GPS: N: 43.36888 43°22'08" E: 18.79638 18°47'47"

rafting tara google mapa navigaciona strelica plave boje okrenuta gore udesno NAVIGACIJA UZ POMOĆ GOOGLE MAPE

Rijeka Tara je cijelim svojim najatraktivnijim dijelom toka i kanjona granica između Crne Gore i BiH (Republike Srpske). Mi se nalazimo na desnoj obali rijeke, na BiH strani, tako da ako dolazite automobilom iz pravca Srbije, Hrvatske, Slovenije ili nekih od gradova BiH, uopšte ne morate prelaziti granicu sa Crnom Gorom.

Ukoliko dolazite automobilom iz pravca Crne Gore, mi se nalazimo na 7km poslije graničnog prelaza Šćepan Polje. Ako dolazite Rent-a-car vozilom iz Crne Gore, a vozilo nema opciju prelaska granice, besplatno ćemo poslati naše vozilo po Vas, auto ćete parkirati na siguran parking na prelazu i poslije aranžmana ćemo Vas besplatno vratiti do vozila.

U sezoni 2021. svaki dan prevoz iz Beograda na rafting i nazad!

Od 1. aprila do 15. oktobra zagarantovani polasci svakog dana iz Beograda na rafting! Svaki dan polazak u 7h ujutru sa BAS stanice u Beogradu, a povratak iz Foče svaki dan u 20:30h. Cijena prevoza je 18€ u jednom smjeru ili 30€ povratna karta.

rafting centar drina-tara, rafting tara, bus organizovan prevoz

Ako isplanirate dolazak javnim prevozom do Foče, u bilo koje doba dana ili noći, naš besplatan pick up servis Vam je na raspolaganju. Naše vozilo će Vas po završetku aranžmana besplatno dovesti na autobusku stanicu u Foči.

Takođe, ako se odlučite da do nas dođete javnim prevozom, ovdje ćete naći AUTOBUSKI RED VOŽNJE koji će Vam olakšati planiranje, budući da je veoma teško na internetu naći bilo kakve informacije u vezi s tim.

Za više informacija o tome kako doći do nas, sopstvenim vozilom, javnim prevozom ili našim Pick Up servisom pogledajte sljedeće:

Polasci iz Beograda / Novog Sada
Iz Beograda i Novog Sada organizujemo sljedeće PICK UP SERVICE transfere:

 • Kombi prevoz - 8 putnika + vozač - cijena: 280€
 • sprinter - 14 putnika - cijena: 380€
 • iveco - 21 putnik - cijena: 450€

REDOVNI POLASCI SVAKOG PETKA IZ BEOGRADA NA RAFTING TAROM

Opel - broj mjesta: 17 putnika i 1 vozač. Cijena prevoza: Novi Sad - RC Drina-Tara 470€
rafting tara prevoz
rafting tara organizovan prevoz
rafting tara organizovan prevoz
Iveco daly - broj mjesta: 23 putnika i 1 vozač. Cijena prevoza: Novi Sad - RC Drina-Tara 490€
rafting tara prevoz iveco
rafting tara organizovan prevoz
rafting tara organizovan prevoz iveco
 
Temsa - broj mjesta: 54 putnika i 1 vozač. Cijena prevoza: Novi Sad - RC Drina-Tara 650€
rafting tara prevoz temsa
rafting tara organizovan prevoz temsa autobus
rafting tara organizovan prevoz temsa bus
 
Man - broj mjesta: 56 putnika i 1 vozač. Cijena prevoza: Novi Sad - RC Drina-Tara 680€
rafting tara prevoz man
rafting tara organizovan prevoz man autobus
rafting tara organizovan prevoz man bus

Sva vozila su turistička: panorama stakla, klima, tv, wi-fi, razglas..... Sva vozila posjeduju licence i dozvole za prevoz putnika kako u zemlji tako i u inostranstvu. Bez obzira koje vozilo iznajmljujete, bez dodatnih troškova možete u putu da se zaustavite i obiđete Mećavnik, Andrićgrad, Manastir Dobrun itd.

