TROPICO BAND 30.04.2024. Rafting Centar Drina-Tara! Veliki koncert!

Tropico Band | Rafting Centar Drina-Tara | Koncert 30.04.2024!
VELIKI KONCERT TROPICO BAND-a 30.04.2024. U NAŠEM RAFTING CENTRU DRINA-TARA! NAJBOLJI PROVOD U REGIONU!

tropico band, rafting tara, rafting centar drina-tara, koncert 30-04-2024

Uzbuđenje je u vazduhu! Rafting Centar Drina-Tara ponovo otvara svoja vrata za najbolji provod u regionu uz spektakularni koncert koji će održati Tropico Band! Pripremite se za veče ispunjeno hitovima i pozitivnom energijom ovog popularnog benda. Ne propustite priliku da se dobro provedete i budete dio nezaboravne zabave koja će obilježiti početak prvomajskih praznika.

Svi koji su ranije posetili naš centar znaju kakva je atmosfera tokom prvomajskih praznika - nezaboravna zabava, prirodna ljepota okoline i mnoštvo outdoor aktivnosti koje čine svaki trenutak posebnim. Ovog 30. aprila, uz početak nove rafting sezone, spremamo se da proslavimo uz nezaboravnu žurku i vrhunski koncert koji će izvesti Tropico Band!

Prvomajski praznici su idealna prilika da se opustite, zabavite i uživate u prirodi, a mi smo tu da vam pružimo nezaboravno iskustvo. Pored koncerta, koji će biti vrhunski doživljaj za sve ljubitelje muzike, možete se oprobati u: raftingu, foto safari i hiking turama, vožnji kvadova, planinskim e-bike turama i uživati u autentičnim jelima naše domaće kuhinje.

Proširili smo kapacitete našeg rafting centra kako bismo mogli da ugostimo još više gostiju, tako da sada raspoložemo sa preko 400 ležajeva. Uz to, dodali smo nove terase sa preko 500 mjesta za sjedenje, obećavajući nezaboravnu atmosferu i ovog puta.

Ukoliko želite da budete dio ove nezaboravne proslave, preporučujemo da na vrijeme rezervišete svoje mjesto, zbog očekivano velikog interesovanja za koncert Tropico Band-a.

Pridružite nam se 30. aprila u Rafting Centru Drina-Tara i budite dio spektakularnog koncerta Tropico Band-a koji će obilježiti početak novog prvomajskog festivala raftnga na rijeci Tari!

NAŠA PREPORUKA: I PORED PROŠIRENIH KAPACITETA, NA VRIJEME NAPRAVITE SVOJU REZERVACIJU!

Dobro došli na veliki koncert Tropico Band-a u Rafting Centru Drina-Tara 30.04.2024!!

Rezervišite sada:
whatsapp: +381644201956
viber: +381644201956
e-mail: office@raftingtara.com

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Ostavite komentar