Porodični rafting aranžman uključuje: 2 noćenja, 6 fantastičnih tradicionalnih obroka, 1 dan splavarenja Drinom od našeg Rafting Centra Drina-Tara do Broda na Drini, 1 dan izlet na pješčane piramide kod Foče sa mogucnošću hajkinga do kamenih kugli. Posjeta Aqua parku i bazenima u Foči. U cijenu je ukljucena cjelodnevna ulaznica za bazene.

Budući da na rafting (naročito u ljetnim mjesecima), dolazi sve više porodica sa malom djecom, odlučili smo kreirati porodične aranžmane sa aktivnostima koje su prilagođene najmlađima.
Ovaj aranžman je namijenjen porodicama sa djecom uzrasta od 3-4 do 6-7 godina (u ljetnoj sezoni: jun, jul, avgust, septembar, na najbolji dio Tare mogu da idu djeca od 6 godina pa naviše, tako da je “porodični rafting” opcija za mlađu djecu).


rafting Tara, vesela ekipa sa veslima u vazduhu na rafting čamcu, Rafting centar Drina-Tara

VREMENSKI PLAN PONUDE

DAN 1

Dolazak gostiju u naš Rafting centar Drina-Tara popodne ili uveče (oko 18h, preporučena, neobavezujuća satnica). Smještaj u bungalove. Večera, veče uz vatru i muziku. Rafting centar Drina Tara se nalazi na samoj obali rijeke.

DAN 2

Doručak oko 10h. Polazak našim vozilima ka pješčanim piramidama kod Foče, obilazak lokaliteta, zanimljivosti. Vožnja do Foče, gdje gosti imaju mogućnost da biraju između dvije opcije: da provedu dan na bazenima Aqua parka u Foči ili da obiđu čuvene fočanske Brione, koji se nalaze na riječnom ostrvu, na rijeci Ćehotini. Brioni imaju i mini Zoo vrt. Ulaznice za boravak na bazenima su uključene u cijenu. Povratak u naš Rafting Centar Drina-Tara do 17h. Ručak. Slobodno vrijeme za šetnju ili boravak u našem kampu, na obali rijeke. Večera, noćenje.

DAN 3

Doručak. Porodični rafting od našeg Rafting Centra Drina-Tara nizvodno, do Broda na Drini. Svi učesnici dobijaju opremu za rafting: neoprensko odijelo, obuću, prsluk, i kacige. Splavarenje je u dužini od oko 18km i traje, zavisno od vodostaja 2 ili više sati. Ovo je dionica mirnijeg vodostaja i u ljetnim mjesecima je primjerena za djecu.

Na završetku rafting ture goste čekaju naša vozila, kojima ih vraćamo u naš rafting centar, na ručak. Nakon ručka aranšman se završava.


Minimum za realizaciju “Porodičnog aranžmana” su 3 osobe (uključujući i djecu).

Porodični aranžman nije moguće realizovati vikendom.

 


DETALJAN CJENOVNIK

Cijene za period do 26.04.:
Termin / SmještajStandardLUX
Radni dani
(ned do pet)
90110
Vikendi
(pet i sub)
ne organizujemone organizujemo

Cijene su po osobi, izražene u €.
Djeca do 7 godina plaćaju 50% od cijene aranžmana.

Cijene za period od 26.04.:
Termin / SmještajStandardLUX
Radni dani
(ned do pet)
130150
Vikendi
(pet i sub)
ne organizujemone organizujemo

Cijene su po osobi, izražene u €.
Djeca do 7 godina plaćaju 50% od cijene aranžmana.
Ovaj aranžman nije moguće realizovati za vrijeme prvomajskih praznika.

Standard - bungalovi sa zajedničkim toaletom i tuš kabinama
LUX - bungalovi sa kupatilom unutar bungalova

Provjerite aktuelne popuste i promocije za sezonu 2024.


JELOVNIK

Večera dan 1:

Pečeni krompir i kajmak, domaći hljeb iz peći, salata, sarmice u raštanu i kiselom kupusu od mesa divljači, domaće pljeskavice s roštilja, miješano meso s roštilja, pite ispod sača.

Doručak dan 2:

Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem.

Ručak dan 2:

Teleća čorba, ječmeni hljeb ispod sača, salata. Jagnjetina, jaretina ili teletina po želji gostiju, spremljena ispod sača sa krompirima i paprikom, začinjena ruzmarinom. Pite pod sačem. Za desert baklave, ružice i tulumbe.

Večera dan 2:

Potočna pastrmka i lipljen, pura s kajmakom, pita sirnica i pita zeljanica ispod sača, burek ispod sača.

Doručak dan 3:

Naš domaći pršut, pečenica, slanina, čvarci i sušena kobasica. Vrući uštipci, vruće pogačice, domaći sir i domaći stari kajmak iz mješine. Jaja i omlet sa prilozima po želji. Čaj, kiselo mlijeko. Slatko, med, džem i eurokrem.

Ručak dan 3:

Teleća ili jagnjeća čorba, ječmeni hljeb ispod sača, salata, rolat od mesa sa domaćom pršutom, šnicle u sosu od vrganja, musaka. Za desert ružice, baklava.

Napomena za jelovnik:

Vegetarijansku hranu, hranu koja isključuje određene namirnice i slično molimo da poručite prije početka ili na početku aranžmana.

NAPOMENE

Za realizaciju ovog aranžmana potrebno je najmanje 3 osobe (uključujući i djecu).
Minimalna preporučena starost učesnika je 4 godine.
Prethodno iskustvo nije potrebno.
Svi aranžmani se uz dogovor mogu produžiti, kombinovati i sl. .
Iz razloga organizacije možemo promjeniti redoslijed aktivnosti po danima. .
Cijene su izražene u evrima, po osobi. Plaćanje u kampu je u gotovini.
Posebnu pažnju posvećujemo maksimalnoj sigurnosti i udobnosti za goste.
Ovaj aranžman se ne može realizovati vikendom (peta i/ili subota noć).
Zadržavamo pravo procjene spremnosti učesnika.

0 Komentara za Porodični rafting

Ostavite komentar

captcha
Porodični raftingPorodični rafting