First Minute rezervacije - besplatna vožnja kvadova!!

Najveći popusti i pogodnosti u aprilu i maju!
ZA SVE RANE REZERVACIJE PRIPREMILI SMO DO SADA NAJVEĆE POPUSTE I POGODNOTI I GRATIS VOŽNJU KVADOVA U KANJONU TARE!

Rafting Centar Drina-Tara, first minute rezervacije 2021

Bliži se start nove rafting sezone 2021. u našem Rafting Centru Drina-Tara, a mi smo za sve naše goste koje naprave rane rezervacije i požele da se druže s nama odmah na pocetku rafting sezone (u aprilu i maju) pripremili velike popuste i pogodnosti! Zvanican pocetak rafting sezone 2021, kada otvaramo kapije našeg Rafting Centra Drfina-Tara i strartujemo sa našim aktivnostima svaki dan, zakazali smo za 1. april 2021!

U aprilu popusti za rafting, hiking, 4x4 foto safarije i vožnju kvadova

Za cijeli april, od 01. do 30. aprila, za svaki dan - i vikende i radne dane:

► Za jedan od najpopularnijih aranžmana “Kvadovi i rafting” dajemo popust od 30€ po osobi!

► Za još jedan od najpopularnijih aranžmana “Rafting i hiking” dajemo popust od 20€ po osobi!

Takođe, za cijeli april vam dajemo najprodavaniji vikend aranzman ''Rafting i 4x4 Jeep foto safari'' sa nevjerovatnom cijenom od svega 85€ po osobi!! Tako da za dva noćenja sa 6 fantastičnih obroka, jednim danom Jeep safarija u Nacionalnom parku Sutjeska i prašumu Perućicu i  jednim danom raftinga najboljim dijelom Tare plaćate svega 85€ po osobi sa smještajem u standardnim ili 95€ po osobi sa smještajem u Lux bungalovima s kupatilima i grijanjem.

Popusti u maju - uz dvodnevni aranžman poklon vožnja kvadova!!

Akcija za cijeli maj mjesec - poklanjamo Zip-Line preko kanjona (preko 1000m dugačak) ili vožnju ATV kvadova:

Za aranžmane koji se realizuju radnim danima (od nedjelje do petka), za bilo koji aranžman sa 2 ili više noćenja, poklanjamo Zip-Line preko kanjona ili vožnju kvadova do vidikovca Pekovići iznad našeg Rafting Centra Drina-Tara.

Za vikende, uz aranžman “Rafting i 4x4 Jeep foto safari” za grupe od 4+ osoba, poklanjamo Zip-Line preko kanjona ili vožnju kvadova do vidikovca Pekovići u živopisnoj planini iznad našeg rafting kampa. S vidikovca se pruža fenomenalan pogled na masive Vučeva, Prijeđela, kanjon Sutjeske i Nacionalni park Sutjeska. Takođe, za grupni dolazak (od 4+ gostiju) umjesto vožnje kvadova ili Zip-Line možete oabrati AirSoft termin na poligonu pored našeg kampa.

Mozete birati između tri najatraktivnija poklona u kanjonu Tare: vožnju kvadova, Zip-Line ili Airsoft termin. Turistički vaučeri Vlade Republike srpske se ne mogu kombinovati sa promo ponudama.

Ovi popusti i pogodnosti važe za sve rezervacije za one naše goste koji se prijave do 10. marta.

Za sve informacije i rezervacije pišite nam na e-mail: office@raftingtara.com
Ili na jedan od telefona:
+381644201956 (viber/whatsapp)
+38765906188 (viber/whatsapp)

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)