Detalji i mape ukoliko do nas dolazite u sopstvenom aranžmanu iz Beograda ili Novog Sada (SRB)

Ukoliko dolazite autobusom iz Beograda, sa autobuske stanice BAS imate svakodnevno nekoliko različitih autobuskih linija do Foče. To su najčešće autobusi koji idu dalje do Trebinja, Herceg Novog ili Dubrovnika. Ukoliko dolazite autobusom iz Novog Sada, svakodnevna autobuska linija kreće iz Novog Sada ka Foči u 18h (6pm), za svaki slučaj provjerite red vožnje.

Ukoliko dolazite automobilom iz Beograda prva opcija je:

Beograd, Šabac, Zvornik, Milići, Vlasenica, Han Pijesak, Sokolac, Rogatica, Goražde, Foča, Rafting Centar Drina-Tara.

Putovaćete autoputem Bg-Zg do isključenja za Rumu, a zatim nastaviti magistralnim putem preko Šapca. Granicu je najbolje preći na prelazu ''Trbušnica'' - ''Šepak'' ili u Malom Zvorniku, a zatim vozite kroz navedene gradove kroz Republiku Srpsku. U Vlasenici skrenite lijevo pa se penjete ka Han Pijesku. Na 3km poslije Sokoca ćete naići na raskrsnicu koja vodi desno ka Sarajevu i Jahorini alijevo ka Rogatici i Goraždu-tu skrenite lijevo. Na 20-ak km od Rogatice u mjest u Ustiprača ćete skrenuti desnoka Goraždu. Poslije 30km od Goražda dolazite u Foču. Skrenite lijevo preko mosta prateći znak ''Centar grada'' i odmah poslije mosta skrenite desno- naviše. Od tog skretanja vozite samo pravo narednih 18km prateći put kaNikšiću, cijelo vrijeme vožnje od Foče rijeka Drina treba biti sa vaše desne strane. Poslije oko 18km doćićete doznaka sa desne strane na kom piše ''Rafting centar Bastasi'' odmah iza znaka skrenite desno -na dolje i pratite put i putokaze ''Rafting centar Drina-Tara''. Mi se nalazimo na oko 800m od skretanja. U našem centru vas čeka obezbjeđen parking pored bungalova u kojima ćete biti smješteni.

Ukoliko dolazite automobilom iz Beograda druga opcija je:

Beograd, G.Milanovac, Čačak, Užice, Mokra Gora, Višegrad, Goražde, Foča, Rafting Centar Drina -Tara.

Poslije Užica na putu za Zlatibor ćete se odvojiti desno u pravcu Sarajeva, Višegrada i Mokre Gore. Granicu prelazite u Mokroj Gori, prolazite Višegrad i zatim poslije 40-ak km od Višegrada u mjestu Ustiprača skrećete lijevo ka Goraždu. Poslije 30km od Goražda dolazite u Foču. Skrenite lijevo preko mosta prateći znak ''Centar grada'' i odmah poslije mosta skrenite desno-naviše. Od tog skretanja vozite samo pravo narednih 18km prateći put ka Nikšiću, cijelo vrijeme vožnje od Foče rijeka Drina treba biti sa vaše desne strane. Poslije oko 18km doćićete do znaka sa desne strane na kom piše ''Rafting centar Bastasi'' odmah iza znaka skrenite desno-na dolje i pratite put i putokaze ''Rafting Centar Drina-Tara''. Mi se nalazimo na oko 800m od skretanja. U našem centru vas čeka obezbjeđen parking pored bungalova u kojima ćete biti smješteni.

POGLEDAJTE NA MAPI KAKO IZ BEOGRADA DO NAS

Ukoliko dolazite automobilom iz Novog Sada:

Novi Sad, Iriški Venac, Šabac, Zvornik, Milići, Vlasenica, Han Pijesak, Sokolac, Rogatica, Goražde, Foča, Rafting Centar Drina-Tara.

