Rafting u septembru – popusti i pogodnosti

Smještaj u Lux bungalovima bez doplate radnim danima!
ZA SVE ARANŽMANE U SEPTEMBRU I OKTOBRU, KOJI SE REALIZUJU RADNIM DANIMA, MOŽETE DA BIRATE POPUST DO 20% ili LUX BUNGALOV!

rafting tara septembar

Svi već znaju da je najbolji odmor u septembru! Zbog toga su kapije našeg Rafting centra Drina-Tara otvorene do polovine oktobra, a za sve naše goste koji planiraju da nas posjete u tom periodu spremili smo razne pogodnosti i sniženja. Osim uživanja u prirodi, u našem rafting centru možete da se odmorite i u nekoliko dana boravka kod nas da napunite baterije za nove obaveze.

Posljednjih nekoliko sezona septembar i oktobar su mjeseci kada mnoge komapnije iz regiona odlučuju da organizuju team building-e, radne izlete i razne druge evente kod nas. I pored toga, kamp je u septembru mirniji, opušteniji i boravak kod nas je pravi odmor. Tu je i priroda u Nacionalnom parku Sutjeska, koja se izvlači iz vrelih ljetnih dana i u prijatnim temperaturama polako pokazuje čarobne boje jeseni, koja tek najavljuje svoj dolazak.

Da vaš boravak učinimo još prijatnijim, odlučili smo da vam ponudimo specijalne pogodnosti za aranžmane radnim danima (od nedjelje do petka) u septembru i oktobru:

ZA ARANŽMANE RADNIM DANIMA MOŽETE DA BIRATE SMJEŠTAJ U LUX BUNGALOVIMA (UMJESTO U STANDARDNIM), ILI POPUST OD ČAK DO 20% (U ZAVISNOSTI OD TRAJANJA ARANŽMANA KOJI ODABERETE)!!

I dalje želimo da napomenemo da, iako je septembar, gužve vikendom su još uvijek tu, pa je dolazak na rafting radnim danima i dalje nešto što mi preporučujemo.

Rafting centar Drina Tara

Vidimo se na raftingu u septembru i oktobru!

Za sve informacije i rezervacije pišite na naš e-mail: office@raftingtara.com ili tel: +381644201956 (viber/whatsapp).

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

2 Komentara

  1. Zana i Djordje 08.01.2020.

    Bili smo u vasem kampu u septembru 2019 i dozivjeli nezaboravno iskustvo.Hvala mnogo i nadamo se da cemo vas posjetiti opet!!

  2. Vidimo za nekoliko danaaaa!! Pozdrav iz Novog Sada! :)

Ostavite komentar