Na ovoj stranici ćemo redovno ažurirati sve naše aktuelne popuste i akcije, za sve naše popularne rafting i druge outdoor aranžmane. Trenutno aktuelni popusti i akcije:

First Minute popusti za rafting sezonu 2023:

1.) Gratis LUX smještaj u aprilu za sve aranžmane

Za sve aranžmane u aprilu za cijenu standardnog smještaja dobijate gratis smještaj u LUX bungalovima (sa grijanjem i kupatilima unutar bungalova). To znači: ako rezervišete bilo koji naš aranžman u aprilu mjesecu (do 28. aprila) u standardnom smještaju, zac tu cijenu ćete dobiti LUX smještaj. Vidimo se u aprilu! :)

2.) -20Є za naša dva najpopularnija aranžmana za vikend 5. - 7. maj

Za jedan od najpopularnijih vikenda u maju od 5. do 7. maja, za naša dva najpopularnija aranžmana: 'Trodnevni skraćeni' i 'Rafting i safari', za first minute rezervacije dajemo vam popust od -20Є po osobi! Vidimo se u maju na raftingu!

First Minute popusti su aktuelni do kraja januara 2023. godine, ili dok se ne popune kapaciteti.

Vikend u 6-krevetnim standardnim bungalovima po super cijeni:

Popust za vikende, za 6-krevetne standardne bungalove: 20€ po osobi, za gotovinsko plaćanje. Provedite nezaboravan vikend sa društvom, u adrenalinskoj avanturi na raftingu Tarom, i zajedničkom druženju tokom vikenda. Već je svima poznato da je najbolji provod i najbolje druženje na raftingu, a žurke vikendom su upravo ono zbog čega mnogi naši gosti dolaze kod nas! Uz ovaj super vikend popust, za smještaj u standardnim bungalovima sa šest kreveta, dobijate najpovoljine cijene za vikend aranžman na raftingu Tarom!


Zadržavamo pravo na trenutne izmjene usljed popunjesti kapaciteta i promjena kursa. Svi naši aktivni popusti su definisani vremenskim trajanjem i/ili dostupnim kapacitetima. Za sva dodatnja pitanja nam uvijek možete pisati na e-mail: office@raftingtara.com ili porukom na viber/whatsapp, na broj telefona: +381644201956