Putovaćete magistralnim putem preko Šapca. Granicu je najbolje preći na prelazu ''Trbušnica'' -''Šepak'' ili u Malom Zvorniku, a zatim vozite kroz navedene gradove kroz Republiku Srpsku. U Vlasenici skrenite lijevo pa se penjete ka Han Pijesku. Na 3km poslije Sokolca ćete naići na raskrsnicukoja vodi desno ka Sarajevu i Jahorini a lijevo ka Rogatici i Goraždu-tu skrenite lijevo. Na 20-ak km od Rogatice u mjestu Ustiprača ćete skrenuti desno ka Goraždu. Poslije 30km od Goražda dolazite u Foču. Skrenite lijevo preko mosta prateći znak''Centar grada'' i odmah poslije mosta skrenite desno-naviše. Od tog skretanjavozite samo pravo narednih 18km prateći put ka Nikšiću, cijelo vrijeme vožnje od Foče rijeka Drina treba biti sa vaše desne strane. Poslije oko 18km doćićete do znaka sa desne strane na kom piše ''Rafting centar Bastasi'' odmah iza znaka skrenite desno-na dolje i pratite put i putokaze ''Rafting centar Drina-Tara''. Mi se nalazimo na oko 800m od skretanja. U našem centru vas čeka obezbjeđen parking pored bungalova u kojima ćete biti smješteni.

POGLEDAJTE NA MAPI KAKO IZ NOVOG SADA DO NAS

Preporuka šta obići usput: Možete svratiti u etno selo Mećavnik čuvenog režisera Emira Kusturice, obići Zlatibor ili Mokru Goru. Možete obići takođe i fantastični manastir Dobrun koji se nalazi na samo par kilometara od granice - u Republici Srpskoj. Naša preporuka je obavezno Višegrad i posjeta čuvenoj “Ćupriji na Drini” i Andrićgradu posvećenog našem nobelovcu. Ukoliko put počinjete preko Bijeljine možete svratiti u etno selo Stanišić koje se nalazi na samo parkilometara od graničnog prelaza Pavlovića most.

Polasci iz Sarajeva
Iz Sarajeva organizujemo sljedeće PICK UP SERVICE transfere:

 • Vozilo za do 4 osobe, prevoz iz Sarajeva do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 40€,
 • Vozilo sa 8 sjedišta, prevoz iz Sarajeva do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 60€.

Takođe imamo u ponudi i veća vozila i autobuse, pa nam se javite ako trebate takvu informaciju.

Sarajevo je najbliži aerodrom i željeznička stanica u našoj okolini. Ukoliko dolazite do nas iz Sarajeva autobusom, imajte na umu da većina autobusa ka Foči polazi sa autobuske stanice u Istočnom Sarajevu.

Detalji i mape ukoliko do nas dolazite u sopstvenom aranžmanu iz Sarajeva (BiH)

Ukoliko dolazite autobusom iz Sarajeva, najviše svakodnevnih autobuskih linija za Foču polazi iz stanice “Istočno Sarajevo” koja se nalazi na oko 2km od aerodroma u Sarajevu. Autobuske linije iz Istočnog Sarajeva za Foču kreću već od oko 06h ujutro (6am) i idu na svakih sat-dva sve do uveče. Provjerite red vožnje.

Ukoliko dolazite iz Sarajeva automobilom:

Treba da pratite put koji izlazi iz Sarajeva u pravcu Foče pored sarajevskog aerodroma. Zatim ćete proći kroz Kijevo, Trnovo, Dobro Polje i Miljevinu. Poslije oko 12km od Miljevine doćićete na raskrsnicu kod mjesta Brod na Drini, na toj raskrsnici držite desno(preko mosta) i pratite putokaz za Nikšić i Rafting centar Bastasi. Nakon oko 1km od raskrsnice ćete kod benzinske pumpe “Majnex” skrenuti lijevo preko drugog mosta i odmah poslije mosta držati desno u pravcu Nikšića. Poslije oko 16km doćićete do znaka sa desne strane na kom piše “Rafting centar Bastasi” odmah iza znaka skrenite desno-na dolje i pratite put i putokaze “Rafting Centar Drina-Tara”. Mi se nalazimo na oko 800m od skretanja. U našem centru vas čeka obezbjeđen parking pored bungalova u kojima ćete biti smješteni.

POGLEDAJTE NA MAPI KAKO IZ SARAJEVA DO NAS

Polasci iz Mostara
Iz Mostara nudimo sljedeće PICK UP SERVICE transfere:

 • Vozilo sa 4 sjedišta i vozačem, prevoz iz Mostara do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 70€,
 • Vozilo sa 8 sjedišta i vozačem, prevoz iz Mostara do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 100€.

Takođe imamo u ponudi i veća vozila i autobuse, pa nam se javite ako trebate takvu informaciju.

