Jednodnevni rafting aranžman bez noćenja. Bogata tradicionalna kuhinja sa 25 km raftinga. Dvije rijeke, Tara i Drina, i nezaboravan dan za rafting koji ćete dugo pamtiti i prepričavati. Aranžman “Dan za rafting” je na bazi Pun pansion. Boravišne takse, takse za rafting, takse za nacionalni park, osuiguranja, besplatan parking, svi prevozi i transferi u toku aranžmana i svi slični troškovi su uračunati u cijenu.

četiri osobe na čamcu na raftingu Tarom, pogled je sa zadnje strane čamca i vide im se ledja, i rijeka tara je tirkizno zelena i pjenušava

VREMENSKI PLAN PONUDE

Doček gostiju u 10h (preporučena neobavezujuća satnica), u Rafting centru Drina-Tara koji se nalazi 18km od Foče, na obali rijeke. U restoranu našeg rafting centra nas čeka doručak sa specijalitetima ovog podneblja koje nemate priliku nigdje drugo probati! Domaći pršut, vrući uštipci sa kajmakom, pogače ispod sača su samo mali nagovještaj...

Poslije doručka gosti uz pomoć skipera-vodiča biraju opremu za rafting, obavezne sigurnosne prsluke, kacige, neoprenska odijela, neoprensku obuću. Prevoz našim terenskim vozilima do Brštanovice - početne tačke za rafting.

Prije polaska skiperi - vodiči će održati brifing kojim će goste provesti kroz tehnike veslanja, način sjedenja i ponašanja u čamcu, ponašanje u raznim situacijama: ukratko, kratki kurs raftinga! Krećemo na rafting i u nekoliko sati prolazimo najatraktivniji dio kanjona i rijeke Tare za rafting. Obilazimo vodopade, divlje izvore, stajemo radi fotografisanja i kupanja.

Posle 25 kilometara adrenalina i prirode od koje zastaje dah, čamcima-raftovima dolazimo u naš rafting centar, ispod restoranske terase koja je nadnesena nad rijeku. Čeka nas topla voda, tuširanje i spreman ručak. Za ručak ponovo imamo priliku probati specijalitete ovog podneblja, za početak vruća teleća čorba, zatim jagnjetina, jaretina, teletina pod sačem, sa ukusnim povrćem ispod sača, salate, domaće pite ispod sača, ječmeni, još vruć hljeb i još mnogo toga. Poslije ručka aranžman se završava, ali se uz dogovor prema potrebama gostiju može produžiti.

Od 30. aprila do 19. septembra za aranžmane subotom i za prvomajske praznike cijena je: 55€

JELOVNIK

Doručak dan 1:

Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem.

Ručak dan 1:

Teleća čorba, ječmeni hljeb ispod sača, salata. Jagnjetina, jaretina ili teletina po želji gostiju, spremljena ispod sača sa krompirima i paprikom, začinjena ruzmarinom. Pite pod sačem. Za desert baklave, ružice i tulumbe.

Napomena za jelovnik:

Vegetarijansku hranu, hranu koja isključuje određene namirnice i slično molimo da poručite prije početka ili na početku aranžmana.

NAPOMENE

Za realizaciju ovog aranžmana ne postoji minimalan broj učesnika.
Minimalna preporučena starost učesnika je 8-12. godina (u odnosu na trenutni vodostaj).
Prethodno iskustvo nije potrebno.
Svi aranžmani se uz dogovor mogu produžiti, kombinovati i sl Cijene su izražene u evrima, po osobi.
Posebnu pažnju posvećujemo maksimalnoj sigurnosti i udobnosti za goste.
Subotom, zbog gužve, start rafting ture toga dana može biti u 09h, 11h ili 14.30h.
Zadržavamo pravo procjene spremnosti učesnika.

2 Komentara za Dan za rafting

  1. Natasa @ 23.06.2016.

    Nezaboravan dan svakako :) Iskustvo koje se ne moze prepricati, vec se mora osetiti i doziveti. Sugestija - ukoliko mozete obavezno nocite - neprocenjivo!!!

  2. Dejan @ 18.07.2015.

    Nezaboravan dan na najlepsoj reci Tari!!!

Ostavite komentar

Dan za raftingDan za raftingDan za raftingDan za raftingDan za raftingDan za raftingDan za raftingDan za raftingDan za raftingDan za rafting