Rafting u septembru - treće noćenje i obroci besplatni!

Topli septembarski dani na raftingu!
AKO REZERVIŠETE ARANŽMAN SA DVA NOĆENJA I DVIJE AKTIVNOSTI, OSTAJETE TREĆU NOĆ BESPLATNO!

Rafting Centar Drina Tara

U septembru, u našem Rafting Centru Drina-Tara, rafting ture i sve outdoor aktivnosti organizujemo svaki dan. Septembar je za nas radni mjesec i zenit naše rafting sezone. Topli dani septembra najbolje će vam prijati na odmoru kod nas, pored rijeke, ili na nekoj od naših aktivnosti u prirodi i Nacionalnom Parku Sutjeska.

Sve naše goste u septembru čekaju do sada nabolje pogodnosti i pokloni! Iskombinujte vaš aktivni odmor u septembru i provedite nekoliko dana kod nas. Napunite baterije na odmoru u prirodi uz samu rijeku, planinareći u nacionalnom parku, uživajući u raftingu Tarom, u vožnji ATV kvadova, kanjoningu...

Rafting Tarom, bijeli camac sa veselim rafterima na tirkizno kristalno cistoj Tari veselo uzivaju u raftingu

Rafting u septembru je naša iskrena preporuka jer su gužve dosta manje, odmor na rijeci je pravo uživanje. Ljeto je još uvijek tu i dani su predivni i topli, sa idelanim temperaturama za uživanje u svim našim aktivnostima.

Svako treće noćenje besplatno!

U septembru je besplatno svako treće noćenje, sa večerom i doručkom naše tradicionalne kuhinje! Ovo se odnosi na sve aranžmane od najmanje dva noćenja i dva dana aktivnosti, u periodu od nedjelje do petka.

Tu nije kraj poklonima:

Za svaki aranžman sa najmanje dvije cjelodnevne aktivnosti, poklanjamo let na Zip Line-u preko kanjona!!!

Ako niste ljubitelj Zip Line-a ili nemate vremena za dodatno noćenje, onda besplatno možete iskoristiti termin za Airsoft igru.

Pokloni se međusobno ne mogu kombinovati, birate koji od tri poklona želite iskoristiti. Period za realizaciju besplatnog noćenja je od nedjelje do petka, dakle bilo koje noćenje osim petka večeri i subote večeri.

Ova promotivna ponuda se ne može iskoristiti zajedno sa vaučerima Vlade Republike Srpske. Već birate da li koristite vaučer ili promociju (ovo se odnosi samo na državljane Republike Srpske).

Nekoliko mladih ljudi pjesace planinskim puteljkom u prekraznom pejzazu Nacionalnog parka Sutjeka

Primjer realizacije septembarskog aranžmana, sa dodatnim poklonima:

Na primjer, odabrali ste aranžman “Rafting i Jeep foto safari” koji uključuje 2 noćenja, 6 obroka, 1 dan Jeep foto safarija u Nacionalnom parku Sutjeska, obilazak prašume Perucice i 1 dan za rafting najboljim dijelom rijeke Tare.
Za ovkav izabrani aranžman na poklon dobijate dodatno noćenje sa večerom i doručkom ili Zip Line let ili Airsoft termin.
Osim raftinga i Jeep foto safarija možete odabrati bilo šta od nasih aktivnosti koje imamo svakoga dana: Jeep safari, 4x4 plus hiking, 4x4 zelengorski prsten, kanjoning u kanjonu Hrčavke, cjelodnevne vožnje ATV kvadova na kanjonu Tare ili Zelengori, naš adrenalinski rafting na Tari itd.
Sve naše standardne aranžmane možete pogledati OVDJE.

Ova ponuda traje do 21.09.2020 god.

Cetiri mlade djevojke rucaju na terasi rafting centra drina tara, iznad rijeke

Za sve informacije ili rezervaciju rafting aranžmana u septembru, pišite nam na naš e-mail: office@raftingtara.com ili nas kontaktirajte na telefon: +381644201956 (viber/whatsapp)

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

1 Komentara

  1. Marija P. 18.08.2020.

    Vidimo seeee vec 5.tog, drugi put ovog leta., jedvaa cekam svoje mesto na terasi.

Ostavite komentar