Polasci iz Dubrovnika
Iz Dubrovnika nudimo sljedeće PICK UP SERVICE transfere:

 • Vozilo sa 4 sjedišta i vozačem:
  - prevoz iz Dubrovnika ili sa aerodroma do Rafting centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 80€,
  - Pickup sa graničnog prelaza Brgat–Ivanjica košta 60€.
 • Vozilo sa 8 sjedišta i vozačem:
  -prevoz iz Dubrovnika ili sa aerodroma do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 110€,
  -Pickup sa graničnog prelaza Brgat–Ivanjica košta 90€.

Takođe imamo u ponudi i veća vozila i autobuse, pa nam se javite ako trebate takvu informaciju. Dubrovnik je takođe veoma blizu nama a do dubrovačkog aerodroma postoji veliki broj povoljnih letova iz raznih krajeva svijeta.

Detalji i mape ukoliko do nas dolazite u sopstvenom aranžmanu iz Dubrovnika (CRO)

Ukoliko dolazite autobusom iz Dubrovnika, provjerite da li saobraća neka od direktnih linija za Foču. Grad Trebinje se nalazi na samo 20-ak kilometara od Dubrovnika i iz Trebinja postoji nekoliko svakodnevnih linija koje saobraćaju do Foče.

Ukoliko dolazite automobilom iz Dubrovnika najbolji put je:

Dubrovnik, Trebinje, Bileća, Gacko, Tjentište, Brod na Drina, Rafting Centar Drina-Tara
Iz Dubrovnika krećete ka Trebinju i prelazite granicu nakon samo nekoliko kilometara. Zatim vozite kroz navedene gradove. U Gacku skrećete desno u pravcu Foče i prevoja Čemerno. Kroz planinsi prevoj Čemerno jeod prošle godine izgrađen tunel, te je put od Dubrovnika skraćen za više od pola sata. Nakon 20km od Tjentišta dolazite u Brod na Drini. Skrećete desno(preko mosta) ispred benzinske pumpe Majnex i poslije mosta držite desno u pravcu Nikšića. Poslije oko 16km doćićete do znaka sadesne strane na kom piše ''Rafting centar Bastasi'' odmah iza znaka skrenite desno-na dolje i pratite put i putokaze ''Rafting Centar Drina-Tara''. Mi se nalazimo na oko 800m od skretanja. U našem centru vas čeka obezbjeđen parking pored bungalova u kojima ćete biti smješteni.

POGLEDAJTE NA MAPI KAKO IZ DUBROVNIKA DO NAS

Preporuka šta obići usput: Ukoliko imate vremena obavezno svratite u Trebinje koje je jedan od najljepših gradova cijelog regiona. Trebinje je čuveno po manastiru Hercegovačka gračanica koji dominira cijelim gradom kao I manastiru Tvrdoš-nadaleko poznatim po svojim vinogradima, podrumima i vrhunskim vinima. Trebinje je nadaleko poznato po čuvenim carskim vinogradima i nekolicinom privatnih vinarija koje proizvode vrhunska vina!

Polasci iz Kotora
Iz Kotora nudimo sljedeće PICK UP SERVICE transfere:

 • Vozilo sa 4 sjedišta i vozačem, prevoz iz Kotora do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 70€,
 • Vozilo sa 8 sjedišta i vozačem, prevoz iz Kotora do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 100€.

Takođe imamo u ponudi i veća vozila i autobuse, pa nam se javite ako trebate takvu informaciju.

Detalji i mape ukoliko do nas dolazite u sopstvenom aranžmanu iz Kotora (MNE)

Ukoliko dolazite do nas autobusom, uglavnom sve linije koje sa primorja idu ka Sarajevu i dalje, prolaze kroz Foču odnosno pored našeg Rafting centra. Postoje svakodnevne linije na svako par sati iz Herceg Novog, Kotora, Budve itd...

Ukoliko do nas dolazite automobilom iz Kotora, najbolji put je:

Kotor, Risan, Grahovo, Nikšić, Plužine, Šćepan Polje, Bastasi, Rafting Centar Drina-Tara
Iz Kotora vozite obalom mora ka Risnu, odmah nakon Risna se odvajate desno ka Grahovu i Nikšiću, prolazite Nikšić zaobilaznicom i pratite put za Plužine i Foču. Poslije Plužina prelazite granicu na Šćepan Polju, ulazite u Republiku Srpsku I nastavljate vožnju još samo 7km. Nakon oko 7 kilometara doćićete do znaka sa desne strane na kom piše ''Rafting centar Bastasi'' odmah iza znaka skrenite lijevo-na dolje i pratite put i putokaze ''Rafting centar Drina-Tara''. Mi se nalazimo na oko 800m od skretanja. U našem centru vas čeka obezbjeđen parking pored bungalova u kojima ćete biti smješteni.
Iz Kotora do nas možete doći i preko Herceg Novog, Trebinja. U tom slučaju je put poslije Trebinja ista kao i u našem uputstvu ''kako doći do nas iz Dubrovnika''.

