Rafting Tara i vaučeri Vlade Republike Srpske u sezoni 2022

I u sezoni 2022. možete da iskoristite vaučere kod nas!
NAŠ RAFTING CENTAR DRINA-TARA JE I U SEZONI 2022. DESTINACIJA NA KOJOJ MOŽETE DA ISKORISTITE VAUČERE VLADE REPUBLIKE SRPSKE!

rafting centar drina-tara, rafting tara, vauceri 2022 rs

I ove godine samo u našem Rafting Centru Drina-Tara državljani Republike Srpske mogu iskoristiti vaučere Vlade Republike Srpske za uživanje u raftingu i odmoru kod nas. Mi smo destinacija u kojoj državljani Republike Srpske i u 2022. godini mogu da iskoriste turističke vaučere.

PRIPREMILI SMO DVA ARANŽMANA UZ KOJE SE MOGU ISKORISTITI TURISTIČKI VAUČERI VLADE REPUBLIKE SRPSKE:

1.) 1 dan raftinga, 1 dan Jeep foto safari i hiking do dva jezera na planini Zelengori
// 3 noćenja, 8 obroka //

Naš prvi aranžman uključuje: 3 noćenja, 8 tradicionalnih obroka, 1 dan za rafting najatraktivnijim dijelom rijeke Tare, 1 dan za Jeep foto safari i hiking do dva jezera na planini Zelengori - Zelengorski prsten. Ovo je jedan od naših najpopularnijih aranžmana ove sezone, koji uključuje dva dana outdoor aktivnosti u prirodi: rafting i hiking.

2.) 1 dan raftinga
// 2 noćenja, 5 obroka //

Naš drugi aranžman uključuje: 2 noćenja, 5 tradicionalnih obroka i 1 dan za rafting najatraktivnijim dijelom rijeke Tare. Jedan od naših kraćih aranžmana koji naši gosti često rezervišu - dan rezervisan za rafting sa dva noćenja prije i poslije toga.


Prilikom rezervacije potrebno je poslati sliku lične karte ili pasoša izdatih u Republici Srpskoj. Cijelu proceduru prijave i sl. za vas obavljamo mi. Čekamo vas da se i ovog ljeta družimo se na raftingu! 

OPCIJA ZA KORIŠĆENJE VAUČERA U SEZONI 2022 JE ZAVRŠENA.

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)