SMJEŠTAJ U BUNGALOVIMA U NAŠEM RAFTING KAMPU / BESPLATAN Wi-Fi

U našem Rafting centru imamo više od 120 bungalova, od toga je oko 70 Lux bungalova sa kupatilima. Najviše smještajnih kapaciteta je u dvokrevetnim, pa zatim u četvorokrevetnim bungalovima.

Način na koji smještamo naše goste je takav da se nikada ne dešava da neko bude smješten sa strancima. Primjera radi, ako Vas je dvoje dobićete jedan bungalov za dvije osobe. Ako ste grupa prijatelja od 5 osoba, možete dobiti dvokrevetni i trokrevetni bungalov ili na primjer jedan petokrevetni bungalov. Ni u kom slučaju kod nas nećete biti smješteni sa nekim vama nepoznatim ljudima.

U našem Rafting centru takodje imamo u ponudi i LUKSUZNE BUNGALOVE: dvokrevetne i trokrevetne kao i sedam 4-krevetnih i jedan 6-krevetni bungalov sa sopstvenim kupatilom. Lux bungalovi se posebno doplaćuju na cijenu aranžmana.

DOLAZAK U RAFTING CENTAR DRINA-TARA

Najveći broj aranžmana počinje dolaskom grupe popodne ili uveče. Dolazak gostiju može biti bilo kada, 00-24h, trebalo bi samo da nam otprilike najavite vrijeme dolaska. Kontaktirati nas možete bilo kada. Večeru gostima služimo po dolasku. Moze biti poslužena i u ponoć, a nerijetko je poslužimo čak i u 1 ili 2h poslije ponoći.

U bilo koje doba dana ili noći obezbjeđujemo besplatan prevoz sa autobuske stanice u Foči do našeg kampa ili nazad. Organizujemo i najpovoljnij prevoz za naše goste iz bilo kog mjesta u regionu.

U našem Rafting centru imamo besplatan Wi-Fi internet kao i besplatan parking. Ukoliko ste na proputovanju, kod nas možete dobiti besplatnu uslugu pranja veša. Svako veče se loži logorska vatra u centralnom dijelu restorana-terase. Svake subote imamo svirku uživo a često i drugim danima.

 

Svirke uživo subotom traju do 2h poslije ponoći. Muzika u centralnoj restoran terasi se petkom utišava u 1h poslije ponoći. Ostalim danima se muzika utišava dosta ranije. Ponekada, po želji gostiju traje duže, ali je i tada ograničena do 1h.

 

RAFTING TURE ORGANIZUJEMO SVAKOGA DANA. UVIJEK PREPORUČUJEMO DA POKUŠATE IZBJEĆI SUBOTU ZA RAFTING, JER JE TADA NA RAFTINGU KAO I NA PUTU DO POLAZNE TAČKE VEOMA VELIKA GUŽVA.
 

RAFTING CENTAR DRINA TARA NE ODGOVARA ZA EVENTUALNO OŠTEĆENE ILI IZGUBLJENE KAMERE, FOTOAPARATE I SLIČNO. SVI UČESNICI AKTIVNOSTIMA PRISTUPAJU NA VLASTITU ODGOVORNOST. SVE AKTIVNOSTI SU VOĐENE OD STRANE PROFESIONALNIH VODIČA.