POGLEDAJTE NA MAPI KAKO IZ KOTORA DO NAS

Preporuka šta obići usput: Ukoliko imate vremena obavezno obiđite manastir Ostrog. Manastir Ostrogje osnovao Sveti Vasilije Ostroški i izgrađen je uklesan u stijenu. Manastir je poznat kao najveća srpska svetinja ijedna od najvećih svetinja i mjesta hodočašća pravoslavlja i hrišćanstva uopšte. Nalazi se u blizini Nikšića.

Polasci iz Podgorice
Iz Podgorice nudimo sljedeće PICK UP SERVICE transfere:

 • Vozilo sa 4 sjedišta i vozačem, prevoz iz Podgorice do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 70€,
 • Vozilo sa 8 sjedišta i vozačem, prevoz iz Podgorice do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 100€.

Takođe imamo u ponudi i veća vozila i autobuse, pa nam se javite ako trebate takvu informaciju. Podgorica nam je veoma blizu a u Podgorici postoji veoma dobro povezan aerodrom i željeznička stanica.

Detalji i mape ukoliko do nas dolazite u sopstvenom aranžmanu iz Podgorice (MNE)

Ukoliko dolazite autobusom iz Podgorice postoji nekoliko svakodnevnih autobuskih linija koje vode za Foču ili Sarajevo. Autobusom možete doći direktno u Foču. Bolja opcija je da iz autobusa izađete odmah na drugom graničnom punktu na Šćepan Polju gdje vas takođe po dogovoru može čekati naše vozilo, ili da jednostavno kažete vozaču da Vam stane u mjestu ''Bastasi'' gdje se nalazi naš centar, to je uobičajena svakodnevna praksa. Skoro sve autobuske linije sa crnogorskog primorja za Sarajevo ili dalje prolaze kroz Podgoricu i Foču, odnosno baš pored našeg rafting centra.

Ukoliko dolazite automobilom iz Podgorice:

Podgorica, Nikšić, Plužine, Šćepan Polje, Rafting centar Drina-Tara.
Poslije Nikšića i Plužina prelazite granicu na Šćepan Polju, ulazite u Republiku Srpsku I nastavljate vožnju još samo 7km. Nakon oko 7 kilometara doćićete do znaka sa desne strane na kom piše ''Rafting centar Bastasi'' odmah iza znaka skrenite lijevo-na dolje i pratite put i putokaze ''Rafting Centar Drina-Tara''. Mi se nalazimo naoko 800m od skretanja. U našem centru vas čeka obezbjeđen parking pored bungalova u kojima ćete biti smješteni.

POGLEDAJTE NA MAPI KAKO IZ PODGORICE DO NAS

Preporuka šta obići usput: Ukoliko imate vremena obavezno obiđite manastir Ostrog. Manastir Ostrogje osnovao Sveti Vasilije Ostroški i izgrađen je uklesan u stijenu. Manastir je poznat kao najveća srpska svetinja ijedna od najvećih svetinja i mjesta hodočašća pravoslavlja i hrišćanstva uopšte. Nalazi se u blizini Nikšića.

Polasci iz Tivta
Iz Tivta nudimo sljedeće PICK UP SERVICE transfere:

 • Vozilo sa 4 sjedišta i vozačem, prevoz iz Tivta do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 80€,
 • Vozilo sa 8 sjedišta i vozačem, prevoz iz Tivta do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 110€.

Takođe imamo u ponudi i veća vozila i autobuse, pa nam se javite ako trebate takvu informaciju.

Polasci sa Žabljaka
Sa Žabljaka nudimo sljedeće PICK UP SERVICE transfere:

 • Vozilo sa 4 sjedišta i vozačem, prevoz sa Žabljaka do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 60€,
 • Vozilo sa 8 sjedišta i vozačem, prevoz sa Žabljaka do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 90€.

