Dvodnevni rafting aranžman sa jednim noćenjem. Bogata tradicionalna kuhinja sa 42 ili 25 km raftinga. Dvije rijeke, Tara i Drina, i zasigurno nezaboravan dan za rafting koji ćete dugo pamtiti. Aranžman “Kamp i rafting” je na bazi Pun pansion. Boravišne takse, takse za rafting, takse za nacionalni park, osiguranja, besplatan parking, svi prevozi i transferi u toku aranžmana i svi slični troskovi su uračunati u cijenu.

VREMENSKI PLAN PONUDE

DAN 1

Doček gostiju do 19h u Rafting centru Drina-Tara (preporučena neobavezujuća satnica), koji se nalazi 18km od Foče, na obali rijeke. Smještaj u bungalove, slobodno poslije podne i veče. Rafting centar posjeduje lijepo uredjene terene za mali fudbal i odbojku, te stazu sa klupama pored rijeke. Čitav kompleks se nalazi na samoj obali, sa restoran-terasom nadnesenom nad rijekom.

Večera od 20h, druženje uz vatru i muziku po želji. Za večeru ćete imati priliku probati razne specijalitete karakteristične za ovo podneblje, spremljene na licu mjesta od svježih organskih namirnica iz okoline kanjona i samog kanjona Tare!

DAN 2

Doručak do 10h sa specijalitetima ovog podneblja koje nemate priliku nigdje drugo probati! Domaći pršut, vrući uštipci sa kajmakom, pogače ispod sača su samo mali nagovještaj.. Poslije doručka gosti uz pomoć skipera-vodiča biraju opremu za rafting, obavezne sigurnosne prsluke, kacige, neoprenska odijela, neoprensku obuću, anorake. Prevoz našim terenskim vozilima do Brštanovice - početne tačke za rafting.

Prije polaska skiperi-vodiči će održati brifing kojim će goste provesti kroz tehnike veslanja, način sjedenja i ponašanja u čamcu, ponašanje u raznim situacijama-ukratko-kratki kurs raftinga! Krećemo na rafting i u nekoliko sati prolazimo najatraktivniji dio kanjona i rijeke Tare za rafting. Obilazimo vodopade, divlje izvore, stajemo radi fotografisanja i kupanja. Posle 25 kilometara adrenalina i prirode od koje zastaje dah, čamcima-raftovima dolazimo u naš rafting centar, ispod restoranske terase koja je nadnesena nad rijeku. Čeka nas topla voda, tuširanje i spreman ručak. Za ručak ponovo imamo priliku probati specijalitete ovog podneblja, za početak vruća teleća čorba, zatim jagnjetina, jaretina, teletina pod sačem, sa ukusnim povrćem ispod sača, salate, domaće pite ispod sača, ječmeni, još vruć hljeb i još mnogo toga. Poslije ručka nastavak raftinga do Foče ili završetak aranžmana. Aranžman se uz dogovor prema potrebama gostiju može produžiti.


CIJENA ARANŽMANA: 65€ U STANDARDNOM BUNGALOVU / 80€ U LUX BUNGALOVU

Za vikende (petak/subota) od 30. aprila do 19. septembra i za prvomajske praznike cijena je: 75€ U STANDARDNOM BUNGALOVU / 90€ U LUX BUNGALOVU


JELOVNIK

Večera dan 1:

Pečeni krompir i kajmak, domaći hljeb iz peći, salata, sarmice u raštanu i kiselom kupusu od mesa divljači, domaće pljeskavice s roštilja, miješano meso s roštilja, pite ispod sača.

Doručak dan 2:

Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem.

Ručak dan 2:

Teleća čorba, ječmeni hljeb ispod sača, salata. Jagnjetina, jaretina ili teletina po želji gostiju, spremljena ispod sača sa krompirima i paprikom, začinjena ruzmarinom. Pite pod sačem. Za desert baklave, ružice i tulumbe.

Napomena za jelovnik:

Vegetarijansku hranu, hranu koja isključuje određene namirnice i slično molimo da poručite prije početka ili na početku aranžmana.

NAPOMENE

Za realizaciju ovog aranžmana ne postoji minimalan broj učesnika
Minimalna preporučena starost učesnika je 8-12 godina (u odnosu na vodostaj)
Prethodno iskustvo nije potrebno
Svi aranžmani se uz dogovor mogu produžiti, kombinovati i sl. Cijene su izražene u evrima, po osobi
Posebnu pažnju posvećujemo maksimalnoj sigurnosti i udobnosti za goste
Subotom, zbog gužve, start rafting ture toga dana može biti u 09h, 11h ili 14.30h
Zadržavamo pravo procjene spremnosti učesnika

2 Komentara za Kamp i rafting

  1. Dejan @ 18.08.2019.

    Sjajna avantura, odlicna usluga! Dolazimo ponovo!

  2. Zoran Stankovic @ 05.08.2018.

    Ja vam ne mogu recima opisati ono sto smo ,moja porodica i ja ,doziveli jer se to jednostavno ne moze recima opisati vec samo doziveti. Na slikama je vec sve fantasticno a u stvarnosti....VAUUUU. Zahvaljujemo se svima na dobrodoslici, fantasticnoj usluzi, osoblju restorana na izvanrednoj hrani i rakiji i usluzi.Posebnu zahvalnost dugujemo nasem skiperu Djordju koji je ucinio sve da istinski dozivimo sve lepote raftinga.Hvala Vam svima i vidimo se ponovo SIGURNO

Ostavite komentar

Kamp i raftingKamp i raftingKamp i raftingKamp i raftingKamp i raftingKamp i raftingKamp i raftingKamp i raftingKamp i raftingKamp i rafting