Dženan Lončarević 01.05.2022. Rafting Centar Drina-Tara! Veliki koncert!

Dženan Lončarević | Rafting Centar Drina-Tara | koncert 01.05.2022!
VELIKI KONCERT DŽENANA LONČAREVIĆA 01.05.2022. U NAŠEM RAFTING CENTRU DRINA-TARA! NAJBOLJI PROVOD!

dzenan loncarevic, rafting centar drina tara, koncert

Ove godine, poslije opravdane pauze od velikih koncerata, ponovo uz prvomajski rafting u našem Rafting Centaru Dina-Tara organizujemo veliku žurku na startu nove rafting sezone 2022. Ulazak u novu sezonu ćemo obilježiti velikom žurkom i koncertom jedog od najpopularnijih pjevača u regionu - koncertom Dženana Lončarevića!

Naši stalni gosti već znaju kakvi su prvomajki praznici kod nas – vesela, praznična atmosfera, koja traje danima u kampu i kulminira velikom večernjom žurkom. Kao i svake godine (sa opravdanim izuzetkom prethodne dvije godine), i ove gopdine odlučili smo da vas obradujemo i organizujmo koncert, a nije bilo teško da se odlučimo za izvođača, jer velike hitove Dženana Lončarevića svi znamo i svi čemo ih pjevati u glas.

Prvomajski rafting je prilika da vam pokažemo koliko cijenimo to što ste sa nama i da vas obradujemo nečim novim i lijepim! Žurka, koncert i druženje u prirodi uz prvomajski rafting, hiking, vožnju kvadova i našu domaću kuhinju, zagarantovan je jedinstven odmor u prirodi koji ćete dugo pamtiti!.

I ove godine proširili smo kapacitete i sada raspolažemo sa preko 400 ležajeva u preko 120 bungalova, od kojih većina Lux, sa kupatilima. Tu su i nove terase sa 350 mjesta za sjedenje. Testiraćemo ih zajedno i ovaj put i postavljati nove rekorde oko 1. maja. :)

NAŠA PREPORUKA: I PORED PROŠIRENIH KAPACITETA, NA VRIJEME NAPRAVITE SVOJU REZERVACIJU!

Dobro došli na veliki koncert Dženana Lončarevića u Rafting centru Drina-Tara 01.05.2022!!

Cijena ulaznice: 15 Є

Rezervišite sada:
whatsapp: +381644201956
viber: +381644201956
e-mail: office@raftingtara.com

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

3 Komentara

  1. Avatar: Ivan

    Oooo, stizemo!! Najbolji kamp, uredan, besprekoran sa najboljim ljudima koji prave najbolje zurke sigurno!! Stizemo i donosimo obecano domace suseno meso iz Brestovca, da probamo prije raftinga! :D

  2. Avatar: Nikola

    Svaka čast ljudi na organizaciji. Najbolji kamp za rafting! Eto nas ponovo i ove godine, Pozdrav za celu ekipu iz Kragujevca.

  3. Avatar: Maria

    Stiiiiiizemo, ali niko me ni rec ;) xx

Ostavite komentar