Smještaj u Rafting Centru Drina-Tara

NUDIMO VAM SMJEŠTAJ U 100 BUNGALOVA IZGRAĐENIH U PLANINSKOM STILU SMJEŠTENIH U NAŠEM CENTRU, NA SAMOJ OBALI RIJEKE U JEDINSTVENOM PRIRODNOM OKRUŽENJU! LAKO SMO DOSTUPNI AUTOMOBILOM KAO I JAVNIM TRANSPORTOM I IMAMO OBEZBJEĐEN PARKING U RAFTING CENTRU.

Kapacitet od 350 ležajeva

Naša kompanija se ponosi kapacitetom od čak 300 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim bungalovima! Mirišljave tkanine na udobnim krevetima od punog drveta samo će upotpuniti vaš bezvremeni doživljaj ovih jedinstvenih predjela! Neposredan dodir divljine i prirode, porodična dobrodošlica, ukus vruće pogače, domaćeg sira i pršuta, miris masivnog drveta u udobnim sobama izgrađenim za Vaš odmor i zadovoljstvo, su ono po čemu ćete nas pamtiti!

Organske namirnice iz našeg kraja

Osim najboljih uslova i smještaja, bez lažne skromnosti, pohvalićemo se vrhunskom organizacijom i najboljim, probranim timom! Čak 12 kuvarica-domaćica sprema za svaki Vaš obrok vrhunske tradicionalne specijalitete od organskih namirnica iz kanjona i okoline Tare! Naš tim čine i uslužni i nasmijani konobari te najbolji skiperi u kanjonu Tare koji se brinu o najvažnijem: Vašoj bezbjednosti!

Licencirani i iskusni skiperi i vodiči

Naši skiperi su licencirani vodiči čamaca i svaki od njih ima iza sebe više stotina spustova Tarom, iskustvo na drugim divljim vodama kao i iskustvo u takmičarskom-sportskom raftingu! Naši vodiči i vozači terenskih vozila su takođe i iskusni lovci i ribolovci odrasli u ovim krajevima! Sve ovo čini da se naš cijeli poslovni uspjeh zasniva na preporukama zadovoljnih gostiju!

rafting centar drina tararafting centar drina tararafting centar drina tararafting centar drina tara
  Besplatan Wi-Fi internet
  Besplatan parking
  Najbolji smještaj na Tari
  Tereni za sportske aktivnosti
  Cijeli kompleks na obali rijeke
  Tradicionalna kuhinja
  Porodična dobrodošlica
  Pop-rock svirke vikendom
  37 dvokrevetnih bungalova
  26 četverokrevetnih bungalova
  7 trokrevetnih bungalova
  30 Lux bungalows