PONOSIMO SE SA VIŠE OD 120 BUNGALOVA IZGRAĐENIH U PLANINSKOM STILU SMJEŠTENIH U NAŠEM RAFTING KAMPU, NA SAMOJ OBALI RIJEKE, SA PRISTANIŠTEM ZA RAFTING ČAMCE NA FINIŠU SVIH RAFTING TURA, U JEDINSTVENOM PRIRODNOM OKRUŽENJU! LAKO SMO DOSTUPNI AUTOMOBILOM KAO I JAVNIM TRANSPORTOM I IMAMO OBEZBJEĐEN BESPLATAN PARKING U SAMOM RAFTING CENTRU.

Naš Rafting Centar Drina-Tara se nalazi u kanjonu, na samoj obali rijeke. Druga obala rijeke se uzdiže na čak 1840mnv i to su već obronci planine Vučevo i granica Nacionalnog parka Sutjeska. Na svega 3km od nas je i granica Nacionalnog parka Durmitor tako da se mi praktično nalazimo u malom prostoru između dva nacionalna parka, najljepša na Balkanu.

Cijeli kamp je izgrađen uz obalu i najudaljeniji objekat je udaljen jedva 50-ak metara od vode. U centralnom dijelu kampa se nalazi velika restoran-terasa sa više od 400 mjesta za sjedenje, posebnom salom za prezentacije i sastanke od 200mkv, kao i otvorenom terasom pod vedrim nebom.

Na oko 50ak metara od terase se nalazi centralni objekat sa tuševima, umivaonicima i toaletima. Taj objekat se održava24h dnevno, izuzetno je uređan i ima toplu vodu 24h. Mi u našem Rafting Centru pored standardnih bungalova imamo i preko 70 Lux bungalova sa kupatilima ukupnog kapaciteta od oko 200 ležajeva, te nas to čini jedinstvenim na rijeci Tari.

Za smještaj u Lux bungalovima se doplaćuje 10€ po noćenju, po osobi preko cijene aranžmana (15€ za aranžmane sa jednim noćenjem)

Ukupni smještajni kapaciteti našeg Rafting centra je oko 400 ležajeva. Najviše je dvokrevetnih i četvorokrevetnih bungalova, sa konstantnim porastom broja Lux bungalova. Svi bungalovi su opremljeni osvjetljenjem kao i utičnicama za struju. Svi bungalovi su opremljeni drvenim krevetima i uvijek svježim i čistim posteljinama. U kampu takodje imamo i besplatan WI-Fi internet.

Ono što je često pitanje je i način smještaja u bungalove. Naime, gosti se često pitaju da li će bungalov morati dijeliti sa nekim nepoznatim ljudima, jer je to u kampovima uobičajena praksa. Mađutim, kad smo mi u pitanju to se ne dešava. Ukoliko dolazite sami, dobićete jedan bungalov samo za sebe. Ukoliko ste u paru, dobićete dvokrevetni bungalov. Ukoliko ste sa grupom, rasporedićete se sa po bungalovima na način koji vama najviše odgovara.

Osim smještaja, restorana i ostalih objekata moramo istaći da imamo dva velika terena za sport: odbojku, fudbal, badminton… a kako je cijeli kompleks izgrađen na obali, možete uživati u šetnji ili vremenu provedenom na malim plažama kraj čiste tirkizne vode. Tu je i nekoliko manjih otvorenih terasa nadnesenih nad samu rijeku.

Osim sportova i šetnje u našem Rafting centru možete takođe da se odlučite samostalno za šetnju ili lakše planinarenje u neposrednoj blizini našeg rafting kampa.

U našem Rafting centru je i veliki besplatan parking za automobile i autobuse. Takođe posjedujemo i parking za kamp kućice sa priključkom na struju.

Ukoliko ste na proputovanju i potreban vam je servis pranja veša, kod nas ćete ga dobiti besplatno.

U jednom dijelu našeg kampa imamo i prostor za postavljanje šatora. Postavljanje šatora se ne naplaćuje i a korišćenje objekata u kampu je besplatno (tuševi i toaleti).