E-bike ture

Izleti u prirodi na E-bike električnim biciklima!
E-BIKE TURE NA KANJON TARE, NA DURMITOR, MAGLIĆ, ZELENGORU! USPONI NA PLANINSKE VRHOVE BICIKLIMA I SVE ONO ŠTO JE DO SKORO BILO NEZAMISLIVO.

NOVO: E-bike planinske ture | Rafting Tara

Cjelodnevni zleti u prirodi na E-bike biciklima! Novo u našem regionu - jedinstven doživljaj!

Naši gosti su od nas već navikli da im držimo pažnju stalno novim idejama i da postavljamo standarde kad je u pitanju aktivni vid odmora u regionu. Od ove sezone u ponudi imamo E-Bike planinske ture!

Raftingom se bavimo već četvrt vijeka, isto toliko i planinarenjem, organizovanjem 4x4 Jeep foto safari tura, hikingom, itd... Zatim smo, nakon decenije iskustva u tim aktivnostima, odlučili da našim gostima ponudimo kanjoning! Naši vodiči iz Rafting Centra Drina-Tara su prvi markirali pojedine kanjone u okolini! Ali se tu nismo zaustavili, već smo prvi u našoj regiji nabavili flotu ATV kvadova i već godinama našim gostima nudimo jedinstvene ture kvadovima, pravimo prave ekspedicije preko kanjona Tare, planine Zelengore, Durmitora itd.. Od ove godine (prvi u regionu) organizujemo E-bike planinske ture!

E-bike ture - potpuno nature friendly, bez ostavljenog traga u prirodi

U posljednje vrijeme se u svijetu, a posebno Evropi, pojavio jedan novi trend, koji prirodu još bolje približava istinskim zaljubljenicima i onima koji u prirodi ne žele ostaviti nikakav trag, već je žele sačuvati što je više moguće, a opet žele vidjeti što više a ne potrošiti previše vremena i takođe se ne odreći udobnosti i uživanja. Taj novi trend podrazumjeva izlete u prirodi na E-bike električnim biciklima. To su vozila koja ne zagađuju prirodu, niti izduvnim gasovima, ali čak ni bukom - vozila koja su potpuno nature friendly. Ovo je jedinstven način da upoznate prirodu, da osjetite kako priroda funkcioniše a da ne remetite njen ritam ni za trenutak, i pritom da pređete zaista velike distance u jednom danu, i uživate u svim čarima u nacionalnom parku.

E-bike - najnoviji modeli planinskih električnih bicikla

Postoji više vrsta električnih bicikala, E-bike, a mi smo se, naravno, odlučili za najbolje, tako da ćete od sada u našoj ponudi imati organizovane ture električnim biciklima posljednje generacije, najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su: CUBE, LEVO, WHISTLE, KTM, ATALA, SCOTT, TREKK, itd. Svi e-bajkovi su sa motorima 4. generacije, veličina od s do xl, i sa vrhunskim terenskim sposobnostima, koji su najbolje što trenutno postoji u svijetu. Imamo full-suspension i hardtail E-bike modele. E-bike ture će nam omogućiti da obiđemo neuporedivo više nego je to moguće uraditi pješke, tako da ćemo u ponudi imati ture na kanjon Tare, na Durmitor, Maglić, Zelengoru, uspone na planinske vrhove biciklima i sve ono što je do skoro bilo nezamislivo. Uz pomoć E-bike električnih bicikala čak i korisnici koji su u prosječnoj fizičkoj formi sada će moći napraviti ozbiljne izlete na otvorenom, od više desetina kilometara dnevno!

Očekujemo vas na - E-bike - električnim bajkovima!

rafting centar drina-tara, rafting tara, e-bike ture
 

E-BIKE PLANINSKE TURE

NOVO: Rafting i E-Bike ekspedicija na Zelengori /3 noćenja/
Rafting Tarom i cjelodnevna E- bike ekspedicija kroz najljepšu planinu regije - Zelengoru!
Pogledajte detaljnijeNOVO: E-Bike planinaska tura - Zelengora /bez noćenja/
Cjelodnevna E- bike tura kroz čarobnu ljepotu planine Zelengore!
Pogledajte detaljnijeNOVO: E-Bike tura u kanjonu Tare /bez noćenja/
E- bike tura u kanjonu Tare!
Pogledajte detaljnije