Dan za rafting

Dan za rafting

Brštanovica - Šćepan Polje - Bastasi - 25 km raftinga

BREZ NOČITVE

Pročitajte svih 0 komentara

Pogledajte svih 5 slika ove ponude

sata raftinga

ENODNEVNI RAFTING ARANŽMA BREZ NOČITVE. BOGATA TRADICIONALNA KUHINJA IN 25 KM RAFTANJA. DVE REKI, TARA IN DRINA, IN NEPOZABEN DAN RAFTANJA, KI SE GA BOSTE ŠE DOLGO SPOMINJALI IN GOVORILI O NJEM. ARANŽMA »DAN ZA RAFTING« VKLJUČUJE POLNI PENZION. BIVALNE TAKSE, TAKSE ZA RAFTING, TAKSE ZA NARODNI PARK, ZAVAROVANJE IN VSI PODOBNI STROŠKI SO VŠTETI V CENO.

Dan za rafting

Plan ponude

Sprejem gostov ob 10 uri (priporočena, neobvezna ura) v rafting centru Drina-Tara, ki se nahaja 18 km iz Foče, na obali reke. V restavraciji našega rafting centra vas čaka zajtrk s specialitetami tega področja, katerih ne boste okusili nikjer drugje! Domač pršut, vroči uštipki s kajmakom, pogače izpod peke so le majhen namig. 

Po zajtrku si gostje s pomočjo skiperja-vodnika izberejo opremo za raftanje, obvezne varnostne jopiče, čelade, neoprenska oblačila in neoprensko obutev. Prevoz z našimi terenskimi vozili do Brštanovice, ki je izhodiščna točka naše rafting ture. 

Pred odhodom bodo skiperji-vodniki izpeljali »briefing«, kjer bodo goste seznanili s tehnikami veslanja, načinom sedenja in obnašanja v čolnu in obnašanjem v različnih situacijah: skratka, kratek tečaj raftanja! Sledi odhod na rafting, kjer bomo v nekaj urah preveslali za rafting najbolj atraktiven del soteske in reke Tare. Obiskali bomo slapove in divje izvire, kjer se bomo ustavili za fotografiranje in kopanje. 

Po 25 kilometrih adrenalina in dih jemajoče narave bomo s čolni-rafti priveslali v naš rafting center, tik pod teraso restavracije, ki se nahaja nad reko. Čakala nas bosta topla voda za tuširanje in pripravljeno kosilo. Za kosilo bomo spet imeli priložnost poskusiti specialitete te regije. Začeli bomo z vročo telečjo čorbo, kateri bodo sledili jagenjček, kozliček ali teletina izpod peke z okusno zelenjavo, prav tako izpod peke, solate, domače pite izpod peke, še topel ječmenov kruh in še veliko drugih dobrot. Po kosilu se aranžma konča, lahko pa se ga podaljša na podlagi dogovora in potreb gostov.

Jelovnik

Doručak Dan 1:Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem.Naš domači pršut, pečenica, sl

Ručak Dan 1:Telečja čorba, ječmenov kruh izpod peke, solata. Jagenjček, kozliček ali teletina (po želji gostov) pod peko s krompirjem in papriko, začinjeno z rožmarinom. Pite izpod peke. Za sladico baklave, ružice in tulumbe (sladice prelite s sladkornim sirupom).

Napomena za jelovnik:prosimo vas, da vegetarijanske jedi, jedi, ki vsebujejo določena živila in podobno, naročite pred začetkom ali na začetku aranžmaja.

Napomene

ZA REALIZACIJO TEGA ARANŽMAJA NI MINIMALNEGA ŠTEVILA UDELEŽENCEV.
NAJMANJŠA PRIPOROČENA STAROST UDELEŽENCEV JE 12 LET.
PREDHODNE IZKUŠNJE NISO NUJNE.
CENE SO V EVRIH NA OSEBO. VSI ARANŽMAJI SE LAHKO PO DOGOVORU PODALJŠAJO, KOMBINIRAJO IPD.
RAFTING AC »DRINA-TARA« POSEBNO POZORNOST POSVEČA NAJVIŠJI VARNOSTI IN UDOBJU GOSTOV.

Rezervišite prije nego krenete!

Bez troškova otkazivanja reservation

0 Komentar(a) za Dan za rafting

    Dodaj komentar