Trodnevni skraćeni rafting aranžman! Jedan dan raftinga na najatraktivnijem dijelu rijeke Tare - 25 ili 42km raftinga. Dva noćenja uz vatru i muziku. Doživljaj koji ćete dugo prepričavati! Aranžman “Tri dana raftinga - skraćeni” je na bazi Pun pansion. Boravišne takse, takse za rafting, takse za Nacionalni park, osuiguranja, besplatan parking, svi prevozi i transferi u toku aranžmana i svi slični troskovi su uračunati u cijenu.

Večernja atmosfera u restoranu Rafting Centra Drina Tara, muzicari sa gitarama i ognjiste u sredini restorana

VREMENSKI PLAN PONUDE

DAN 1

Doček gostiju do 19h u Rafting centru Drina-Tara (preporučena neobavezujuća satnica), koji se nalazi 18km od Foče, na obali rijeke. Smještaj u bungalove, slobodno poslije podne i veče. Rafting centar posjeduje lijepo uredjene terene za mali fudbal i odbojku, te stazu sa klupama pored rijeke. Čitav kompleks se nalazi na samoj obali, sa restoran-terasom nadnesenom nad rijekom.

Večera od 20h, druženje uz vatru i muziku po zelji. Za večeru ćete imati priliku probati razne specijalitete karakteristične za ovo podneblje, spremljene na licu mjesta od svježih organskih namirnica iz okoline kanjona i samog kanjona Tare!

DAN 2

Doručak do 10 h sa specijalitetima ovog podneblja koje nemate priliku nigdje drugo probati! Domaći pršut, vrući uštipci sa kajmakom, pogače ispod sača su samo mali nagovještaj.. Poslije doručka gosti uz pomoć skipera-vodiča biraju opremu za rafting, obavezne sigurnosne prsluke, kacige, neoprenska odijela, neoprensku obuću, anorake.. Prevoz našim terenskim vozilima do Brštanovice-početne tačke za rafting.

Prije polaska skiperi-vodiči će održati brifing kojim će goste provesti kroz tehnike veslanja, način sjedenja i ponašanja u čamcu, ponašanje u raznim situacijama-ukratko-kratki kurs raftinga! Krećemo na rafting i u nekoliko sati prolazimo najatraktivniji dio kanjona i rijeke Tare za rafting. Obilazimo vodopade, divlje izvore, stajemo radi fotografisanja i kupanja.

Posle 25 kilometara adrenalina i prirode od koje zastaje dah, čamcima-raftovima dolazimo u naš rafting centar, ispod restoranske terase koja je nadnesena nad rijeku. Čeka nas topla voda, tuširanje i spreman ručak. Za ručak ponovo imamo priliku probati specijalitete ovog podneblja, za početak vruća teleća čorba, zatim jagnjetina, jaretina, teletina pod sačem, sa ukusnim povrćem ispod sača, salate, domaće pite ispod sača, ječmeni, još vruć hljeb i još mnogo toga, ipak nećemoVam sve unaprijed otkriti. Poslije ručka slobodno vrijeme za odmor, šetnju,kupanje ili rekreaciju.

Večera od 20h. Poslije jakog ručka u znaku planinskog mesa, za večeru imamo potočnu pastrmku na žaru, pečeni krompir i kajmak, kačamak, sirnicu zeljanicu i burek ispod sača, kiselo mlijeko i slično. U našem restoranu cijelo vrijeme možete piti izuzetno domaće crveno vino iz carskih vinograda Trebinja, našu rakiju od divljih krušaka ali i sva ostala pića, sokove i piva.

DAN 3

Bogat doručak u vrijeme koje odaberu gosti. Poslije doručka je završetak aranžmana.


CIJENA ARANŽMANA: 85€ U STANDARDNOM BUNGALOVU / 105€ U LUX BUNGALOVU

Za vikende (petak/subota) od 30. aprila do 19. septembra i za prvomajske praznike cijena je:
95€ U STANDARDNOM BUNGALOVU / 115€ U LUX BUNGALOVU


JELOVNIK

Večera dan 1:

Pečeni krompir i kajmak, domaći hljeb iz peći, salata, sarmice u raštanu i kiselom kupusu od mesa divljači, domaće pljeskavice s roštilja, miješano meso s roštilja, pite ispod sača.

