Smještaj u našem rafting kampu

PONOSIMO SE SA VIŠE OD 100 BUNGALOVA IZGRAĐENIH U PLANINSKOM STILU SMJEŠTENIH U NAŠEM RAFTING KAMPU, NA SAMOJ OBALI RIJEKE, SA PRISTANIŠTEM ZA RAFTING ČAMCE NA FINIŠU SVIH RAFTING TURA, U JEDINSTVENOM PRIRODNOM OKRUŽENJU! LAKO SMO DOSTUPNI AUTOMOBILOM KAO I JAVNIM TRANSPORTOM I IMAMO OBEZBJEĐEN BESPLATAN PARKING U SAMOM RAFTING CENTRU.

Naš Rafting Centar Drina-Tara se nalazi u kanjonu, na samoj obali rijeke. Druga obala rijeke se uzdiže visoko i to su već obronci planine Vučevo i granica Nacionalnog Parka Sutjeska. Na svega 3km od nas je i granica Nacionalnog Parka Durmitor tako da se mi praktično nalazimo u malom prostoru između dva Nacionalna Parka, najljepša na Balkanu.

Cijeli kamp je izgrađen uz obalu i najudaljeniji objekat je udaljen jedva 50-ak metara od vode. U centralnom dijelu kampa se nalazi velika restoran-terasa sa više od 350 mjesta za sjedenje, posebnom salom za prezentacije i sastanke od 200mkv, kao i otvorenom terasom pod vedrim nebom.

Na oko 50ak metara od terase se nalazi centralni objekat sa tuševima, umivaonicima i toaletima. Taj objekat se održava24h dnevno, izuzetno je uređan i ima toplu vodu 24h. Mi u našem Rafting Centru pored standardnih bungalova imamo i preko 30 Lux bungalova sa kupatilima ukupnog kapaciteta od 100 ležajeva, te nas to čini jedinstvenim na rijeci Tari.

Za smještaj u Lux bungalovima se doplaćuje 10€ po noćenju, po osobi preko cijene aranžmana

Ukupni smještajni kapaciteti našeg Rafting centra su preko 300 ležajeva. Najviše je dvokrevetnih i četvorokrevetnih bungalova, sa konstantnim porastom broja Lux bungalova.

Svi bungalovi su opremljeni osvjetljenjem kao i utičnicama za struju. Svi bungalovi su opremljeni drvenim krevetima i uvijek svježim i čistim posteljinama. U kampu takodje imamo i besplatan WI-Fi internet.

Rafting Centar Drina-Tara /ulaz i bungalovi/rafting centar drina taraLux bungalov /unutrašnjost, sa kupatilom/rafting centar drina tara lux bungalov
NAŠ SMJEŠTAJNI KAPACITET JE PREKO 350 LEŽAJEVA, OD ČEGA POLOVINA U LUX BUNGALOVIMA SA KUPATILIMA

Ono što je često pitanje je i način smještaja u bungalove. Naime, gosti se često pitaju da li će bungalov morati dijeliti sa nekim nepoznatim ljudima, jer je to u kampovima uobičajena praksa. Mađutim, kad smo mi u pitanju to se ne dešava. Ukoliko dolazite sami, dobićete jedan bungalov samo za sebe. Ukoliko ste u paru, dobićete dvokrevetni bungalov. Ukoliko ste sa grupom, rasporedićete se sa po bungalovima na način koji vama najviše odgovara.

Osim smještaja, restorana i ostalih objekata moramo istaći da imamo dva velika terena za sport: odbojku, fudbal, badminton… a kako je cijeli kompleks izgrađen na obali, možete uživati u šetnji ili vremenu provedenom na malim plažama kraj čiste tirkizne vode. Tu je i nekoliko manjih otvorenih terasa nadnesenih nad samu rijeku.

Osim sportova i šetnje u našem Rafting centru možete takođe da se odlučite samostalno za šetnju ili lakše planinarenje u neposrednoj blizini našeg Rafting Centra.

U našem Rafting centru je i veliki besplatan parking za automobile i autobuse. Takođe posjedujemo i parking za kamp kućice sa priključkom na struju.

Ukoliko ste na proputovanju i potreban vam je servis pranja veša, kod nas ćete ga dobiti besplatno.

U jednom dijelu našeg kampa imamo i prostor za postavljanje šatora. Postavljanje šatora se ne naplaćuje i a korišćenje objekata u kampu je besplatno (tuševi i toaleti).

Restoran u našem kampu /terasa iznad rijeke/rafting centar drina tara tearasaČetverokrevetni standardni bungalov /unutrašnjost/rafting centar drina tara
 
Dvokrevetni standardni bungalov /unutrašnjost/dvokrevetni bungalov unutrasnjost
Lux bungalov /unutrašnjost/lux bungalov unutrasnjost
Unutrašnjost novog Lux bungalova sa kupatilomrafting bungalov
Novi Lux bungalovi u našem kampu /sa kupatilima/rafting lux bungalovi
 

POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA NAŠEG RAFTING KAMPA

 
  Besplatan Wi-Fi internet
  Besplatan parking
  Najbolji smještaj na Tari
  Tereni za sportske aktivnosti
  Cijeli kompleks na obali rijeke
  Tradicionalna kuhinja
  Porodična dobrodošlica
  Pop-rock svirke vikendom
  30 Lux bungalova sa kupatilima
  37 dvokrevetnih bungalova
  26 četverokrevetnih bungalova
  7 trokrevetnih bungalova