Zelengora je poznata i kao mjesto gdje se zbog jedinstvenih predjela snimaju čuvene filmske scene, pa ćemo obići i lokalitete sa snimanja filma ''Na mliječnom putu'' reditelja Emira Kusturice, odnosno lokacije gdje je rado boravila Monica Belucci, i jos mnogo toga...
Boravišne takse, takse za nacionalni park, osuiguranja, besplatan parking, svi prevozi i transferi u toku aranžmana i svi slični troskovi su uračunati u cijenu.


VREMENSKI PLAN PONUDE

QUAD - ZELENGORA JE ZAHTJEVNA TURA GDJE POTENCIJAL NAŠIH VELIKIH ATV KVADOVA DOLAZI DO PUNOG IZRAŽAJA.

Tura kreće rano ujutro iz našeg Rafting centra Drina Tara ka Nacionalnom Parku Sutjeska. Na turu se polazi našim vozilima sa prikolicama, na kojima se voze kvadovi. Jedno vozilo može da primi 8 osoba i na prikolici poveze 4 quada.

Po dolasku u Nacionalni park Sutjeska, ATV vozila se istovaraju i pripremaju za vožnju. U neposrednoj blizini Vratara u kanjonu Sutjeske ulazimo u Zelengorski masiv. Vratar je poznat kao zaštitni znak NP Sutjeska a u staro vrijeme je bio jedna od najpoznatijih ispostava na Dubrovačkom putu, na kom se plaćao prolaz, po čemu je i dobio ime. Pravimo kružnu turu najljepšim predjelima Zelengore, obilazimo čak 3 jezera u narodu poznatija kao ''Gorske oči''.  U toku ture u prirodi pravimo pauzu od oko 40min za bogat hladni rucak od specijaliteta ovog kraja, domaci pršut, skorup, stari sir, bijeli sir, domaći hljeb ispod sača, domaće suvo meso, uz nasu rakiju i izvorsku vodu.

Sa Zelengore izlazimo na drugi kraj na planinskom prevoju Čemerno, gdje nas ponovo čekaju vozila sa prikolicama koja nas voze nazad u naš Rafting centar Drina Tara.

Cijelo vrijeme ture je obavezno pratiti uputstva i preporuke našeg vodiča.

Ovo je cjelodnevna tura. Počinje oko 08h ujutro a završava se tek oko 19-20h uveče.

U vožnji ATV kvadova se provede punih 7-8 h.

Cijena ture je:

  • 175€ po osobi za minimalno 2 osobe. (ako je jedna osoba na kvadu doplata je +70€)
  • za grupu od 4 osobe cijena je 125€ po osobi. (ako je jedna osoba na kvadu doplata je +60€)

U cijenu su uključene sve takse, vodič, vozila, gorivo, transferi vozilima za učesnike i ATV vozila, ručak u prirodi i svi ostali troškovi.

JELOVNIK

Ručak dan 1:

Bogat ručak od specijaliteta ovog kraja: domaći pršut, skorup, stari sir, bijeli sir, domaći hljeb ispod sača, domaće suvo meso, uz našu rakiju i izvorsku vodu.

NAPOMENE

Vozač ATV quada mora da ima najmanje 17. godina.
Vozač ATV quada mora imati sa sobom važeću vozačku dozvolu.
Drugi putnik na ATV quadu mora imati najmanje 12. godina, u pratnji roditelja. ATV vozila vozite na vlastitu odgovornost, Rafting centar kao organizator ne odgovara za eventualne posljedice nastale neodgovornim rukovanjem.
Zadržavamo pravo procjene da li osoba ima minimum fizičke spremnosti za ovaj aranžman.

0 Komentara za ATV Kvadovi - Zelengora

Ostavite komentar

ATV Kvadovi - ZelengoraATV Kvadovi - ZelengoraATV Kvadovi - ZelengoraATV Kvadovi - ZelengoraATV Kvadovi - ZelengoraATV Kvadovi - ZelengoraATV Kvadovi - ZelengoraATV Kvadovi - ZelengoraATV Kvadovi - ZelengoraATV Kvadovi - ZelengoraATV Kvadovi - Zelengora