Na ovoj stranici ćemo redovno ažurirati sve naše aktuelne popuste i akcije, za sve naše popularne rafting i druge outdoor aranžmane. Trenutno aktuelni popusti i akcije:

Popusti za rafting sezonu 2023:

2.) "JUN PAKET 1", 02. - 04. jun - LUX Zelengorski prsten:  -30€ po osobi! 

Za prvi vikend u junu, pripremili smo veliki popust za jedan od naših najljepših aranžmana: Rafting i hiking: 4x4 Zelengorski prsten u LUX smještaju. Samo za ovaj vikend, u LUX bungalovima, ovaj aranžman možete da rezervišete po cijenama manjim za 30€ po osobi. Ovo je zaista jedinstven i vjerovatno naš najljepši aranžman, u kojem ćete u dva dana do vrha ispunjenim outdoor aktivnostima u prirodi upoznati: kanjon Tare na adrenalinskom raftingu, ali i magičnu planinu Zelengoru, sa njenim glečerskim jezerima. Kombinacija raftinga i foto safarija i hikinga napuniće vaše bareije. Ovaj aranžman uključuje 3 noćenja, na bazi Punog pansiona, pa je to svakako pravi odmor u prirodi. Ovaj aranžman obuhvata:

  • 3 noćenja
  • 8 obroka - tradicinalni specijaliteti, domaća kuhinja
  • adrenalniski rafting Tarom
  • 4x4 foto safari i hiking na planini Zelengori

Iskoristite ovu priliku i rezervišite ovaj aranžman (Rafting i Zelengorski prsten), po najpovoljniijim cijenama, za prvi vikend u junu. Popust važi samo za LUX smještaj. Mjesta su ograničena.

3.) "JUN PAKET 2", 08. - 10. jun ili 09. - 10.jun - do 30% popusta! (POPUNJENO TRENUTNO)

Za sve ljubitelje adrenalinskog, proljećnog raftinga napravili smo specijalne popuste za aranžmane koji se realizuju od četvrtka 08. juna do subote 10. juna i od 09. juna do 10. juna. Ovo su popusti na naše najpopularnije aranžmane u tom terimnu:

Broj mjesta za ove pakete je ograničen. Ostalo je još samo nekoliko mjesta, rezervišite sada na naš e-mail: office@raftingtara.com

4.) "JUL PAKET 1", 01. - 03. jul ili 01. - 02.jul - do 30% popusta!

Za sve ljubitelje raftinga poćetkom jula napravili smo specijalne popuste za aranžmane koji se realizuju od subote 01. jula do ponedjeljka 03. jula i od 01. jula do 02. jula. Ovo su popusti na naše najpopularnije aranžmane u tom terimnu:

Broj mjesta za ove pakete je ograničen. Ostalo je još samo nekoliko mjesta, rezervišite sada na naš e-mail: office@raftingtara.com

Svi popusti su aktuelni dok se ne popune kapaciteti.


Zadržavamo pravo na trenutne izmjene usljed popunjesti kapaciteta i promjena kursa. Svi naši aktivni popusti su definisani vremenskim trajanjem i/ili dostupnim kapacitetima. Za sva dodatnja pitanja nam uvijek možete pisati na e-mail: office@raftingtara.com ili porukom na viber/whatsapp, na broj telefona: +381644201956