Majski rafting, hiking i kvadovi - najveći popusti i do 25%!!

Doživite proljećni adrenalinski rafting po najpovoljnijim cijenama!
NAJVEĆI POPUSTI ZA DVA NAJPOPULARNIJA PROLJEĆNA ARANŽMANA!! 2 NOĆENJA I 2 DANA AKTIVNOSTI ZA SAMO 100e!

Rafting Centar Drina-Tara, rafting Tara, proljecni popusti, spring discount

Rafting sezona 2021. je počela! Svi zajedno smo jedva dočekali da dođe proljeće, počne ljepše vrijeme i da počnemo sa planovima gdje da odemo u prirodu na nekoliko dana. Zato smo i odlučili da vas, naše drage goste, obradujemo najvećim popustima do sada, da se družimo i zajedno uživamo u raftingu i prirodi ovog proljeća! Proljećni rafting je prava adrenalinska avantura koja svake godine privlači sve više gostiju koji žele da uživaju u sezonskom, velikom vodostaju. On je u maju viši, rijeka je brža, pa je adrenalin zagarantovano jači! Za sve koji razmišljate da nas posjetite u maju u danima od nedjelje do petka, pripremili smo do sada najveće popuste i pogodnosti. Napravili smo specijalne pakete za naše najpopularnije proljećne aranžmane:

LUX smještaj: rafting i Jeep safari (2 noćenja) 100e!

Radnim danima (od nedjelje do petka) u Lux bungalovima sa kupatilom i grijanjem ovaj aranžman je jeftiniji za čak 35e! To znači da za svega 100e boravite kod nas tri dana ( dva noćenja), sa dva dana puna outdoor aktivnosti i šest tradicionalnih obroka u našem rafting centru. Želimo da u maju uživate sa nama u obilasku Nacionalnog parka Sutjeska, zato iskoristite ovu povoljnu cijenu i za svega 100e rezervišite svoje mjesto: za tri dana odmora (dva noćenja) i uživanje na raftingu Tarom i u safariju u NP Sutjeska!

LUX aranžman - 2 noćenja - rafting i dan u NP sutjeska: 100e!!

LUX smještaj: rafting i ATV kvadovi (3 noćenja) 190e!

Ovaj najpopularniji aranžman sa tri noćenja, u mjesecu maju, od nedjelje do petka, možete da rezervišete sa čak 50e popusta!! Za minimalno četiri učesnika, u terminima od nedjelje do petka, ovaj aranžman u Lux bungalovima sa kupatilom i grijanjem, možete da rezervišete po, do sada, najpovoljnijoj cijeni od 190e! Za ovu cijenu dobijate četverodnevni boravak kod nas (tri noćenja), adrenalniski rafting Tarom, nezaboravan dan u vožnji kvadova na kanjonu tare, osam tradicionalnih obroka i mnogo dobrog druženja i odmora u predivnoj prirodi!

LUX aranžman - 3 noćenja - rafting i dan u vožnji kvadova: 190e!!

Ove akcijske cijene i popusti ne važe za prvomajske praznike i ne mogu se kombinovati sa turističkim vaučerima Vlade Republike Srpske.

Iskoristite priliku i velike pouste i napravite rezervaciju za svoj odomor u prirodi. Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas na:
office@raftingtara.com
ili +381644201956 Borko (viber/whatsapp)

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

2 Komentara

  1. Uh, majski rafting budi lepe uspomene. Najbolji ste!

  2. Odlična ponuda! Vidimo se krajem maja, jedva čekamoo

Ostavite komentar