Team Building

Jedna smo od najposjećenijih destinacija za Team Building!
POSJEDUJEMO SALU ZA PREZENTACIJE, KONFERENCIJSKA DEŠAVANJA I SVE AKTIVNOSTI U OKVIRU TEAM BUILDINGA, OPREMLJENU SVOM VIDEO-AUDIO OPREMOM, POVRŠINE 200mkv!

Team Building | Rafting Tara

Raspolažemo smještajnim kapacitetom od oko 400 ležajeva, od kojih je više od pola u Lux bungalovima.

MOŽEMO SE POHVALITI DA SMO POSTALI JEDNA OD NAJPOSJEĆENIJIH DESTINACIJA ZA "TEAM BUILDING" - ORGANIZOVANI IZLET I DRUŽENJE ZAPOSLENIH RADI POBOLJŠANJA ZAJEDNIČKIH CILJEVA. SVAKE GODINE SMO DOMAĆINI SVE VEĆEM BROJU KOMPANIJA I ORGANIZACIJA, AMBASADA I SL. IZ CIJELE EVROPE ALI I SVIJETA.

PRETHODNIH SEZONA IMALI SMO ČAST DA UGOSTIMO MNOGE KOMPANIJE KOJE SU U NAŠEM KAMPU UŽIVALE U RAFTINGU, HIKINGU, JEEP SAFARIJU, KANJONINGU, VOŽNJI ATV QUADOVA… ILI JEDNOSTAVNO ODMORU U PRIRODI. NAŠ PROFESIONALNI TIM, KOMBINACIJOM VIŠEGODIŠNJEG ISKUSTVA I KONSTANTNE EDUKACIJE, USPJEŠNO ĆE ODGORITI SVIM ZAHTJEVIMA VAŠE KOMPANIJE, BEZ OBZIRA NA BROJ UČESNIKA.

 

Od ove godine Rafting centar Drina Tara se može pohvaliti novoizgrađenim restoranom treasom na 3 nivoa, nad samom rijekom. U okviru ovog novog objekta nalazi se i izolovana sala za prezentacije i sastanke povrsine vise od 200mkv.

Naš kapacitet smještaja stalno unaprijeđujemo i povećavamo, tako da se sada možemo pohvaliti sa preko 400 ležajeva kapaciteta u oko 120 bungalova. Od ovog broja čak 70 su LUX bungalovima sa kupatilima.

MI NISMO SAMO NAJVEĆI RAFTING CENTAR NA BALKANU VEĆ I JEDAN OD NAJVEĆIH OBJEKATA ZA TIM BILDING U REGIONU UOPŠTE

 

Sezonu počinjemo vec s prvim danima aprila. Vikendom se kapaciteti popunjavaju dosta ranije, tako da biste svoja mjesta za team building trebali rezervisati najmanje 20-ak dana ranije. Petkom i subotom uvijek imamo svirke uživo uz veliku logorsku vatru i atmosfera u našem kampu na samoj obali rijeke je nešto što se ne zaboravlja.

ZA MIRNIJI ODMOR, KAO I ZA VEĆE GRUPE (200, 300 ILI VIŠE UČESNIKA) UVIJEK PREPORUČUJEMO RADNE DANE ILI VIKEND TERMINE U SEPTEMBRU, OKTOBRU ILI APRILU.

Ono što našu ponudu izdvaja od otalih sličnih ponuda, osim velikog kapaciteta je i vrhunska organizacija, najbolji skiperi i vodiči u kanjonu Tare, organizacija drugih izleta: 4x4 Jeep safarija, hikinga, kanjoninga, ATV kvad tura itd., kako za manje tako i za veće grupe na Team Buildingu.

Naročito ističemo našu tradicionalnu kuhinju od organskih namirnica kakvu možete probati samo u Rafting centru Drina-Tara, tako autentično, bogato i ukusno!

Svaki učesnik aktivnosti na vodi dobija od nas vrhunsku opremu za rafting po EU standardima, a u našem magacinu imamo preko 500 kompleta najbolje opreme koja postoji u ovom trenutku, što garantuje apsolutnu udobnost i bezbjednost.

ONO ŠTO NUDIMO KOMPANIJAMA ZA OVAKAV VID ODMORA, I ZBOG ČEGA SMO BAŠ MI NJIHOV IZBOR JE:

  • Visok nivo usluge i kvalitetan smještaj u našem kampu (organizacija, profesionalno osoblje i oprema, besprijekorna higijena), najbolji smjestaj u kanjonu Tare.
  • Mogućnost organizovanja poslovnih aktivnosti – u novoizgrađenoj sali za konferencije prije ili poslije adrenaliskih outdoor aktivnosti, u savršenim uslovima za poslovne sastanke , prezentacije i sl.
  • Tradicionalna kuhinja od organskih namirnica za svaki obrok koju pripremamo u našem restoranu u kampu i koja je jedna od naših najboljih preporuka svih ovih godina. Čak 14 kuvarica/domaćica je zaduženo za pripremu najbolje hrane za naše goste.
  • Domaćinska atmosfera i prijatno osoblje koje se trudi da se odmah pri dolasku osjetite prijatno i opušteno. Od domaćina kampa koji vas dočekuje odmah na recepciji, preko njegovih asistenata koji govore engleski jezik i u svakom trenutku su na raspolaganju, do naših barmena, 10 konobara, čekera i drugog osoblja.
  • Jedinstvena rijeka Tara! Organizovan rafting sa licenciranim skiperima najljepšom rijekom Evrope, i nezaboravna priroda kanjona Tare koja se zauvijek pamti. Naš tim čini 27 najboljih skipera na rijeci Tari - svi su licencirani za obavljanje svoga posla, odrasli u ovim krajevima i svi imaju uvijek šta reći o prirodi u kojoj uživate, bogatoj istoriji itd.
  • Još jedna ponuda za koju se mnoge kompanije odlučuju, pored raftinga, je hiking - šetnja sa našim obučenim vodičima Nacionalnim Parkom Sutjeska, predivnom planinom Zelengorom, prašumom Perućicom...
  • Tu su i ostale organizovane aktivnosti u prirodi: 4x4 Jeep safari, kanjoning, vožnja ATV kvadovima, jednodnevni izleti...
 

U sezoni 2021. svaki dan prevoz iz Beograda na rafting i nazad!

Od 1. aprila do 15. oktobra zagarantovani polasci svakog dana iz Beograda na rafting!Rezervišite sada