Početak rafting sezone 2022! Rafting u aprilu - LUX bungalovi sa grijanjem i kupatilom!

Rafting sezona na Tari počinje 1. aprila 2022!
SEZONA RAFTINGA ZVANIČNO POČINJE 1. APRILA, A MI SMO ODLUČILI DA VAS OBRADUJEMO SPECIJALNIM POPUSTIMA I PRVOMAJSKIM SPECIJALOM!

rafting centar drina tara, pocetak rafting sezone 2022

Početak rafting sezone naš Rafting Centar Drina-Tara je zvanično zakazao za 1. april 2022. godine. Međutim, kao i svake godine, sam pošetak sezone zavisi od vremenskih uslova - kad vrijeme bude dovoljno toplo da je prijatno ići na rafting i druge aktivnosti i kad planinski putevi postanu prohodni od snijega. Tako da sezonu možemo da počemo i nekoliko dana prije ili poslije 1. aprila.

U međuvremenu zimski period koristimo za renoviranje, izgradnju nekih novih objekata i sadržaja. Standardno koristimo zimu za pripremu tradicionalne pršute i slanine, domaće kobasice, čvarake i slične domaće proizvode, koji se zimi spremaju.

Novi sadržaji za sezonu 2022!

Gradimo oko 10 novih dvokrevetnih Lux bungalova sa kupatilima, tako da blago povećavamo smještajni kapacitet. Pobiljšavamo i kvalitet novim sadržajima - mrežama za odmor nadnesenim nad rijeku, u kojima ćete se moći odmarati uz žubor vode, koju možete dodirnuti iz mreže… U planu nam je dodatno uređenje plaže i kupališta u kampu. Takodje smo naručili i potpuno nove posebne dušeke za sve bungalove u našem kampu, tako da će sada kvalitet smještaja biti još bolji a san na obali rijeke u bajkovitim drvenim kućicama još kvalitetniji… Ovim dižemo kvalitet usluge na totalno novi nivo. Rafting Tarom je već prepoznatljiva destinacija u regionu i šire, kao mjesto jedinstvene adrenalinske avanture, aktivnog odmora, ali i najboljeg provoda.

rafting centar drina-tara, kamp, bungalovi

Pripremamo vam i još novina i iznenađenja u našoj kuhinji, po kojoj smo narošito poznati i kakvu apsolutno nigdje drugo ne možete probati! Ali te novine ćemo za sada čuvati kao našu malu tajnu. Naša domaća hrana je jedna od naših najboljih preporuka svih ovih godina. Pored ljubitelja raftinga i aktivnog odmora, mi smo poznati i kao destinacija za ljubitelje dobrog zalogaja i iskonske gurmane.

Pored nezaobilaznog raftnga Tarom, u prethodnih nekoliko sezona primjećujemo sve veće interesovanje i za ostale aktivnosti u prirodi: 4x4 Jeep foto safarije, hiking, vožnju kvadova, kanjoning, planinarenje… ili jednostavno za klasični odmor u prirodi, pored rijeke. Kod nas uvijek možete i sami da krerate svoj aktivni odmor, baš onako kako vi želite, dan po dan!

rafting centar drina-tara, uzivanje na terasi kampa, zalazak sunca

Nova oprema za adrenalinski rafting

Pripremili smo i novu opremu za boravak na vodi, naročito posebnu opremu za visoku vodu, tako da ce najhrabriji koji dolaze na rafting po velikom ekstremnom vodostaju od ove sezone imati još bolju opremu. Sva naša oprema ispunjava CE standarde kvaliteta i u izuzetnom je stanju. Adrenalinski rafting Tarom je jedinstvena avantura, koja je najjača po najvišem, prolječnom vodostaju u aprilu i maju.

Pogodnosti i popusti za proljećni rafting Tarom

Pored svega navedenog pripremamo i posebne popuste i akcijske cijene za sezonu 2022. Najpovoljnije će biti doći na rafting u aprilu, kada cemo imati specijalne popuste i akcije za cijeli april, i za vikende i radne dane bez razlike, sve do posljednjeg vikenda aprila. Zatim cemo imati akcije za radne dane za cijeli maj mjesec a pogodnosti spremamo i za radne dane u junu. Pogledajte ovdje sve pogodnosti i popuste za proljećeni rafting i prvomajski specijal 2022!

Uvijek koristimo priliku da skrenemo pažnju na to da je vikendima tradicionalno gužva, da vikendom po pravilu imamo svirke uživo i u petak i u subotu, kao i da su cijene mnogih aranzmana niže radnim danima (od nedjelje do petka) i da aranžmane radnim danima svakako možete dobiti bolje dodatne popuste.

Jedva čekamo april i nove avanture na Tari! Pridružite nam se!Za rezervacije i sve informacije kontaktirajte nas na:
+381644201956 (viber & whatsapp)
office@raftingtara.com

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)