Rafting u septembru


Došao je i septembar. Mjesec u kojem polako ispraćamo ljeto i priroda novim bojama nagovještava polagani dolazak jeseni. Za nas u Rafting Centru Drina-Tara septembar je radni mjesec i sam zenit rafting sezone. Kao i prethodnih godina, i ovog septembra organizujemo rafting ture svakog dana.

U septembru Tara ima posebnu čar. Mirna i ukroćena, pitoma, zagrijana sunčanim ljetnim mjesecima,  ona polako upija boju okolne prirode i jos više očarava naše goste svojom ljepotom. Rafting Tarom u septembru je podjednako adrenalinski doživljaj kao i svakog drugog ljetnjeg mjeseca, sa obaveznim kupanjima svih raftera na usputnim pauzama - pravo ljetno uživanje na najljepšoj rijeci.

"Jesen je drugo proljeće, kada je svaki list poput cvijeta" Alber Kami

Septembar je mjesec koji nudi najbolju kombinaciju adrenalina i pravog odmora u prirodi, koji je svima nama neophodan za jesen i povratak redovnim obavezama. Šta je bolje od jednog savršenog vikenda za odmor prije novih radnih obaveza ili nove školske godine? Naši gosti u septembru uživaju u onom najljepšem što odmor u prirodi može da pruži. Tu je i tradicionalna kuhinja i večernje uživanje u kampu, uz žive svirke vikendima.

rafting septembar

Iako školska godina već počinje i sezona godišnjih odmora polako prolazi, mi želimo da naglasimo da smo i u septembru otvoreni punim kapacitetima i sa kompletnom ponudom. Vremenske prilike i najave lijepog vremena u septembru nam idu na ruku sto potvrđuje i broj rezervacija koje već imamo za ovaj mjesec.

Vidimo se na raftingu u septembru!

 
 
Podjelite ovaj tekst:
raftingtara
+381 64 420 1956 (SRB)

0 Komentara

Ostavite komentar