Doručak dan 2:

Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem.

Ručak dan 2:

Teleća čorba, ječmeni hljeb ispod sača, salata. Jagnjetina, jaretina ili teletina po želji gostiju, spremljena ispod sača sa krompirima i paprikom, začinjena ruzmarinom. Pite pod sačem. Za desert baklave, ružice i tulumbe.

Večera dan 2:

Potočna pastrmka i lipljen, pura s kajmakom, pita sirnica i pita zeljanica ispod sača, burek ispod sača.

Doručak dan 3:

Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem

Napomena za jelovnik:

Vegetarijansku hranu, hranu koja isključuje određene namirnice i slično molimo da poručite prije početka ili na početku aranžmana.

NAPOMENE

Za realizaciju ovog aranžmana ne postoji minimalan broj učesnika
Minimalna preporučena starost učesnika je 8-12 godina (u odnosu na trenutni vodostaj)
Prethodno iskustvo nije potrebno
Svi aranžmani se uz dogovor mogu produžiti, kombinovati i sl. .
Cijene su izražene u evrima, po osobi,
Ukoliko se rafting radi subotom, može se ići samo najbolji dio tare od 25km (ostalim danima može i dodatnih 18km nizvodno)
Posebnu pažnju posvećujemo maksimalnoj sigurnosti i udobnosti za goste
Subotom, zbog gužve, start rafting ture toga dana može biti u 09h, 11h ili 14.30h
Zadržavamo pravo procjene spremnosti učesnika

5 Komentara za Trodnevni rafting - skraćeni

 1. Saša @ 15.08.2017.

  Predivan odmor u prirodi ... Sve pohvale organizatorima kampa na pruženim uslugama smeštaja i raftinga.... Toplo preporučujem ovu kombinaciju jer se postiže maksimalni odmor i uživanje... Sve je potpuno tačno što je navedeno na sajtu za ponudu za ovaj aranžman.... Jedinu malu primedbu koju smo imali je na preobilne porcije hrane ( nekad nismo uspevali ni pola porcije da pojedemo) koje jednostavno ne mogu da se pojedu a hrana je spremljena na vrhunski način i izuzetno je ukusna.... Svim mojim prijateljima koje vole kampovanje i rafting ću iskreno preporučiti Rafting Centar Drina-Tara.Siguran sam da ću ako mi se ukaže prilika ponovo vratiti i započeti neku novu avanturu

 2. Ana @ 30.06.2017.

  Divno iskustvo! Priroda je predivna, kamp na savršenom mestu, domaćini ljubazni i na usluzi, skiperi su profesionalci i divni momci..paze na bezbednost, poštuju procedure, duhoviti, i odlični vodiči kroz kanjon. Dejan je bio skiper na našem spustu i zaista je doprineo da planiramo ponovni dolazak u vaš kamp. Mi smo bili sa 8-godišnjim detetom i preporučujem svim roditeljima koji bi došli sa decom a u dilemi u ili s boje za bezbednost, da probaju, jer ovi momci znaju svoj posao i čine sve da se svi osećaju sigurno i dobro. Sve pohvale ! Toplo preporucujem:-)

 3. Aleksandarsp @ 26.05.2017.

  Neverovatoan provod i dozivljaj , hrana odilicna, usluga perfektna kao ismestaj. Sve pohvale za domacina. Preporuciobih svima koji nisu bili da dodju i da iskuse ovakav dozivljaj.

  Vidimo se opet

 4. Saša @ 15.05.2016.

  Neverovatan doživljaj... Sve pohvale za Stevu organizatora, sve pohvale za domaćine, i naravno sve pohvale za Đoleta skipera koji se nesebično potrudio da ugođaj i utisak budu vrhunski.

 5. Marija @ 02.02.2016.

  Vidimo se u maju! :)) Jedva cekamo ponovo vikend kod vas, i ovog puta prolecni vodostaj Tare! :D najbolji ste!!!

Ostavite komentar

Trodnevni rafting - skraćeniTrodnevni rafting - skraćeniTrodnevni rafting - skraćeniTrodnevni rafting - skraćeniTrodnevni rafting - skraćeniTrodnevni rafting - skraćeniTrodnevni rafting - skraćeniTrodnevni rafting - skraćeniTrodnevni rafting - skraćeni