Marina i Onno na Tari otvorili rafting sezonu 2018.


Marina Mejners (28) i tri godine stariji Onno Kruse iz Berlina, zatekli su osoblje i majstore u Rafting centru „Drina-Tara” kako užurbano privode kraju završne radove u izgradnji modernog restorana i apartmana za novu rafting sezonu 2018.

Iako je do zvaničnog otvaranja rafting sezone na Tari i Drini ostalo još poprilično  vremena, osoblje našeg rafting centra - sada ubjedljivo najvećeg rafting centra na Balkanu - sa radošću je primilo prve ovogodišnje goste, par iz Njemačke, i pružilo im maksimum zadovoljstva.  Ovo dvoje mladih ljudi su ovogodišnji Uskrs dočekali, kako kažu, kao u bajci, u našem Rafting centru „Drina-Tara“.

prvi rafting spust 2018

MLADI PAR IZ BERLINA, PRVI OVOGODIŠNJI GOSTI NAŠEG RAFTING CENTRA DRINA-TARA, NAPRAVILI SU PRVI SPUST U RAFTING SEZONI 2018

- Zaista smo prijatno iznenađeni gostoprimstvom i ljubaznošću domaćina, koji nas, uprkos velikom poslu nisu vratili, nego su nam pružili maksimalan ugođaj. Bili smo prvi ovogodišnji turisti koji su se spustili niz zapjenušane brzake mutne Tare i Drine, člije su vode zbog topljenja velikih naslaga snijega, dostigle maksimum. - kažu Marina i Onno.
Gosti iz Berlina su, kako kažu, posebno oduševljeni kvalitetom  i količinom hrane sa kojom su dočekani u rafting centru. Personal  im je priredio i  malo  iznenađenje - na sam Uskrs, za doručak su im servirana crveno obojena jaja, što je posebno iznenadilo goste. Takođe, vlasnici Rafting centra „Drina-Tara“ su Marinu i Ona, u čast njihove devetogodišnje ljubavi i zajedničkog života, častili jednodnevnom vožnjom kvadovima.

prvi rafting spust 2018

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Ostavite komentar