Takođe imamo u ponudi i veća vozila i autobuse, pa nam se javite ako trebate takvu informaciju.

Detalji i mape ukoliko do nas dolazite u sopstvenom aranžmanu sa Žabljaka (MNE)

Ukoliko do nas dolazite sa Žabljaka autobusom, možete doći autobuskom linijom do Nikšića pa zatim hvatati liniju do Bastasa. Obratite se vozaču kad budete putovali autobusom iz Nikšića i zatražite da vam stane u mjestu Bastasi, na 7km nakon graničnog prelaza Šćepan Polje.

Ukoliko sa Žabljaka do nas dolazite automobilom:

To putovanje će trajati od 2 do 3sata (jer ćete dosta vremena potrositi na razgledanje, fotografisanje) i biće samo po sebi fantastičan izlet, jer ćete putovati cijelo vrijeme odlicnim asfaltnim putem i imati neponovljiv pogled na prirodne ljepote Durmitora, Pivske Planine, Pivskog Jezera i Kanjona Pive.

Sa Žabljaka vozite pleko planiskog prevoja Sedlo, zatim dolazite do Trse i skrećete lijevo ka Pivskom Jezeru. Spustate se serpentinama ka jezeru i cijelo vrijeme imate pogled na čitavo jezero. Kad se spustite skroz do obale Pivskog jezera, izlazite iz tunela na glavni put i skrećete desno. Prolazite mnoštvo tunela, hidroelektranu na Pivi, prelazite granicu na Šćepan Polju. 7km nakon Šćepan Polja, kod table ''Rafting centar Bastasi'' skrećete dolje-lijevo i zatim pratite table Rafting Centar Drina-Tara, nakon 800m dolazite u nas Rafting Centar.

POGLEDAJTE NA MAPI KAO SA ŽABLJAKA DO NAS

Polasci iz Budve
Iz Budve nudimo sljedeće PICK UP SERVICE transfere:

 • Vozilo sa 4 sjedišta i vozačem, prevoz iz Budve do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 70€,
 • Vozilo sa 8 sjedišta i vozačem, prevoz iz Budve do Rafting Centra Drina-Tara (jedan pravac) košta 100€.

Takođe imamo u ponudi i veća vozila i autobuse, pa nam se javite ako trebate takvu informaciju.

Detalji i mape ukoliko do nas dolazite u sopstvenom aranžmanu iz Budve (MNE)

Ukoliko dolazite do nas autobusom, uglavnom sve linije koje sa primorja idu ka Sarajevu i dalje, prolaze kroz Foču odnosno pored našeg Rafting centra. Postoje svakodnevne linije na svako par sati iz Herceg Novog, Kotora, Budve itd...

Ukoliko do nas dolazite automobilom iz Budve, najbolji put je:

Budva, Cetinje, Podgorica, Nikšić, Plužine, Šćepan Polje, Bastasi, Rafting Centar Drina-Tara
Iz Budve vozite ka Cetinju, zatim Podgorici, u Podgorici pratite put ka Nikšiću, prolazite Nikšić zaobilaznicom i pratite put za Plužine i Foču. Poslije Plužina prelazite granicu na Šćepan Polju, ulazite u Republiku Srpsku i nastavljate vožnju još samo 7km. Nakon oko 7 kilometara doćićete do znaka sa desne strane na kom piše ''Rafting centar Bastasi'' odmah iza znaka skrenite lijevo-na dolje i pratite put i putokaze ''Rafting Centar Drina-Tara''. Mi se nalazimo na oko 800m od skretanja. U našem centru vas čeka obezbjeđen parking pored bungalova u kojima ćete biti smješteni.

POGLEDAJTE NA MAPI KAO IZ BUDVE DO NAS

Preporuka šta obići usput: Ukoliko imate vremena obavezno obiđite manastir Ostrog. Manastir Ostrog je osnovao Sveti Vasilije Ostroški i izgrađen je uklesan u stijenu. Manastir je poznat kao najveća srpska svetinja i jedna od najvećih svetinja i mjesta hodočašća pravoslavlja i hrišćanstva uopšte. Nalazi se u blizini Nikšića.

