponudbi tudi luksuzne bungalove, dvoposteljne in triposteljne ter en štiriposteljni in en šestposteljni bungalov z lastno kopalnico. Za Lux bungalove se plačuje dodatek na ceno aranžmaja.

PRIHOD V RAFTING CENTER DRINA-TARA

Največje število aranžmajev se začne s prihodom skupine popoldne ali zvečer. Prihod gostov je lahko kadar koli, od 00 do 24h, vi nam morate samo sporočiti priblićni čas vašega prihoda. Na nas se lahko obrnete kadar koli. Gostom postrežemo večerjo po prihodu. Lahko jo postrežemo tudi ob polnoči, neredko pa jo postrežemo tudi ob enih ali dveh zjutraj.

Prav tako, kadar koli čez dan ali noč, zagotavljamo brezplačen prevoz z avtobusne postaje v Foči do našega kampa ali nazaj. Organiziramo tudi najugodnejši prevoz za naše goste iz katerega koli kraja v regiji.

V našem Rafting centru imamo brezplačen Wi-Fi internet in brezplačen parking. V primeru, da se peljete mimo nas, vam lahko uredimo tudi brezplačno storitev pranja perila. Vsak večer prižgemo taboriščni ogenj v centralnem delu restavracije-na terasi. Vsako soboto imamo živo glasbo, pogosto pa tudi ob drugih dnevih.

 

Glasba v živo traja ob sobotah do 2. ure zjutraj. Glasba na centralni restavraciji na terasi se ob petkih utiša ob enih zjutraj. Ob drugih dnevih glasba preneha bolj zgodaj. Včasih na željo gostov traja dlje, vendar je tudi tedaj omejena na eno uro zjutraj.

 

RAFTING TURE ORGANIZIRAMO VSAK DAN. VEDNO PRIPOROČAMO, DA SE POSKUŠATE IZOGNITI SOBOTI ZA RAFTING, SAJ JE TEDAJ NA RAFTINGU IN NA POTI DO ZAČETNE TOČKE VEDNO VELIKA GNEČA.
 

RAFTING CENTER DRINA TARA NE ODGOVARJA ZA POŠKODOVANE ALI IZGUBLJENE KAMERE, FOTOAPARATE IN PODOBNO. VSI UDELEŽENCI SODELUJEJO NA LASTNO ODGOVORNOST. VSE AKTIVNOSTI VODIJO PROFESIONALNI VODNIKI.