PONAŠAMO SE Z VEČ KOT 120 BUNGALOVI, ZGRAJENIMI V PLANINSKEM SLOGU, KI SE NAHAJAJO V NAŠEM RAFTING KAMPU, NA SAMI OBALI REKE, S PRISTANIŠČEM ZA RAFTING ČOLNE NA ZAKLJUČKU VSEH RAFTING TUR, V ENKRATNEM NARAVNEM OKOLJU! DO NAS BOSTE ZLAHKA PRIŠLI Z AVTOMOBILOM IN JAVNIM PREVOZOM, V RAFTING CENTRU SAMEM PA IMAMO ZAGOTOVLJENO BREPLAČNO PARKIRIŠČE.

Naš Rafting Center Drina-Tara se nahaja v soteski, na sami obali reke. Druga obala reke se nahaja na 1840 m n.v., kar so že obronki gore Vučevo in meja Nacionalnega parka Sutjeska. Na pičlih 3 km od nas je tudi meja Nacionalnega parka Durmitor tako, da smo praktično v majhnem prostoru med dvema naravnima parkoma, najlepšima na Balkanu.

Celoten kamp je zgrajen na obali, najbolj oddaljena stavba pa se nahaja pičlih 50 metrov od vode. V osrednjem delu kampa se nahaja velika restavracija na terasi z več kot 400 sedeži, posebno sobo za prezentacije in sestanke v izmeri 200 m2 ter z odprto teraso.

Na oddaljenosti približno 50 metrov od terase se nahaja centralni objekt s tuši, umivalniki in stranišči. Ta objekt se vzdržuje 24 ur na dan, je izjemno urejen in ima toplo vodo 24 ur na dan. V našem Rafting Centru imamo razen standardnih bungalovov tudi več kot 70 Lux bungalovov s kopalnicami skupne zmogljivosti približno 200 postelj in smo zaradi tega enkratni na reki Tari.

Za namestitev v Lux bungalovih zaračunamo 15 € na nočitev, na osebo, na ceno aranžmaja

Skupne namestitvene zmogljivosti našega Rafting centra so približno 400 postelj. Največ je dvoposteljnih in štiriposteljnih bungalovov, s stalno rastjo števila Lux bungalovov. Vsi bungalovi so opremljeni z razsvetljavo in vtičnicami za električno energijo. Vsi bungalovi so opremljeni z lesenimi posteljami in vedno svežo in čisto posteljnino. V kampu prav tako imamo tudi brezplačen Wi-Fi internet.

Pogosto vprašanje je način namestitve v bungalove. Gosti se pogosto sprašujejo, ali bodo morali deliti bungalov z neznanimi ljudmi, ker je to ponavadi tako v kampih. Vendar, pri nas temu ni tako. Če pridete sami, dobite en bungalov samo zase. Če ste v paru, dobite dvoposteljni bungalov. Če ste v skupini, se lahko razporedite po bungalovih na način, ki vam najbolj ustreza.

Razen namestitve, restavracije in drugih objektov moramo omeniti, da imamo dva velika športna igrišča: za odbojko, nogomet, badminton… glede na to, da je celoten objekt na obali, pa lahko uživate v sprehodu ali času, ki ga prebijete na majhnih plažah ob čisti turkizni vodi. Tu je še nekaj manjših odprtih teras, ki se nahajajo nad reko.

Razen športa in sprehoda, se lahko v našem rafting centru samostojno odločite za sprehod ali lažji pohod v neposredni bližini našega rafting kampa.

Ukoliko ste na proputovanju i potreban vam je servis pranja veša, kod nas ćete ga dobiti besplatno.

V našem Rafting centru se nahaja tudi veliko brezplačno parkirišče za avtomobile in avtobuse. Imamo tudi parkirišče za počitniške prikolice s priključkom za elektriko.

V primeru, da le potujete skozi ta kraj in potrebujete storitev pranja perila, pri nas to dobite brezplačno. V enem delu našega kampa je tudi prostor za postavljanje šotorov. Postavljanje šotorov je brezplačno, prav tako tudi uporaba objektov v kampu (tuši in stranišča).