Na tej strani bomo redno posodabljali vse naše aktualne popuste in promocije, za vse naše priljubljene rafting in druge outdoor aranžmaje. Trenutno veljavni popusti in akcije:

First Minute popusti za rafting sezono 2023:

1.) Brezplačna DELUXE namestitev v aprilu za vse aranžmaje

Za vse aranžmaje v aprilu prejmete brezplačno namestitev v DELUXE bungalovih (z ogrevanjem in sanitarijami v bungalovu) po ceni standardne namestitve. To pomeni, da ob rezervaciji katerega koli od naših aranžmajev v mesecu aprilu (do 28. aprila) v standardni namestitvi, za to ceno dobite DELUXE namestitev. Se vidimo aprila! :)

2.) 20Є popusta za dva najbolj priljubljena aranžmaja za vikend od 5. do 7. maja

Za enega najbolj priljubljenih vikendov v maju (od 5. do 7. maja), za naša dva najbolj priljubljena aranžmaja: 'Tridnevni rafting - kratki' in 'Rafting in safari', vam za first minute rezervacije priznamo popust v višini -20 eur na osebo! Se vidimo maja na raftingu Tara!

First Minute popusti veljajo do konca januarja 2023 oziroma do zapolnitve kapacitet.

Vikend v 6-posteljnih standard bungalovih po super ceni:

Vikend popust za 6-posteljne standardne bungalove: 20€ na osebo za gotovinsko plačilo. Preživite nepozaben vikend s prijatelji, v adrenalinski pustolovščini na reki Tari in delite vikend zabavo. Znano je že, da sta najboljša adrenalinska avantura in zabava na raftingu, vikend zabave pa so eden od razlogov, da k nam pride veliko gostov! S tem odličnim vikend popustom za nastanitev v standardnih šestposteljnih bungalovih dobite najugodnejše cene vikend rafting aranžmaja na reki Tari!


Pridržujemo si pravico do takojšnjih sprememb zaradi zapolnitve kapacitet in spremembe menjalnih tečajev. Vsi naši aktivni popusti so opredeljeni s časovnim trajanjem in/ali razpoložljivimi kapacitetami. Za vsa dodatna vprašanja nam lahko vedno pišete na: office@raftingtara.com ali nam pišete na Viber/WhatsApp, telefonska številka: +381644201956