Náš príbeh

NAŠ CELOTNI POSLOVNI USPEH JE ZASNOVAN PRAV NA PRIPOROČILIH ZADOVOLJNIH GOSTOV! NAŠA PROFESIONALNOST, ODLIČNA ORGANIZACIJA IN PRAVA DRUŽINSKA DOBRODOŠLICA NAŠEGA LJUBEZNIVEGA OSEBJA SO LE DEL RAZLOGA ZA TO!

Smo podjetje, ki se ukvarja s pustolovskim turizmom, organizacijo rafting tur po rekah Tari in Drini, pohodov, treking izletov, jeep safarija in podobnih dogodivščin. Ture so organizirane v obliki enodnevnih in večdnevnih aranžmajev na osnovi polnega penziona. Naš rafting center v soteski reke z bungalov-kampom v gorskem slogu gostom nudi visokokakovostno in udobno nastanitev, v restavraciji pa strežemo lokalne, tradicionalne jedi (jagnjetina na žaru, pršut, kajmak, sir, pite in kruh izpod peke, meso izpod peke itd.). Vse jedi pripravljamo na kraju samem, sestavine pa so pridelane v ekološko popolnoma čistem okolju (organic food).

rafting centar drina tara

Razpolagamo z novimi, sodobnimi gumijastimi čolni s popolno opremo in kakovostnimi varnostnimi jopiči, čeladami in neoprenskimi oblačili, ki zadovoljujejo evropske standarde za rečno plovbo. Naši skiperji (vodniki čolna) so izkušeni in odlično usposobljeni za to delo in imajo mednarodno licenco (International Rafting Guide). Posebno pozornost posvečamo varnosti gostov. Vsaka podrobnost našega dela nas loči od drugih, posebej pa naša kuhinja, ki je znana daleč naokoli in je že sama po sebi znamenitost, zaradi katere nas je vredno obiskati.

Poleg raftanja nudimo tudi pohodništvo, planinarjenje in eko turizem po prelepih področjih Nacionalnega Parka Sutjeska, v gorah Zelengore in Maglića in edinstvenem pragozdu Perućice.sim raftinga nudimo takodje i hiking, planinarenje, eko turizam na prelijepim prostorima Nacionalnog Parka Sutjeska, planina Zelengore I Maglića, jedinstvene prašume Perućice…

Rafting klub Drina-Tara je prvi registrirani klub na tem območju in je eden izmed nosilcev športnega raftinga. Skiperji, ki bodo med raftanjem tudi vaši vodniki, so aktivni tekmovalci našega kluba. Rafting klub je ustanovitelj in eden izmed stalnih organizatorjev odprtega prvenstva Bosne in Hercegovine R6 v raftingu na reki Ćehotini, svetovnega rafting pokala na reki Tari in drugih dogodkov, kot so šole raftinga in podobno. Smo člani Rafting zveze BiH ter odbora za rafting, kajak in kanu zveze BiH.

KAMP JE PET FRIENDLY, ALI NI DOVOLJENO, DA BREZ LJUBEZNIC IN ZDRAVJE BUNGALOVI I VZDRŽEVANJE Z VAMI NA AKTIVNOSTI

Poleg športa in turizma, vlagamo veliko truda in sredstev tudi v varstvo okolja, saj organiziramo čiščenje soteske in rečnih korit in podobno. Imamo izjemno dobre stike in aktivno sodelujemo z rafting klubi in klubi vodnih športov iz BiH, Hrvaške, Slovenije, Srbije, Črne gore, Makedonije in iz celega sveta. 

V naravnem okolju našega rafting centra prirejamo tudi pesniške večere, likovne razstave, srečanja z novinarji, slikarji, estradnimi umetniki iz regije ipd.

unesco world heritage