Polasci iz Zagreba / Ljubljane

Detalji i mape ukoliko do nas dolazite u sopstvenom aranžmanu iz Zagreba ili Ljubljane (CRO/SLO)

Ukoliko dolazite autobusom/vozom, možete doći redovnom linijom do Sarajeva, a zatim sa autobuske stanice Istočno Sarajevo autobusom do Foče. pogledajte red vožnje.

Ukoliko dolazite automobilom iz Zagreba/Ljubljane najbolji put je:

Ljubljana, Zagreb, Gradiška, Banja Luka, Kneževo, planina Vlašić, Travnik, Visoko, Sarajevo, Foča, Rafting Centar Drina-Tara
Iz Zagreba vozite autoputem Zagreb-Beograd do isključenja za Okučane-Banja Luku, prelazite granicu i ulazite u Gradišku, autoputem do Banjaluke, prolazite Banjaluku i pratite put ka Kneževu, prolazite Kneževo i zatim preko planine Vlašić, Travnik, Vitez. 15ak km nakon Viteza nailazite na raskrsnicu, lijevo je Zenica a desno Sarajevo, skrećete desno i vozite autoputem do Sarajeva. Ulazite u Sarajevo i samo nastavljate pravo, put vas vodi pored aerodroma i samo pravo prema Foči. Zatim ćete proći kroz Kijevo, Trnovo, Dobro Polje i Miljevinu. Poslije oko 12km od Miljevine doćićete na raskrsnicu kod mjesta Brod na Drini, na toj raskrsnici držite desno(preko mosta) i pratite putokaz za Nikšić i Rafting centar Bastasi. Nakon oko 1km od raskrsnicećete kod benzinske pumpe “Majnex” skrenuti lijevo preko drugog mosta i odmah poslije mosta držati desno u pravcu Nikšića. Poslije oko 16km doćićete do znaka sa desne strane na kom piše “Rafting centar Bastasi” odmah iza znaka skrenite desno-na dolje i pratite put i putokaze “Rafting Centar Drina-Tara”. Mi se nalazimo na oko 800m od skretanja. U našem centru vas čeka obezbjeđen parking pored bungalova u kojima ćete biti smješteni.

POGLEDAJTE NA MAPI KAO IZ ZAGREBA ILI LJUBLJANE DO NAS

Na putu iz Ljubljane/Zagreba preporučujemo da svratiteu Banjaluku i Sarajevo.

Autobuska stanica u Foči 
Kontakt telefoni: +38758211805 +38758211809
Red vožnje, dolasi i odlasci autobusa:

BEOGRAD - FOČA   7:00 / 20:00

PODGORICA - FOČA   7:45 / 9:00 / 13:45 / 23:50

NOVI SAD - FOČA   17:30

DUBROVNIK - FOČA   18:40

BANJA LUKA - FOČA   16:30

HERCEG NOVI - BUDVA - FOČA   21:00 / 6:45

TREBINJE - FOČA   5:00 / 7:45 / 8:05 / 12:45 / 16:30 / 17:30 / 21:45

SARAJEVO IST - FOČA   7:45 / 8:00 / 9:00 / 11:00 / 13:00 / 14:00 / 16:00 / 18:00 / 19:00 / 20:00

SARAJEVO FED - FOČA   11:00 / 18:00

PALE - FOČA   15:15 / 19:15

MOSTAR - FOČA (linija za Beograd)   19:30 / 23:45

FOČA - TREBINJE   00:00 / 2:30 / 9:35 / 14:30 / 16:50 / 17:30

FOČA - PODGORICA   10:00 / 11:00 / 15:40 / 21:30

FOČA - HERCEG NOVI   11:00 / 21:30

FOČA - MOSTAR - SPLIT (preko Nevesinja)   4:30

FOČA - BEOGRAD   8:30 / 23:30

FOČA - NOVI SAD   20:30

FOČA - BIJELJINA (preko Rogatice i Zvornika)   15:20

FOČA - BANJA LUKA   5:15

FOČA - SARAJEVO   3:30 / 7:20 / 8:05 / 10:40 / 12:00 / 14:00 / 16:00 / 18:00 / 19:30

 

RAFTING TURE ORGANIZUJEMO SVAKOGA DANA. PREPORUČUJEMO DA POKUŠATE IZBJEĆI SUBOTU ZA RAFTING JER JE TADA NA RAFTINGU KAO I NA PUTU DO POLAZNE TAČKE VEOMA VELIKA GUŽVA.