Na rafting radnim danima u maju! Besplatno noćenje, večera i doručak

Za boravak radnim danima dobijate besplatno noćenje i dva obroka!
U TOKU MAJA, AKO SE ODLUČITE DA BORAVITE KOD NAS RADNIM DANIMA, DOBIJATE GRATIS NOĆENJE, VEČERU i DORUČAK!

rafting centar drina-tara, rafting u maju 2022

U maju, za sve aranžmane sa dva ili više noćenja, u periodu od nedjelje do četvrtka, poklanjamo vam besplatno noćenje, večeru i doručak, tako da boravak kod nas možete produžiti za jedan dan i provesti pravi odmor u prirodi kod nas.

Zbog gužvi vikendima uvijek preporučujemo da nas posjetite radnim danima, naročito ako vam jedan od razloga posjete nisu naše čuvene žurke i svirke petkom i subotom. :)
Takođe, i put do nas je mnogo lakši i brži tokom radnih dana. Svi znamo za gužve kroz Srbiju petkom i nedjeljom kao i čekanje na granicama tih dana...
Zato smo odlučili da vam ovoga maja obradujemo poklonima za boravak kod nas od nedjelje do četvrtaka, u maju 2022:

Za svaki aranžman sa dva ili više noćenja u maju, u periodu od nedjelje do četvrtka, dobijate gratis još jedno noćenje sa uključenom večerom i doručkom, tako da treći dan možete odabrati neku od naših aktivnosti, ili u svom aranžmanu napraviti neki izlet (na primjer do Sarajeva, pješčanih piramida u Foči, Andrićgrada - Na Drini ćuprija, Trebinja…) i onda se vratiti na večeru u naš Rafting Centar Drina-Tara, provesti veče uz vatru, noćiti i doručovati sljedećeg dana.

Za one koji ne želite ostati dodatnu noć (niti ići na izlete), već žele provesti dan u uživanju, kupanju i sunčanju - na poklon će dobiti cjelodnevne ulaznice za Aqua park bazene u Foči, kao i gratis rucak u Foči. Tako da, recimo, poslije aranžmana sa dvije noći i danom raftinga kod nas, možete provesti dan na olimpijskom bazenu u Foči, sunčati se, uživati, ručati u restoranu u blizini, sve potpuno besplatno, i onda krenuti dalje na put...

Ukoliko se odlučite odabrati aranžman sa tri ili više noćenja, na poklon ćete dobiti gratis smjestaj u Lux bungalovima koji imaju kupatila, grijanje, itd.

Rezervišite sada:
whatsapp: +381644201956
viber: +381644201956
e-mail: office@raftingtara.com

Najbolji provod je na raftingu!
Družimo se u maju! 😊

Rezervišite sada:
whatsapp: +381644201956
viber: +381644201956
e-mail: office@raftingtara.com

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)