Trodnevni rafting - dva noćenja i dva dana za adrenalinski rafting na najatraktivnijem dijelu kanjona i rijeke Tare! Bogata tradicionalna kuhinja. Dvije nezaboravne večeri uz vatru i muziku po želji. Aranžman “Trodvevni rafting” je najpopularniji aranžman i na bazi je Punog pansiona. Boravišne takse, takse za rafting, takse za nacionalni park, osuiguranja, besplatan parking, svi prevozi i transferi u toku aranžmana i svi slični troskovi su uračunati u cijenu.

VREMENSKI PLAN PONUDE

DAN 1

Doček gostiju do 19h u našem Rafting centru Drina-Tara (preporučena i neobavezujuća satnica), koji se nalazi 18km od Foče, na obali rijeke. Smještaj u bungalove, slobodno poslije podne i veče. Rafting centar posjeduje lijepo uredjene terene za mali fudbal i odbojku, te stazu sa klupama pored rijeke. Čitav kompleks se nalazi na samoj obali, sa restoran-terasom nadnesenom nad rijekom.

Večera od 20h, druženje uz vatru i muziku po želji. Za večeru ćete imati priliku da probate razne specijalitete karakteristične za ovo podneblje, spremljene na licu mjesta od svježih organskih namirnica iz okoline kanjona i samog kanjona Tare!

DAN 2

Doručak do 10 h sa specijalitetima ovog podneblja koje nemate priliku nigdje drugo probati! Domaći pršut, vrući uštipci sa kajmakom, pogače ispod sača su samo mali nagovještaj.. Poslije doručka gosti uz pomoć skipera-vodiča biraju opremu za rafting, obavezne sigurnosne prsluke, kacige, neoprenska odijela, neoprensku obuću, anorake.. Prevoz našim terenskim vozilima do Brštanovice-početne tačke za rafting.

Prije polaska skiperi-vodiči će održati brifing kojim će goste provesti kroz tehnike veslanja, način sjedenja i ponašanja u čamcu, ponašanje u raznim situacijama-ukratko-kratki kurs raftinga! Krećemo na rafting i u nekoliko sati prolazimo najatraktivniji dio kanjona i rijeke Tare za rafting. Obilazimo vodopade, divlje izvore, stajemo radi fotografisanja i kupanja.

Posle 25 kilometara adrenalina i prirode od koje zastaje dah, čamcima-raftovima dolazimo u naš rafting centar, ispod restoranske terase koja je nadnesena nad rijeku. Čeka nas topla voda, tuširanje i spreman ručak. Za ručak ponovo imamo priliku probati specijalitete ovog podneblja, za početak vruća teleća čorba, zatim jagnjetina, jaretina, teletina pod sačem, sa ukusnim povrćem ispod sača, salate, domaće pite ispod sača, ječmeni, još vruć hljeb i još mnogo toga, ipak nećemoVam sve unaprijed otkriti. Poslije ručka slobodno vrijeme za odmor, šetnju,kupanje ili rekreaciju.

Večera od 20h. Poslije jakog ručka u znaku planinskog mesa, za večeru imamo potočnu pastrmku na žaru, pečeni krompir i kajmak, kačamak, sirnicu zeljanicu i burek ispod sača, kiselo mlijeko i slično. U našem restoranu cijelo vrijeme možete piti izuzetno domaće crveno vino iz carskih vinograda Trebinja, našu rakiju od divljih krušaka ali i sva ostala pića, sokove i piva.

DAN 3

Doručak oko 09,30h. Nakon doručka, idemo na još jednu rafting avanturu i uživanje na rijeci. Nakon završetka raftinga,  oko 16h serviramo tradicinalni rućak. Nakon ručka završavamo aranžman.

CIJENA ARANŽMANA: 115€ U STANDARDNOM BUNGALOVU / 135€ U LUX BUNGALOVU

JELOVNIK

Večera dan 1:

Pečeni krompir i kajmak, domaći hljeb iz peći, salata, sarmice u raštanu i kiselom kupusu od mesa divljači, domaće pljeskavice s roštilja, miješano meso s roštilja, pite ispod sača.

Doručak dan 2:

Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem.

Ručak dan 2:

Teleća čorba, ječmeni hljeb ispod sača, salata. Jagnjetina, jaretina ili teletina po želji gostiju, spremljena ispod sača sa krompirima i paprikom, začinjena ruzmarinom. Pite pod sačem. Za desert baklave, ružice i tulumbe.

Večera dan 2:

Potočna pastrmka i lipljen, pura s kajmakom, pita sirnica i pita zeljanica ispod sača, burek ispod sača.

Doručak dan 3:

Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem.

Ručak dan 3:

Teleća ili jagnjeća čorba, ječmeni hljeb ispod sača, salata, rolat od mesa sa domaćom pršutom, šnicle u sosu od vrganja, musaka. Za desert ružice, baklava.

Napomena za jelovnik:

Vegetarijansku hranu, hranu koja isključuje određene namirnice i slično molimo da poručite prije početka ili na početku aranžmana.

NAPOMENE

Za realizaciju ovog aranžmana ne postoji minimalan broj učesnika
Minimalna preporučena starost učesnika je 8-12 godina (u odnosu na trenutni vodostaj)
Prethodno iskustvo nije potrebno
Svi aranžmani se uz dogovor mogu produžiti, kombinovati i sl. Cijene su izražene u evrima, po osobi
Posebnu pažnju posvećujemo maksimalnoj sigurnosti i udobnosti za goste
Subotom, zbog gužve, start rafting ture toga dana može biti u 09h, 11h ili 14.30h
Zadržavamo pravo procjene spremnosti učesnika

1 Komentara za Trodnevni rafting

  1. Natasa @ 23.06.2016.

    Moja topla sugestija svima! Jedno nocenje je lepo, ali 2 nocenja su pun pogodak! Beg od gradske guzve, asfalta, posla, stresa i kratkih rokova :) Otkrila sam da je ovaj aranzman bas ono sto mi je potrebno kako bih "prezivela" period od zimovanja do letovanja :) Sjajan smestaj, netaknuta priroda, pozitivna i nasmejana ekipa, fenomenalna klopa (kako moje drustvo uvek komentarise - treba doci, ako ni zbog cega drugog, onda zbog sjajne klope :)) - jednostavno mesto na kom uzivaju i raduju se sva nasa cula.
    Nikako ne propustite jutro! Probudite se u bungalovu koji mirise na najfinije i najsveze drvo... zvuk ptica, sum reke koja neukrotivo tece... otvarate sanjivo vrata bungalova i pred vama jedan nestvaran spektar boja prirode, nasmejanih lica, a zatim krece onaj slatki neizdrz iz stomaka i adrenalin do raftinga sve vise raste. Voznja do start tacke raftinga, nestvarni predeli kojima idete do starta, sam ulazak u camac, adrenalin koji se mesa sa strahom od nepoznatog, a zatim pogled na svu tu predivnu prirodu iz jedne sasvim nove perspektive i sa jednim potpunom drugacijim osecajem i dozivljajem nje - neprocenjivo! Sve ostalo cete sami doziveti... kada su meni pricali pre mog prvog odlaska, a ima tome 3 godine, nisam verovala... treba doziveti.

Ostavite komentar

Trodnevni raftingTrodnevni raftingTrodnevni raftingTrodnevni raftingTrodnevni raftingTrodnevni raftingTrodnevni raftingTrodnevni raftingTrodnevni raftingTrodnevni rafting