Zelengora je znana tudi kot kraj, kjer so zaradi enkratne pokrajine posneti znani filmski prizori, zato bomo obiskali tudi lokalitete s snemanja filma »Na mlečni poti« režiserja Emirja Kusturice oz. lokacije, kjer je z veseljem bivala Monica Bellucci, in še veliko tega...

Časovnica ponudbe

ATV ŠTIRIKOLESNIKI - ZELENGORA JE ZAHTEVNA TURA, KJER ZMOGLJIVOST NAŠIH ATV ŠTIRIKOLESNIKOV PRIDE DO POLNEGA IZRAZA.

Tura se začne zgodaj zjutraj iz našega Rafting centra Drina Tara proti Nacionalnemu parku Sutjeska. Na turo se gre z našimi vozili s prikolicami, na katerih se vozijo štirikolesniki. Eno vozilo lahko sprejme 8 oseb in 4 štirikolesnike na prikolici.

Po prihodu v Nacionalni Park se ATV vozila spustijo s prikolice in pripravijo za vožnjo. V neposredni bližini Vratara v soteski Sutjeske vstopimo v Zelengorsko gorje. Vratar je znan kot zaščitni znak NP Sutjeska, nekoč pa je bil znan kot ena izmed najbolj znanih podružnic na Dubrovniški cesti, kjer so popotniki plačevali davek in je po tem tudi dobil ime. Izvedemo krožno turo po najlepši pokrajini Zelengore in obiščemo celo 3 jezera, ki so med ljudmi znana kot »Gorske oči«. Med izletom imamo pavzo v trajanju 40 minut za bogato hladno kosilo s specialitetami tega kraja, domači pršut, skorup, stari sir, beli sir, domači kruh izpod peke, domače suho meso, ob naši rakiji in izvirski vodi.

Iz Zelengore izstopimo na drugem koncu na planinskem prelazu Čemerno, kjer nas ponovno čakajo vozila s prikolicami, ki nas peljejo nazaj v naš Rafting center Drina Tara.

Med celotno vožnjo je obvezno spoštovati navodila in priporočila našega vodnika.

To je celodnevna tura. Začne se približno ob 8. uri zjutraj in se konča šele ob 19.-20. uri zvečer.

Vožnja z ATV štirikolesniki traja celih 7-8 ur.

Cena aranžmaja je:

  • 175€ na osebo za minimalno 2 osebi. (če je ena oseba na štirikolesniku je doplačilo +70€)
  • za skupino 4 oseb je cena 125€ na osebo (če je ena oseba na štirikolesniku je doplačilo +60€)

V ceni so zajete vse takse, vodnik, vozila, gorivo, transferji z vozili za udeležence in ATV štirikolesnike, kosilo v naravi in vsi drugi stroški.

Jedilnik / Menu

Kosilo dan 1:

Malica med pohajkovanjem z bogatimi lunch paketi z domačimi jedmi.

Opomba glede jedilnika:

Vegetarijanske jedi, jedi, ki vsebujejo določena živila in podobno, naročite pred začetkom ali na samem začetku aranžmaja.

OPOMBE

- Voznik ATV štirikolesnika mora imeti najmanj 17 let
- Voznik ATV štirikolesnika mora imeti pri sebi veljavno vozniško dovoljenje
- Drugi potnik na ATV štirikolesniku mora biti star najmanj 12 let, v spremstvu starša, .
- ATV vozila vozite na lastno odgovornost, RC kot organizator ne odgovarja za morebitne posledice, nastale zaradi neodgovorne uporabe
- Pridržujemo si pravico do ocene pripravljenosti udeleženca.

0 Komentarja za Zelengora - Celodnevna vožnja

Pustite komentar

Zelengora - Celodnevna vožnjaZelengora - Celodnevna vožnja