Lapsus Band, 30.04.2018. - Koncert povodom zvaničnog otvaranja rafting sezone 2018!!


rafting centar drina tara 2018 lapsus band

Već tradicionalno, uz prvomajski rafting, naš Rafting centar Dina Tara pravi veliku žurku koja simbolično predstavlja početak nove rafting sezone na Tari. Ove godine, sa proširenim smještajnim kapacitetima, potpuno novim restoranom i terasom, i ostalim novinama, imamo priliku da ugostimo jedan od najpopularnijih pop bendova u regionu – Lapsus Band! Veliki hitovi i atmosfera koju prave članovi ovog popularnog benda, garantuju nezaboravnu prvomajsku žurku u našem kampu.

Naši stalni gosti već znaju šta znače prvomajski praznici kod nas – vesela, praznična atmosfera, koja traje danima u kampu i kulminira velikom večernjom žurkom. Ove godine odlučili smo da vas po prvi put obradujemo i organizujmo koncert, a nije bilo teško da se odlučimo za izvođača, jer momci iz Lapsus Band-a haraju regionom svojim pjesmama i svirkom.  Od nas svake sezone zaslužujeta sve veća I ljepša iznenađenja, a prvomajski rafting je uvijek pravo vrijeme za to!

NAŠA PREPORUKA - I PORED PROŠIRENIH KAPACITETA, NA VRIJEME NAPRAVITE SVOJU REZERVACIJU

Kao samo jedna od novina za ovu sezonu, proširili smo smještajne kapacitete na preko 300 ležajeva, od čega je preko 100 u Lux bungalovima sa kupatilima. Pored toga, izgradili smo kompletno novu terasu sa 350 mjesta za sjedenje. Testiraćemo ih zajedno i postavljati nove rekorde oko 1. maja. :)

Napravite rezervaciju na email: office@raftingtra.com
ili telefone: +381 64 420 1956 (SRB) +387 65 906 188 (BiH)
Vidimo se 30.04. na koncertu Lapsus Band-a!

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)